Hirdetés
- December 17-én érkeznek az új OnePlus készülékek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch - időtálló
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hyena
senior tag
Nem rossz a sygic a telefonos verziot meg evekkel ezelott megvettem, mondjuk azt kicsit lehuzasnak erzem, hogy csinaltak 1 kulon sygic car verziot amit ujra meg kell vennek ha szeretnem az auto kijelzojen is latni, de azert kiprobaltam.
Nem rossz , mint ahogy az eredeti sygic navigacio sem az, de csak azzal az 1 feature-*el tobb , hogy kiteszi a kepet az infotainmentre es ez inkabb lehetne egy addon semmint egy kulon program teljes aron legalabbis azoknak akiknek mar ugyis megvan a masik.
Az utvonaltervezeshez valo ragaszkodas is egy az egyben olyan mint a sygic navigationban es szerintem meg mindig le van maradva a waze-tol ami viszont ingyenes es ugye az is kiteheto az auto kepernyojere.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Synology NAS
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- December 17-én érkeznek az új OnePlus készülékek
- Apple asztali gépek
- iPhone topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Projektor topic
- Haditechnika, harcászat
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- LG 32UN880K - 32" IPS ERGO / 4K UHD / 60Hz 5ms / DisplayHDR 400 / USB Type-C / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest