Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
qqrique
üzenetére
Így van, ez ilyen "nóóóórmális?" jelenség.

Kormányról következő szám gom, utána átáll rádióra, de utána már átállítható ismét usb-re és megjavul.
Eszembe jut az Indul a bakterház: "azt a hagymát meg szoríjja kend a hóna alá... na érzi-e má' kend, hogy javú'?"
Egy ideje rendelkezésre áll a 20351 verzió is, de erről még nem találtam
bug report-ot,
Ezeket egyébként hol szoktad olvasni? -
sznandi77
csendes tag
válasz
qqrique
üzenetére
Az óra ellállására megoldás a menüből csinálni egy resetet, nekem ezután már nem csinálta.
Az usb-s probléma nem csak pendrivnál van, hanem carplay használatkor, carplayen kesresztűl szól a zene, a gombokat használva léptetésre, akkor azt csinálja mintha rádió csatornát léptetnék, a beprogramozottak között felül írja is, a zene nem vált, de ha képernyőre bökve tudom léptetni a carplayes zenét.
-
qqrique
tag
válasz
qqrique
üzenetére
További info:
Tegnap megnéztem a magyar Ford weboldalon, hogy van e számomra frissítés.
Volt, kaptam egy 8.3 GB-os térképfrissítés csomagot, ami a 20282 verzióra hivatkozott.Amikor a 20282-t telepítettem, nem jött létre a nyugtázáshoz szükséges xml fájl, tehát azt nem töltöttem fel.
Most este megnéztem az alábbi linken a státuszt., ami azt mutatja, hogy a Ford regisztrálta, hogy a 20282 verzió van az autómban telepítve.
Ha az alábbi weblapon ellenőrzöd a felajánlott frissítést, akkor azt is látod, hogy
melyik a számodra utoljára kiajánlott sw verzió:https://help.ford.com/update-sync/
Tehát a 20282, a valóban telepített verziót jelzi, úgyhogy tegnap ehhez kaptam a térképfrissítést.
Hogy lehetséges az, hogy nem töltöttem fel a nyugtázó xml-t és mégis az aktuális verziót mutatja ellenőrzéskor a weblap?
Azt hiszem onnan értesült a rendszer az állapotról, hogy (kb két hete ? ) a 20282 upgrade után az autóban on-line (wifi) ellenőriztem a frissítések állapotát. A szokásos eredményt kaptam, hogy a legfrissebb verziót használom. Tehát valószínű, hogy ilyenkor riportolja az autó az aktuális sw verziót.
Nem emlékszem, hogy mikor volt ez az akció, de kb két héten belül jött az új térképfrissítés,
Tegnap preparáltam a telepítő USB drive-ot, ma akartam telepíteni egy hosszabb út során, de sajnos itthon maradt az eszköz, elmaradt a térképfrissítés.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő