Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kali

legenda

válasz stevve #83 üzenetére

a szoftverest megadják általában a korábbi típus(ok)ra is, de adott esetben nem, állítólag ez nem csak szoftveres jellegű.
    más és más fejlődési ütemet és irányt diktálnak/mutatnak a különböző gyártók, ez alól az apple sem kivétel.
    esetemben fontos szempont például a 4g/lte és wifi modulok milyensége, ebben pont lemaradásban volt az apple, mert amikor a note 4 telefonom tudta a korábbi hozzászólásomban szereplő tulajdonságokat (cat 6, mimo...stb.), akkor az iphone 6 és 6 plus még nem, de szerencsére a két 6s már igen, így nyugodtan megvehettem a 6s plus-t.
    sebességre ha nincs is komoly különbség a 6 és 6s típusok között, azért a dupla ram elég látványos akár már böngészésnél is, ha több húzós oldalt megnyit az ember, de gondolom más felhasználási módoknál is jelentkezik.
    egy évig sem szoktam megtartani egy telefont, 7 - 10 hónap a jellemző az utóbbi években, de ettől még az utánad írt táborok egyikébe sem tartozom, csupán így jön ki minden tekintetben (anyagilag, illetve meg is unom, ezért is szoktam többnyire gyártót/oprendszert is cserélni időről időre) a legjobban a lépés számomra.
    ez a fizetéssel arányba állítás is érdekes dolog, egy külön terület, mert sokan megveszik úgy is - példaául részletre -, hogy közben sokkal fontosabb kiadásaik is lennének, illetve még az sem biztos, hogy ha gond adódna, akkor simán tudnák fizetni tovább a törlesztőket, mások meg hiába tudnák kifizetni a mellényzsebből, nem szánnak rá annyit (egy telefonra).
    a páromnak például 5c van, mostanság múlt egy éves, mondtam neki 6s-t (karácsonyra gondoltam), de amikor megnézte az árát, akkor már nem kellett neki, pedig még az ő fizetésére sem foghatná, mert bőven többet keres, de számára más preferációk vannak, amit ugye mindenki maga határoz meg.
    mindegy, akkor lesz majd neki 6c, hátha az a lélektani határa alatt lesz beárazva.

• Csapoati

nagyúr

válasz stevve #83 üzenetére

Egy 200+ ezres telefont csak jó indokkal cserél az ember egy év után az új modellre

Vagy fanatikus, amiből azért van bőven az Apple usereknél (nyilván nem mind, még mielőtt...).

Új hozzászólás Aktív témák