Új hozzászólás Aktív témák
-
Hyena
senior tag
Eleg sokat jarok kulfoldon , de nem nagyon volt meg terero miatt ilyen problemam.
Bulgariaban a hegyek kozott persze elofordult de olyankor megy tovabb az elore megtervezett uton...
En szeretem nagyon sokat is hasznalom sokszor koszonhettem neki jelentos idomegtakaritast dugot , karambolt utlezarast elkerulve.
A sygicet is megvettem a mobilomon full vilag licensz fut navigacios adatokkal.
Ezert zavar egy kicsit , hogy a sygic car navigationert ujra teljes arat kellene fizetnem pedig az csak 1 featureel tobb mint a masik. (egyebkent ezt is kifizettem mar 1x, de akkor meg nem volt 3.0 a sync 3bol es nem tudtam hasznalni ezert visszateritettek az arat. -
Hyena
senior tag
Nem rossz a sygic a telefonos verziot meg evekkel ezelott megvettem, mondjuk azt kicsit lehuzasnak erzem, hogy csinaltak 1 kulon sygic car verziot amit ujra meg kell vennek ha szeretnem az auto kijelzojen is latni, de azert kiprobaltam.
Nem rossz , mint ahogy az eredeti sygic navigacio sem az, de csak azzal az 1 feature-*el tobb , hogy kiteszi a kepet az infotainmentre es ez inkabb lehetne egy addon semmint egy kulon program teljes aron legalabbis azoknak akiknek mar ugyis megvan a masik.
Az utvonaltervezeshez valo ragaszkodas is egy az egyben olyan mint a sygic navigationban es szerintem meg mindig le van maradva a waze-tol ami viszont ingyenes es ugye az is kiteheto az auto kepernyojere.
Új hozzászólás Aktív témák
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged