Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• luw2win

őstag

Lehet hogy majd azért is fizetned kell ha jobb fegyverrel akarsz menni, ha szavazol hogy másik pálya az 1$, stb szánalom :(((

• luw2win

őstag

Már a dedikált szerverek hiánya, lean hiánya, consol hiánya stb stb, hiánya is visszatántorított az új mw2 től, de megvettem, mert reméltem hogy változni fog a helyzet, és nem fajul el a dolog. De erre nem számítottam... ez nagyon szánalmas és gonosz döntés.
    Valaki már az előbb felsorolt dolgok miatt nem vette meg, namost ha ez bekövetkezik és én az origimmal nem tudok majd játszani amit megvettem 10k-ért, csak akkor ha fizetek xy összeget, hát kiszophatják a kisujjamat :((

Mi köze a WoW-nak a CoDhoz? - Semmi. Lassan már mindenért fizetni kell? - Fegyverváltás: 10$..hogyne :DDD

Meg ezt már nem tudják szabályozni mikor már több millió példányt eladtak, maximum a következő Call of Duty részt tudják majd igy megcsinálni.

Ha ezt megteszik, 2 réteg marad; aki letölti, és Single-t végigjátsza, vagy talán késöbb hackerek megcsinálják hogy lehessen törtszerón nyomni mint pl WoW. Másik réteg pedig az úgynevezett "hardcore" réteg aki fizet. Namost 1000000:1-hez az arány, ami azt jelenti hogy nagyon nagy vesztesége lesz az IW-nek...
    Nem tudom hogy ezt nem tudja felmérni, eszméletlen nagy sikere volt a Cod4-nek nem tudom miért elégedetlen, eddig is rengetegen vették meg a játékot. Most igy elűz rengedeg vásárlót.

Meg azért nem sikerült ez az MW2 olyan nagyra hogy egyből már fizessek is érte havonta... :U

Új hozzászólás Aktív témák