- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vartanus
őstag
DE azt érdemes szem előtt tartani,hogy a DDR3-as 7750-es karin 1600Mhz-es ramok vannak ami 25,6Gb/s-os sávszélt ad,de a Kaveri esetében már szerintem a 2600Mhz-es DDR3-as ram sem olyan túl elvetemült elképzelés,így már 41Gb/s-osra nő a sávszél de 2400as rammal is 1,5x-ére, az-az 38,4Gb/s-ra nő. és így már lehet,hogy "csak" ~25-30%-kal lesz erősebb nem 50-nel. Ezen kívül a Kaveriben koherens memória megosztás lesz így a dVGA 7750-eshez képest csomó adatmásolás megkerülhető lesz,és IGP esetén a PCI-E sín sem korlátoz,ezek mind tornászhatják le a különbséget,de majd a tesztekből kiderül úgy is mit jelentenek mind ezek.
Viszont nagy fegyvertény,hogy pl nekem nem kell majd új lapot vennem csak bepattintom a Kaverit meghúzom jól a ramokat és GO,bár ha elfogadható lesz az ára a GDDR5-ös verziónak talán elgondolkozom,bár nem az a típus vagyok aki a fejleszthetőséget szereti feladni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- Intel Core Ultra 7 265 /// Bontatlan, Teljesen Új // Üzletből, Számlával és Garanciával
- AMD Ryzen 7 7700 - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Ryzen 7 8700G /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Ryzen 5 9600X /// Bontatlan // Üzletből, számlával és Garanciával!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged