- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
luw2win
őstag
Lehet hogy majd azért is fizetned kell ha jobb fegyverrel akarsz menni, ha szavazol hogy másik pálya az 1$, stb szánalom
-
luw2win
őstag
Már a dedikált szerverek hiánya, lean hiánya, consol hiánya stb stb, hiánya is visszatántorított az új mw2 től, de megvettem, mert reméltem hogy változni fog a helyzet, és nem fajul el a dolog. De erre nem számítottam... ez nagyon szánalmas és gonosz döntés.
Valaki már az előbb felsorolt dolgok miatt nem vette meg, namost ha ez bekövetkezik és én az origimmal nem tudok majd játszani amit megvettem 10k-ért, csak akkor ha fizetek xy összeget, hát kiszophatják a kisujjamatMi köze a WoW-nak a CoDhoz? - Semmi. Lassan már mindenért fizetni kell? - Fegyverváltás: 10$..hogyne
Meg ezt már nem tudják szabályozni mikor már több millió példányt eladtak, maximum a következő Call of Duty részt tudják majd igy megcsinálni.
Ha ezt megteszik, 2 réteg marad; aki letölti, és Single-t végigjátsza, vagy talán késöbb hackerek megcsinálják hogy lehessen törtszerón nyomni mint pl WoW. Másik réteg pedig az úgynevezett "hardcore" réteg aki fizet. Namost 1000000:1-hez az arány, ami azt jelenti hogy nagyon nagy vesztesége lesz az IW-nek...
Nem tudom hogy ezt nem tudja felmérni, eszméletlen nagy sikere volt a Cod4-nek nem tudom miért elégedetlen, eddig is rengetegen vették meg a játékot. Most igy elűz rengedeg vásárlót.Meg azért nem sikerült ez az MW2 olyan nagyra hogy egyből már fizessek is érte havonta...
Új hozzászólás Aktív témák
- NBA és kosárlabda topic
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Medence topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Linux kezdőknek
- SkyShowtime
- Milyen légkondit a lakásba?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest