- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MCBASSTION
aktív tag
lehet, csak eppen a standard megoldas lenne a legjobb, nv es ati tamogatasaval legalabb. Vagy sztem az is jo, ha nv csak kesobb szall be. Igazabol gondolom, hogy ezen a teren nem lesz tul nagy valtozas, viszont az AMD partner fejlesztok gondolom ki fogjak ezt hasznalni, foleg ha fizetik is erte oket.
Hat itt a driveres megoldas azert nem tul jo, mert most akkor a programozo honnan tudja, hogy a videokartyara ratolt adatot felszabadithatja-e utana? Hat sehonnan. Azert lenne jo egy standard extension, hogy ezt explicit lehessen lekerdezni/kontrollalni, hogy mikor lehet alkalmazni ezt az optimalizaciot.
-
Vartanus
őstag
Én is így gondolom,4Gb pedig manapság már kevés lehet főleg hogy IGP-nek is ebből kell gazdálkodni.
Atti:
Az okés,de pl ha bármi van az egész kuka,vagy később ram bővíthetőség is kiesik.
De ami még fontosabb,hogy alaplapot is kéne cserélni hozzá,DDR3-nál nem(mert gyanítom azért az én A85XA-G65-ösöm boldogulni fog maj egy bios frissítés után). -
Meteorhead
aktív tag
Nem bántani szeretném OpenGL-t, de szerintem lassan megérik a kukázásra. Nem tudom kifejezni, mennyire archaikus és kényelmetlen a state machine jellege, hogy az ABI mennyire merev (amiről lehetett egy időben hallani, hogy OpenCL-hez hasonlóan párhuzamos implementációkat fognak engedni, aztán semmi), hogy a rengeteg verzió ami valamennyire próbál kompatibilis lenni mennyire káros...
Tényleg annyira a compute irányba mennek a dolgok, hogy lassan tényleg lehetne full grafikus APIt írni C++AMP-ban, vagy hasonló compute API-ban, ehhez viszont olyan hardver kellene, ami képes szálprioritásokat kezelni, mert egyelőre a default, hogy compute kernel fontosabb, mint a display kernel nagyon hazavágja a GUIt, bármennyire is ügyesen van a host side kód megírva, ha a HW kidobálja a display kerneleket.
...szerintem.
-
MCBASSTION
aktív tag
koszi a valaszt
engem konkretan az erdekelne, hogy pl gl-ben eddig volt az a modell, hogy a memoriat atadtad a drivernek, az csinalt egy masolatot, majd ha valamikor feltoltotte a videomemoriaba. Gondolom ha a videomemoria az maga a rendszermemoria, akkor nem tolti fel, hanem hasznalja a masolatot.
Szoval kerdes az, hogy lesz-e ugy api ahhoz, hogy explicit azt mondhassa a programozo pl gl-ben, hogy itt egy szelet memoria, hasznald, es nincs masolas, a vegen pedig visszakeri.#10 koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest