Új hozzászólás Aktív témák
-
Muton
addikt
most leírod nekem az, amit én mondtam?
de itt a lényeg az, hogy ha nem vagy munkaidőn túl elérhető, és ezért ki akarnak rakni (most függetlenül attól, hogy igazságos-e), akkor ki fognak, ha késel egy percet is, vagy akármilyen apró szabályt megszegsz. és meg fogod szegni. ennyi. -
Muton
addikt
ne haragudj, de ez munkaügyi bíróság dolog kb addig életképes, amíg hibátlanul csinálsz mindent. ha egy nap késel 1 percet, akkor már van jogalapja, hogy kirakjanak, és nem azt fogják mondani, hogy lapátra tettünk, mert nem voltál elérhető hétvégén, hanem, hogy késtél.
természetesen az egy perces késést bármire kicserélheted: szakmai hiba, rosszul hagyod ott a mosogatót. de amúgy nem is kell ilyen konkrétum, absztrakt dolgot is lehet mondani, hogy nem jó a kommunikáció veled, bla-bla-bla
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Philips LCD és LED TV-k
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest