Hirdetés
- CES 2026: Makrókhoz is jó táplálkozáskövetőt jelentett be a Garmin
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- CES 2026: Bemutatta a világ legkisebb aktív zajszűrős fülhallgatóját a JLab
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
a szoftverest megadják általában a korábbi típus(ok)ra is, de adott esetben nem, állítólag ez nem csak szoftveres jellegű.
más és más fejlődési ütemet és irányt diktálnak/mutatnak a különböző gyártók, ez alól az apple sem kivétel.
esetemben fontos szempont például a 4g/lte és wifi modulok milyensége, ebben pont lemaradásban volt az apple, mert amikor a note 4 telefonom tudta a korábbi hozzászólásomban szereplő tulajdonságokat (cat 6, mimo...stb.), akkor az iphone 6 és 6 plus még nem, de szerencsére a két 6s már igen, így nyugodtan megvehettem a 6s plus-t.
sebességre ha nincs is komoly különbség a 6 és 6s típusok között, azért a dupla ram elég látványos akár már böngészésnél is, ha több húzós oldalt megnyit az ember, de gondolom más felhasználási módoknál is jelentkezik.
egy évig sem szoktam megtartani egy telefont, 7 - 10 hónap a jellemző az utóbbi években, de ettől még az utánad írt táborok egyikébe sem tartozom, csupán így jön ki minden tekintetben (anyagilag, illetve meg is unom, ezért is szoktam többnyire gyártót/oprendszert is cserélni időről időre) a legjobban a lépés számomra.
ez a fizetéssel arányba állítás is érdekes dolog, egy külön terület, mert sokan megveszik úgy is - példaául részletre -, hogy közben sokkal fontosabb kiadásaik is lennének, illetve még az sem biztos, hogy ha gond adódna, akkor simán tudnák fizetni tovább a törlesztőket, mások meg hiába tudnák kifizetni a mellényzsebből, nem szánnak rá annyit (egy telefonra).
a páromnak például 5c van, mostanság múlt egy éves, mondtam neki 6s-t (karácsonyra gondoltam), de amikor megnézte az árát, akkor már nem kellett neki, pedig még az ő fizetésére sem foghatná, mert bőven többet keres, de számára más preferációk vannak, amit ugye mindenki maga határoz meg.
mindegy, akkor lesz majd neki 6c, hátha az a lélektani határa alatt lesz beárazva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nyaralás topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Horgász topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Poco F7 12/512
- iPhone 14 Pro / 128GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (205A)
- iPhone 14 Pro / 256GB / Deep Purple / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (207A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (209A)
- iPhone 13 Pro / 256GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (206A)
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey G5 C32G55TQWR 32 Ívelt 1000R WQHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R3 3100 8GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN N4 RGB 450W
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest