- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobak77
aktív tag
A Waze-val két baj van - azon túl, hogy nekem személy szerint nem jön be. Az egyik, hogy tudomásom szerint nem megy iphone-nal, csak androiddal. A másik, hogy ha nincs mobil térerő, akkor felejtős a használata... és nem az adatforgalom és az adatroaming lesz a legnagyobb gondja a usernek.
szerk.: a sygic ára mondjuk szerintem is picit lehúzás a normál sygichez képest. Viszont ilyenkor meg arra gondolok, hogy töredékébe került a beépítettnek, szóval a beépítetthez képest meg nagyon is jól jártam
.
-
Kobak77
aktív tag
Én anno 1-2 hete úgy raktam fel a frissítést - Sync 3, sony hangfalakkal, de navi nélkül -, hogy leálltott autónál pendrive bedug, ajtó nyit, rádió bekapcsol.... emiatt telepítő elindul. Na itt már be lehetett csukni az ajtót, el lehetett menni vásárolni, a telepítés szépen lezajlott. Mire ismét a kocsiba ültem már 3.0-val indult el.
Amúgy már a kocsi rendelésekor sygic car navigationnel terveztem, ezért is nem került bele gyári navi. A sygic pedig mutatja a védát, a dugókat, új tervezésnél szerintem figyelembe is veszi, mert gyanús, hogy azonos szakaszon nem mindig egyformát tervez. Viszont a megtervezett utat már menet közben nem módosítja.
Amúgy ha ismeritek az utat, nem muszáj köztes pontokat beszúrni. Elindulsz ahogy jónak gondolod, úgyis újratervez a pillanatnyi helyzetnek megfelelően.
Szerk.: több korábbi hozzászólásra válaszoltam, csak egyben
.
-
Kobak77
aktív tag
Ma reggeltől ismét akciózzák a Sygic Car Navigationt. 19900 a teljes világ örök frissítéssel, 17900 az EU+RUS. Hátha vkinek érdekes lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Építő/felújító topik
- Villanyszerelés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós kamerák
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest