- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike 32
aktív tag
Akár lesz vagy nem havidij ez akkor sem fer amit csinálni akarnak .Az extra tartalom mit fog takarni ???? Mert ha csak annyit hogy télapó ruha lesz rajta akkor az nem hátrány ,DE szerintem ez ebben nem fog kimerülni mert jönnek a fegyverek erössége pl: falon keresztül + infra hogy lát a fal mögöt is stb.... ez a kettö már elég ahoz hogy előnyben legyen avval a szemben aki nem fizet csak játszik. A multi meg ugy müködik mint a P2P sima otthoni gépekröl megy már az is elöny annak aki inditja mert neki nincs pingje .A játék meg ha keres akkor 100 ping alatt keress és odarak ahol a legkisebb a ping ,az meg hogy nincs lan kibaszás a haverokkal nincs játék csak nagy idö és ping által még akkor is ha a másik szobában van
SZERINTEM
-
ProCukor
csendes tag
Csak én érzem úgy,hogy nagyon kezd süllyedni az IW???
-
Gyuri27
félisten
válasz
Dark Archon #162 üzenetére
Gondold át amit írtál. Ez itt magyarország.
Lényeg a lényeg. Ha nekem van akármilyen bankártyám. Ráadásul eus állampolgár vagyok akkor had fizethessek már átutalással. Kettő most nekem amiről beszélgetünk nekem havi 600 forint + lenne. Ezt nem szeretném. -
Dr. Akula
félisten
ez a kívánság egyenesen a rajongók "kemény magjának" számító hardcore gamerektől érkezett, akik szeretnének fizetni az extra szolgáltatásért és tartalomért
LOL, ezt a kamut... A zsidók meg egyenesen könyörögtek Hitlernek hogy gázosítsa el őket... Ilyen pofátlan hazudozást...
-
fail.castel
csendes tag
nem olvastam a postokat, szal hasból írom le: ez tiszta szánalom.
no comment.
és én még majdnem megvettem.
pff.
mondjuk miután kiderült a hercehurca az online-ja körül, letölteni se volt kedvem. -
válasz
CsiguszMaxim #163 üzenetére
Igen, ezt akartam én is írni, mint ollie. Most is előnyben vannak a pénzesebbek, mindig is előnyben lesznek. Igaz ez szerintem a legtöbb MMORPG-re, akár havidíjas, akár nem, meg az élet minden területére amúgy. Valamelyik játékban egyébként szét lett választva a PC-s és konzolos társadalom, mondván, hogy PC-n egyszerűbb az irányítás (talán a Far Cry 2 volt).
Mondjuk a CoD-ok annyira nem érdekelnek, de az szemét húzás lenne, ha utólag fizetőssé tennék a multit. A jövőbeli CoD-okban és Diablo-kban szerintem mindaddig nem számít az előny, míg "pénz nélkül" is végig lehet játszani. De a Battlefield-ekben is van előnye annak, akinek megvannak a kiegészítők, bár nem sok.
S arany igazság, hogy nem kell a játékokat a megjelenés napján, főleg kipróbálás nélkül megvenni. Kicsit kivárva, töredék áron, pontosabb infókkal lényegesen könnyebb a döntés.
-
válasz
CsiguszMaxim #163 üzenetére
Egyetértek a mondandóddal, de annyit hozzátennék, hogy eddig is előnyben voltak a gazdagabbak, hiszen jobb hardvert és több játékot vehettek maguknak. És ez persze minden más területre is igaz.
Egyébként épp a minap estem a 2. pontban ecsetelt csapdába, pedig ez nem nagyon jellemző rám. De hát emberek vagyunk.
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
Dark Archon #162 üzenetére
Nnna végig olvastam a hsz-eket.
1. Engem egy dolog zavar az egész (HANGSÚLYOZOM FELTÉTELES MÓDBAN ÉRTENDŐ)
elméletekben amik a pénzért megvehető extra tartalmakra vonatkoznak tegyük fel pl egy jövőbeli CoD-ban, Diablo-ban ésatöbbi. Az hogy ezáltal a vastagabb pénztárcájú emberek előnyhöz jutnak azokkal szemben akik egyszeri összegért megveszik a játékot és úgy játszanak neten. Ez sem gond ha megoldják a két réteg szétválasztását avagy lehetőséget biztosítanak arra hogy magunk megoldhassuk (mint ahogy sok COD4 szeron tilos az LS MD stb.) A traviánt ezért (IS) hagytam rá mert bár napi 18-20 órát töltöttem vele (köszönhetően egy kedves leányzónak és az élet "szépségeinek") így se tudtam tartani a lépést azokkal aki vették az aranyat orrba szájba
2.Kapitalista világban élünk ahol az ember mindig alaposan nézze meg mit miért fizet vagy nem fizet és jól gondolja át különben ráfizet de cudarul. Az hogy jön a COD6 és megyek megvenni első nap badarság mert nincs elég információd a döntések meghozatalához és személy szerint úgy gondolom nem nyersz az időtényezővel semmit ahhoz képes mint aki fél évvel később egy kiforrottabb rendszerbe vásárolja be magát töredéknyi áron. NE legyetek hülyék sokan megteszik azt mások helyettek.
3. Végezetül pedig annyi játék alternatíva van amivel tényleg jót lehet szórakozni potom pénzért de könyörgöm az élet nem csak ebből áll. Fent tartom a háztartást magamra, eljárok iskolába, szociális kapcsolatokat ápolok. Ha mindezeket megcsinálja az ember rendszeresen akkor nem marad ideje olyan sokat játszani azt meg már sztem mindegy hogy Cod2vel Cod4el vagy 6-al vagy épp DotA-val ütöd el.
-
Nincsen. Ha van az adott banknál folyószámlád (az meg a legtöbb dolgozó embernek van), akkor ahhoz ingyen és bérmentve lehet csatolni webszámlát és a hozzá tartozó virtuális kártyát. Így most nekem kb. 100Ft-ra jön ki egy havi számlavezetési díj, ingyenes átutalásokkal, havi 2 kp felvéttel (OTP Direkt NET csomag, de mivel ezek egymást majmolják, bizonyára más bankoknál is így van). Nem utolsósorban a folyószámlához tartozó kártya is ingyenes. Le is mondtam a MasterCard-omat, PayPal megette a webkártyát (csak előbb utalni kell a számlára, akkor aktiválódik, ezt elfelejtették közölni). Ennyi, manapság ez már nem kifogás.
-
Silenzio
addikt
Ez szerintem hazugság. A hardcore, multiplayer "brandfüggők" önmaguk tökéletesítésével és a játék finomhangolásával vannak elfoglalva, új pályákat esetleg maguk készítenek vagy fórumoldalakon keresnek játékukhoz. Biztos, hogy nem túlságosan vevők hivatalos, fizetős extra tartalmakra, hiszen az élmény alapja a játék birtoklása - hogy ismerős legyél benne, hogy érezd, a tiéd.
Mellesleg nem hinném hogy itt első sorban havidíjas előfizetésről van szó, a modell alapja inkább a kisebb távol-keleti rpg-ké lehetne, amennyiben díjmentes a játék, viszont extra tartalmakkal: fegyverekkel, képességekkel, pénzért javíthatod a produktum minőségét. Ennek több értelmét látom, és az Activision sem retardáltakból áll -bár mióta ott van a Blizzard (elnézést, de az ÚJ Blizzardot rühellem) erre nem vennék mérget.
-
törölt tag
Nem kell semmiféle kártya PayPal-hoz! Simán tudsz utalni a PayPal számlára bármikor, még ha nincs is folyószámlád. Persze van némi átfutási idő (3-5 munkanap). Ha meg van neten használható kártyád, akkor nincs értelme a PayPal-nak.
Egyébként meg a Visa Electron pl nem dombornyomott, mégis lehet neten használni. A lényeg, hogy legyen rajta biztonsági kód.
-
adalbert1
veterán
válasz
Fortissimus #129 üzenetére
Nekem meg nagyon jó szórakozás tud lenni néha a 32 vs. 32, igaz hogy az Battlefield 2.
-
Wolverine
félisten
Ami viszont mind extra szolgáltatás; egyetlen játékban sincs nyoma hasonlóknak. Ha a Blizzard be sem vezeti őket, akkor sem szólhatott volna senki egy szót sem - viszont így könnyebben meg lehet tartani a casualokat.
#149: na ja. Most én mit mondjak, aki egyetlen részével sem játszottam?
-
fordfairlane
veterán
Kól of Gyuti hírhegyek, peregnek a topikok, forró a hangulat, nekem meg egy hete porosodik a polcomon, még ki sem bontottam. Csak lesz már időm kipróbálni, de érdekes, hogy mekkora céges- és juzeres felhajtás van ekörül a játék körül.
-
feka007
veterán
Hát olyan 25-50 millió dollár lehet egy ilyen játék fejlesztési költsége (Crysisé asszem 27 volt), gondolom ebbe benne vannak a bérek is. Talán a marketing nincs. Szóval összességében eléggé megtérül, ha azt vesszük, hogy már most többszáz millió a bevétel belőle. Ehhez még nem tudom minek hozzárakni ilyen baromsággal, hogy fizetős multi legyen.. Remélem nem vezetik be
-
-
feka007
veterán
Nem értem mért nem elég ezeknek a 15-20 millió eladott példány ami lesz, meg a fizetős map-packek bevétele stb, mostmár alapból legyen fizetős a multi? Na menjenek a..
Nincs elég pénzük, vagy mi? Szerintem még a takarítónőnek is limója van már az Activissionnél, mennyi kell még nekik? Minden játékkal megkeresek az x tízszeresét a fejlesztési költségnek, milliárd dollárokat kaszál az az 1-2 ezer ember. Következő CoD-ban már a fegyverekért is átkell utalni x összeget, vagy mi lesz?
Dedikált szerverek nélkül amúgy is jó fos, gondolják hogy fogok fizetni azért, hogy rákattintok hogy find game, és beb.sz 8 idegen közé? VAC elbukott nagy lóf.s, multi már most feltörve, úgyhogy szerintem el is adom az eredetit és játszok törttel..
-
JanR
addikt
válasz
LackoMester #133 üzenetére
Indokold mar meg, ha igy fikazod
-
Wolverine
félisten
válasz
LackoMester #133 üzenetére
Tényleg, milyen szar is az, hogy akciósan egy csomó remek játékot lehet azon keresztül igencsak olcsón megvenni...
-
TazLeacher
nagyúr
Egyébként nem tudom, hogy emlékszik-e valaki, de volt egy hír pár hónappal ezelőtt, hogy most kísérleti jelleggel megnövelik a COD árát, és a 6 már így jön ki, hogy megnézék, ennyiért elviszik-e a fogyasztók. Mindenki hőbörgött, meg minden, csapkodta az asztalt. Mi lett a vége? Drágább lett a COD6? Nem, még olcsóbb is, mert ha jól rémlik a COD5 12K-ról indított. Tehát ha ennek a hírnek is ennyi valóságalapja van, akkor sokat nem érdemes vele fogalkozni.
-
JanR
addikt
válasz
LackoMester #130 üzenetére
Mi baj a 'szutyok' steam-el?
-
LackoMester
addikt
nemelég,h.ott van az szutyok Steam....
fizetni COD-ért,akkor én azthiszem be is fejezem...memelég,h.megveszem(meg az MW2 a dedikált szerók hiánya végett SZAR)még fizesssek a mulitért...felejtsék el
kapják be
ez már szégyen,azthiszem nagyon sok játékost vesztenének ezzel a húzással... -
gYaLo
őstag
válasz
Eugene Roe #92 üzenetére
Jaja, végülis igazad van, de akkor a levegőt is pénzbe lehetne kapni ?!
-
@rglaaf
veterán
válasz
hejesírásó #120 üzenetére
Pár hónapja gamepodon már valamelyik hirben volt egyébként erről szó hogy ezt tervezik, emlékszem mert még az eredeti cikket is belinkeltem a topicjába
-
Scooby Dou
aktív tag
nemelég hogy rekordot döntöttek az 1. napon történő megvásárolt darabszámmal ekkora áron , de még havidijassá is akarják tenni ?
mi ez már ?mindenben csak a pénzt keresik ?
-
válasz
sheriff.crib #121 üzenetére
Bakki olvasd már el a cikket, ne csak a hatásvadász címet.
-
Gyuri27
félisten
Cicafiú. Ha leperkálok nem keveset egy origi játékért ne mondja meg senki, mennyien játszunk. Ha én egy 32 slotoson akarok hentelni, mert úgy tartja kedvem akkor megteszem. A tv-m gyártója sem mondja meg hányan nézhetjük egyszerre.
Akik elővételben megvették a játékot magukra vessenek. Kellett volna kicsit várni vele.
-
CptMisi
őstag
válasz
hejesírásó #120 üzenetére
egyenlő...
mindig voltak különbségek, persze ezzel semmi gond....(FPS, DPI...)
-
sheriff.crib
tag
:-DD Gyerekek ez gigamega lol.Hát ez kész, azért ezt nem gondoltam volna...
Kb. olyan ez, mint derült égből a villámcsapás!Kifizetem a játkot és még utána is megsz**atnak..ennyit a codról... -
hejesírásó
senior tag
egy vmi miatt volt jó pc-vel fps-t játszan neten, mindenki egyenlő volt (úgyis mindenki pikk pakk unlokkolt mindent)!
az mmorpg-ben elterjedt faxság, hogy akinek több pénze van előnyhöz jut nem érintette az fps-eket.
ha ezt bevezetik elmehetnek vhova!
kevés az addon? ehh BF2-höz van olyan addon ami (asszem AiX a neve) kenterbe veri az eredetit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! az mibe került az EA-nek pl?
jah és csatlakozom! ezt illett volna nem a kiadás és kaszálás után közölni!
-
darkarthur
senior tag
Vicc az egész! Betegek!
-
]Phobos[
senior tag
Én kicsit másképp értelmezem a dolgot, persze lehet, hogy tévedek.
Egy részről a fizetős rendszer kipucolná Pistikéket a multiból, kevesebb lenne a csalás, többen vennének játékot. Másfelől ma már - ahogy azt sokszor elsírom - a multikhoz is basznak kiadni rendszeres add-onokat, azért az unreal/ quake/ half-life korszaknak vége.
Ha fizetős lenne, talán a fejlesztők is motiválva lennének, hogy adjanak ki több hivatalos add-ont, tovább életben tartanának egy-egy játék részt és maradna erőforrás arra, hogy a következő játék ne csak egy rókabőr legyen.
Viszont ez egy veszélyes rendszer és nem garantálja, hogy a végcél az egészséges egyensúly fenntartása, lehet a végén már CSAK fizetni kell majd a multiért is és ugyanúgy ritkán lesznek add-onok, persze csak szépen fokozatosan, észrevétlenül, ahogy az elmúlt években történt.mod: ezt szigorúan a multikra értem, nem az eleve online stuffokra.
-
HaaS
addikt
válasz
Dark Archon #116 üzenetére
Végre valaki, akivel 100%-ban egyetértek. Nagyon jól látod.
-
Na, most, amíg ilyen jól élünk még itt is, hogy 100k-kat költünk egy játékra, miért ne tehetnék meg? S ez csak M.O., a fizetés/játékár arány nyugat felé csak jobb. Szóval ezt az egészet az elborult WoW-osoknak köszönhetitek (én Guild Wars-ozom).
Nem a kiadó gerjesztette, a játékosok. Ha Győzikét nem érdekelné a kutya sem, az se tollasodott volna meg, de a sok birka kihasználásából rengeteg pénzt lehet kaszálni. Így aztán simán hihető, hogy a játékosok fizetnének örömmel, de akkor ők szabják meg, miért s mi legyen a játékban. S hogy itt M.O.-n pár százan nem veszik meg? Ki nem szarja le...
-
Gomez86
őstag
válasz
BalaNce87 #111 üzenetére
Ez egy igazi mocskos, féreg, alattomos lépés volt a kiadó részéről!
Nem értitek hogy még nem volt semmilyen lépés???? Miért van ez a hisztiroham 1-2 találgatás miatt?
Ezt most nem azért mondom mert akármennyibe kerül majd én megveszem akkor is, hanem azért mert elég akkor problémázni ha már baj van.
Amikor beharangozták hogy mennyivel drágább lesz a mostani COD akkor is ez a hiszti ment. Aztán a premier másnapján besétáltam egy boltba és megvettem 9900-ért. Ez most tényleg akkora áremelés volt? Én vettem már ennél több pénzért játékot. -
BalaNce87
addikt
válasz
sniper elite #102 üzenetére
Sajnos ma itthon, nem mindenkinek annyira könnyű lenyelni azt, hogyha több ezer forintot kell költenie havonta egy nevetséges játékra.
Azt már mindannyian tudjuk rólad, hogy neked nem számítanak az anyagi jellegű problémák, viszont neked meg azt kell belátnod, hogy nem te vagy az átlag.
Így csak olyan kijelentéseket tegyél, ami a többi embernek is korrekt módon elérhető/elfogadható.
Kifejezetten igaz ez a COD-nál, ami állandóan okoz vmi negatív meglepetést. Kíváncsi leszek hányan akarják majd eladni, mikor kiderül egy ilyen simlisség
Ez egy igazi mocskos, féreg, alattomos lépés volt a kiadó részéről! -
Eugene Roe
őstag
Hopp kicsit félreértettem a dolgokat
a !!!plussz!!! tartalom járna ingyen, nem a többi...
Valahogy régen kerekebbek, egészebbek voltak a játékok.
-
Wolverine
félisten
válasz
A grafika javítása egy MMO-nál exponenciálisan növeli a gépigényt. Avagy mutass egy olyan top grafikával rendelkező játékot, ami elbírja, ha van egyszerre a képernyőn 300+ játékos irányította karakter
-
dragonfx
veterán
teljesne várható lépés mert tudják multi szeretik sokan tolni és ha tört is megoldják valahogy nekik + haszon a sok szerver miatt.ez van már régóta aki online akar nyomulni vegye meg aze redetit. csengessen.
-
smkb
őstag
válasz
Nem WoWozok, de ekkora ostobaságot rég olvastam
"Valljuk be azért, hogy a wow a codhoz képest egy határ xar, "
"hogy amekkora pénzeket beszednek a wow-al, itt ne érné meg azt a pénzt ez a játékélmény! "
Aha... COD-ban azon kívül hogy LŐSZ mi egyéb játékélményt nyújt???? Semmit...
"meg hogy egésznap a gép előtt egy képzelet világban élnek, de most ez mindegy is"
pont ezt fizeted meg valószínűleg a WoWban, hogy egésznap a géphez tudja kötni az embereket és nem csak fél-egy óra öldösésre... számoljuk csak ki akkor, hogy mennyibe is jön ki egy játékóra/havidíj?
azaz elvárható, ha a játékosok ELEVE A MULTI miatt veszik meg a COD-ot 10 rugóért (nem tudván arról hogy a dedikált szerverekért majd fizetniük kellene, ellenben a WoW-al ahol ezt eleve kihangsúlyozzák) akkor ne kelljen már külön fizetniük a korrekt MULTIért.... ja meg lehetett volna ezt említeni a játék kiadása előtt fél évvel pl... hogy nem lesznek dedikált szerverek...meg hogy fizetősön gondolkodnak.... ja hogy akkor fele ennyi sem fogyott volna ? Upsz...
-
sniper elite
senior tag
Én csak azt nem értem mitől féltek ennyire, ha lesz is ebből valami, akkor úgyis megfogjátok venni a gamecardot hozzá, nem hinném, hogy amekkora pénzeket beszednek a wow-al, itt ne érné meg azt a pénzt ez a játékélmény! Valljuk be azért, hogy a wow a codhoz képest egy határ xar, lehet vannak akik imádják a harmadrangú grafikát, meg hogy egésznap a gép előtt egy képzelet világban élnek, de most ez mindegy is! Az a lényeg hogy több tízezren itthon is kiadnak 30-60 napons előfizetésre pár ezret érte! Szóval ha tényleg rengeteg plusz szolgáltatást kapunk a codban, és ezért fizetni kell... Hát Istenem le kell nyelni! Biztos nem egy egetverő összeget fognak kérni, max nem piát meg cigit kell venni majd, hanem cod elfizetésre megy a zséd ennyi!
-
"Egy dolog azonban biztos: nemsokára az Activision játékaiért fizetni fogunk, sokat."
Ezt nem tudom miből következtetted ki. Egyelőre még a fizetés sem biztos, az meg végképp nem, hogy ez sok lesz. A forrást elolvasva sem lehet ezt leszűrni. Csak arról van szó, hogy Battle.Net féle extrákért kéne fizetni. Szóval ez a cikk így erősen bulvárszagú, aminek nem látom értelmét, mert feleslegesen kelti fel az indulatokat. Túl sok a spekuláció benne, olyan dolgokat állítasz, melyeket senki sem állított.
(#94) SPY0817: hát ha szerinted csak ennyi szolgáltatást nyújt a Blizzard a havidíjért, sürgősen iratkozz be valami számtek tanfolyamra.
(#96) anulu: és ez miért baj?
-
Wolverine
félisten
Mintha a Blizzard találta volna ki a fizetős MMORPG-t...
Súgok: nem ők voltak. Mond neked valamit az, hogy EverQuest, Ultima Online, Meridian 59?
A morgók figyelmébe ajánlom a következő eszmefuttatást: amikor megveszed a játékot, kifizeted a fejlesztés, a marketing és a terjesztés költségeit (fejlesztés: design, sztori, programozás stb.). Az esetleges havidíjjal a szolgáltatásért fizetsz: support, hivatalos szerverek, ezek fenntartása, karbantartása, bővítése. Nyilván amíg nincsen olyan központi a rendszer a CoD-hoz, mint amilyen a Battle.net vagy egy MMO szerverparkja, addig két fizetős extra tartalom képzelhető el reálisan, a DLC és az optikai extrák.
-
smkb
őstag
Lehet, nem véletlen, hogy amazonon 318 értékelés alapján 1,5 csillagon áll a játék, 258-an tak 1 csillagot, IGN-en is 2,0-án a 10-ből 1038 értékelő alapján. Mindenki csalódott, nem ezt várták, nem ilyen multit stb stb.... (arról nem is beszélve, hogy konzolon ok ok, de PC-n ez ma már édeskevés, mind tartalmilag mind grafikailag) csak mivel mindent UTÓLAG mesélget ez a kiadó, így a sok szerencsétlen már bevásárolt.
Azért valahol az is rekord lesz, hogy rekord eladás és rekord csalódottség... és negatív csúcs a vásárlói értékelésben.
Így lehet nagy pénzt csinálni, az előd nevéből, és infóvisszatartásból.
-
ZeUS2140
aktív tag
Majd lesz feláras "használhatsz bot-ot" csomag, ha rájönnek, akkor majd a cod.exe tiltani fogja az összes 3. speak progi portot, és lesz fizetős saját TS-e.
Ja és az eredeti játék serial-ját is lehet ám változtatni évente. Így évente aki már megvette újra megveheti a játékot.
Nagyon sok lehetőség van még a kezükben.Nekem csak egy problémám van a "nagy" játékfejlesztőkkel:
nem tudnak játékot csinálni. Itt van példának a Dragon Age.
Végigtoltam és most mit is csináljak?
Van egy szép nagy karim de nincs quest. Kezdjek egy új kasztot? Oké, de annyira sok kaszt azért nincs benne.
Tetű Diablo-t legalább végig lehetett tolni 4 szinten és az még utána is nyitott volt, mert hogy battle.net. -
alien_
őstag
Se "Activision", se Blizzard nem használ ilyet jelenleg (jelentős mértékben), DE mindketten erőteljesen ebbe az irányba mennek. Blizzard kelti a hullámokat, a másik cég pedig a farvizén próbál evezni. Példákat felesleges írnom, úgyis tudod, melyik az a három játék.
Amit biztosan tudunk, hogy CoD -ban lesz fizetős tartalom, és ez igenis Blizzard örökség.
A havidíj egyelőre pletyka, szóval ezt nem kommentálom. -
sniper elite
senior tag
Engem speciel nem zavarna ha fizetős lenne a cod multi, de akkor nagyon sok extrát kérek bele, és egyedi jogokat
-
SPY0817
aktív tag
válasz
Eugene Roe #92 üzenetére
Nem cigizek... De szerintem ez kicsit másabb.. mert itt csak "jelképesen" kapsz valamit.. lényegében egy táblában kapsz egy bejegyzést hogy fasza vagy hogy fizettél igénybe veheted az EXTRA szolgáltatásokat.. mondjuk ugyan ez a WOW is aki havonta fizet kb10mb nyi tárhelyért (ahol az adatait tárolják és még a 10mb al lehet túloztam is..) XD
-
SPY0817
aktív tag
Hát asszem elásta magát előttem ez a cég is.. Már a multi változtatásnál kezdődött ez meg már egyenesen hülyeség... Asszem inkább várom a Bad Company 2-t...
-
Eugene Roe
őstag
Valójában nem csaptak be
csak nem mondták el a közeljövőre vonatkozó elgondolásaikat. Hova írták fel, hogy: INGYEN MULTI?!
#91 - pedig CS-ben már most is fizetni kell a fegyverért
igaz játékpénzzel, de mellényomnak egy VISA/MASTERCARD vagy Paypal gombot és megvan oldva.
#90 - egy harmadik osztálytársad 2 max 3 naponta elszív egy doboz cigit 500Ft-ért számold ki ő mennyit költött 3év alatt
-
JanR
addikt
En nem azert fizettem 10K-t, hogy utanna meg tovabbi osszegeket fizesek a jatekert. Ha ez tenyleg igaz, akkor nelam a cod meghalt... Pedig nagyon tetszik az uj resz, nagyon jo hangulata van a multiplayer-nek!
Abban bizom, hogy ha lesz uj CS, akkor ott nem lesznek ilyen mizeriak!
-
gYaLo
őstag
Privi az már nagyon rég óta van, kb 2 hete
Warlord (codehook) már megcsinálta, CRX (Mombot) és Pansemuckl (netcoders) még dolgoznak rajta
Nekem hihetetlenül bejön a game,de így asszem, hogy nem fogok vele játszani.
Megunom a játékot, és csak pénzkidobás lesz.
Kiszámoltuk,hogy az egyik osztálytársam már több mint 100k-t elköltött WoW GC-k re... -
Vistaboy
veterán
Ez a cikk egy szimpla idézet volt, azaz egyszerűen csak lefordítottam angolról magyarra az IGN hírét - általában a hírek 90%-a így születik -, szóval ezzel nem óhajtottam senkinek sem a lelkivilágába taposni. A címet illetően pedig áruld már el, szerinted mégis milyen cím lett volna jobb a cikkhez, ami egyrészt figyelemfelkeltő, másrészt a cikk tartalmáról szól? A kérdőjel is azért van a végén, mert ez még egy nem egy végleges dolog, csak tervezik a megvalósítását. A végén a fizetés kijelentése pedig helytálló, abban az értelemben, hogy amennyiben az Activision valóban bevezeti a tervezett változtatásokat a játékaiba, akkor aki játszani akar, annak tényleg fizetnie is kell. Persze aki nem akar, annak nem kell, szimplán nem fog játszani vele. Ennyi.
-
pincehely
addikt
Azért van pofájuk, úgy van beállítva az egész, mintha mi gamerek könyörögnénk azért hogy fizethessünk.
Agyrém! -
bullseye
addikt
már bocsánat, de ha WOW szintű lenne a dolog, én pl. fizetnék havidíjat. ha cserébe van pl.
ban a csalóknak,
játékmesterek sokan
javítások, frissítések, balance
heti kisebb, ünnepi nagyobb poénok és eventek
állandó tartalmni bővítések, új küldetések
alapból több tucat száz órányi küldetés
2-5-20 fős coop, vagy éppen gigantikus csapat alapú egymás elleni játékmódok
sokkal bővebb fejlődési lehetőségek
1-2 évente kiegek (pl. a MW2 is csak kiegként jelent volna meg a COD4-hez, 20$-ért)
és über sámán kaszt -
Viktor77
titán
Őőő, mi van?
A te gyógyszered elgurult, azt látom. Lehoztunk egy cikket? Ki? Mi? Én biztos nem. Teljes egészében Vistaboy cikke, az ő megfogalmazása.MOD: Ja, és nem tudom feltűnt-e, de a cikkhez nem igazán szóltam hozzá, mindössze egy Blizzardos OFF-topic hsz-ről beszélgettem, így nem igazán vágom miért nekem címzed a hsz-ed.
-
Malachi
veterán
lehoztatok egy cikket, azzal a címmel, hogy "Fizetős lesz a multi a Call of Duty-ban?"
Írtok benne botrányszagú bejelentésről, havidíjas megoldásról á la WoW és azzal fejezitek be, hogy "fizetni fogunk. sokat."
ezek után csodálkozol, hogy majdnem mindenkinek elgurul a gyógyszere? ne legyél már álszent kérlek. ha bulvárt írtok, (mert ami az MW2 körül megy az bulvár, a legócskább) akkor számítsatok rá, hogy komoly indulatokat gerjeszt minden negatív előjelű cikk. akkor is, ha találgatás. nyilván ez is a célotok.
persze, nyilván nem akarom megmondani, mit és hogyan. csak olyan visszatetsző az egész.
-
gtamate2
veterán
Megadom én azoknak a hardcore gamereknek a bankszámlám és amint utaltam havonta mondjuk 5k-t ígérem hogy az ő mw2-jük különleges lesz, jobban is beadja majd a lövéseket!
-
Viktor77
titán
"Én azt látom, hogy Blizzard fizetős, (extra) online tartalmakat biztosító modelljét kezdi átvenni az Activision..."
Mondj már légy szíves példákat. Perpill nincs a Blizzardnak ilyen. Egy ingame pet, egy fajváltás, egy karakterátnevezés? Ezek nem ingame "tartalmak", mint mondtam, egyiket sem kell igénybe venned ahhoz, hogy mindent láss a játékból, ne maradj ki semmiből. Ezek lehetőségek, ha valamit elrontottál, vagy meguntad az aktuális karaktered hátsóját nézni.
Ja, és nem is juthatsz semmilyen előnyhöz általuk. -
bozont
veterán
válasz
ZooLee19.. #77 üzenetére
Az Activision Blizzard és a Blizzard az két különböző cég. Az előbbi egy kiadó, a másik meg egy fejlesztőcég és a Blizzardnak semmi köze a CoD-hoz.
És attól hogy neked nem tetszik a WoW, még nem szar. -
@rglaaf
veterán
válasz
ZooLee19.. #77 üzenetére
a legjobb hmmm hozzá teheted volna hogy szerintem
-
ZooLee19..
tag
Nah, hát a COD se fog több vizet zavarni, hogy így a pénzsóvár blizzardosok rátették egy kicsit is a kezüket.XD
Blizzard embereit addig ütném viperával, míg mozognak. Egyszerűen komolyan már a szó ahogy kiejtem, hogy blizzard olyan idegesítő xD ha csak arra a szar wow ra gondolok, már felb@szom az agyam: D
Na mind1...Cs soha nem volt fizetős, nem is lesz, mindig is a legjobb volt, mintdig is a legjobb lesz:]
-
luw2win
őstag
Lehet hogy majd azért is fizetned kell ha jobb fegyverrel akarsz menni, ha szavazol hogy másik pálya az 1$, stb szánalom
-
Televan74
nagyúr
Szemét dolog ez a plusz pénz lehúzás, de ha lesz egy megfelelő számú réteg aki megfizeti, akkor életképes lesz és megtartják.De attól még nem szép dolog és lehet háborogni.
A következő az lesz , hogy megveszed a vga -t és driver -ért utána fizetni kell.
-
Viktor77
titán
De, tudjuk. Semmilyenek. Idézem magam:
"Sokadszorra írom/írjuk le, és igazából sehol nem is olvashattál mást. A Battle.net nem lesz fizetős, ergó ingyenes lesz. Lesz rajta fizetős tartalom, de ezek nélkül is maximálisan teljesértékű játékosként leszel kezelve." Perpill ez a hivatalos álláspont.
-
szab0729
tag
(#57) Jim Tonic: jó hát gondolom nem a kukáskocsi sofőrjére + a mekiben dolgozókra gondolt, hanem akiknek vmi normális végzettségük és persze ehhez rendes állásuk is van(mérnök, orvos, biológus, stb...)
CptMisi: Ez alap , ment ez cod1, uo, cod2-ben is, ha picit többet gyakoroltál és ügyesebb vagy vkinél, akkor egyből "csiterwhaimkuvanyádat" volt/ van ezek szerint most is. Nem kell az ilyenekkel foglalkozni..
Szerintem pont azt a varázsát veszik el a dolognak ezekkel a "fizetős tartalmakkal", ami az eddigi részekben megvolt(MW1-et nem próbáltam, a többit is elég régen..), hogy felmentél haverokkal, toltatok 1 gg-et, röhögtetek 1 jót, hogy ki milyen szerencsétlenül purcantotta ki a másikat, közbe ment a ventri.. Uo-val is,(pedig hol van az egy MW-hez képest grafikailag), akkorákat lehetett szórakozni Ventrin, hogy kiment alólad a szék.... Emlékszem, az akkori komolyabb klánok játékosai mindig jöttek fel hozzánk Ventrilora, mert annyira laza volt a hangulat... És ez ráadásul a kevésbé kocka embereket is megfogta.
Multis játékélményben sztem sokkal inkább ez a lényeg, minthogy a CoD-os katonádból vmi nightelfet csinálj a kiegekkel + lassan akkor már itt is kasztok lesznek aztán lehet varázsolni
... Jah és a dedikált szerverünkért mi anno FIZETTÜNK! De ezeknek a kapzsi kampósorrúaknak egy petákot nem adnék!!!
-
alien_
őstag
"Megvizsgálva a különféle online üzleti modelleket az online játék pénzügyi alapokra helyezésével kapcsolatban, kétségkívül ebben látunk potenciált. Remek tudásátadás-átvétel zajlik a Blizzard emberei és a mi online srácaink között”.
Látva, hogy merre tart a Battle.NET, a jövőben kijövő összes Blizzard játékhoz elérhetőek lesznek fizetős tartalmak, legyen az StarCraft, Diablo vagy MMO. Igazad van, hogy nem lesz fizetős a multi alapból, de egyelőre nem tudjuk, hogy milyen megkötések fognak vonatkozni az ingyenes Battle.NET -re..
-
athomi
veterán
Múltkor ezt a "legközelebb fizetős lesz a multi" dolgot be akartam dobni a Modern Warfare 2 topikba, de aztán meggondoltam magam, mert már azért is majdnem meglincseltek, hogy a MW2-t elkonzolosítottnak neveztem.
-
alien_
őstag
És még attól félt mindenki, hogy az Activision befolyásolni fogja a Blizzard -ot... Most meg az Activision Blizzard -osodik
-
TazLeacher
nagyúr
Ez spec szemét húzás, de ha olcsóbb lesz a a játék és a multi fizetős lesz, felőlem mehet, alig multizok a COD-okkal.
-
Ijk
nagyúr
Szerintem szép jövőkép. A tv-nél mi fog történni? Jön a digit műsorszórás, ha nem fizetsz nézhetetlenné teszik a műsorokat a sok reklám miatt, ha fizetsz, akkor természetesen minimális reklámmal megúszod. Az emberek pedig nem akarnak majd fizetni, így kevesebbet néznek majd tv-t, helyette inkább olvasnak, vagy a családjukkal lesznek. Még a végén kiokosítják az emberiséget, hála a pénzéhségnek
-
Ijk
nagyúr
válasz
#31342592 #55 üzenetére
Ha a köv. résznél megcsinálják nem probléma. A keleti piac kiesik, de legalább nyugaton pótolják a havidíjakkal. Senki nem hal bele, ha nem CoD-ozik, ha pedig létszükséglete úgyis kifizeti, valószínűleg még mindig sokkal olcsóbb lesz mint pl. a cigi
Ha a mostani részhez kiadnak opciókat fizetősen, de megmarad az ingyen multi még az is rendben van. Viszont ha a multit fizetőssé teszik akkor nagyon morcos leszek, mert amikor megvettem a játékot erről szó sem volt. Tehát becsaptak. -
Zirowe
nagyúr
Mondjuk szép jövőkép.
A játék drága (10k),multiért majd fizetni kell és még a játék is tele lesz hirdetésekkel (splinter cell convictionnel kapcsolatban volt ez hír)..
Ergo ők egyre jobban híznak, velünk meg csak kitolnak:S -
Depression
veterán
Vajon a cod gamecard megelőzi majd a wow gamecard eladási darabszámát, vagy csak 2.-dik lesz a listán?
A kívánság meg kb. úgy nézett ki, hogy csináltak egy szavazást, hogy hajlandóak lennének-e az emberek fizetni plusz cuccokért, és a legtöbben igennel szavaztak. -
válasz
tupacamaru #45 üzenetére
A játékot veszed meg. Az gond nélkül játszható.
Az online játék meg szolgáltatás. Ennyi.#55: Amerikában 6-7x-es fizetés van? Mióta? Ha már kommentelsz valamiről, járj utána.
-
CptMisi
őstag
amúgy attól függ, kiket tartanak hardcore játékosoknak...ha azokat, akik csak extra cuccokkal tudnak belőni egy AFK játékost, és ezekért fizetnének, akkor biztos van rá igény, mert elég felmenni egy szerverre (cod1/uo kivételével) 2perc alatt anyázni kezd valaki, cheater vagy, b*zi vagy, mert hátba lövöd; hallod, ahogy jön, esetleg láttad bemenni egy szobába...szánalmas....és ők a nagy hardcore playerek
luw2win: IW=/=Activison...az activision ígyis-úgyis kifizeti az IW-t...de a többi igaz...mit akarnak? megint nem kevés pénz befolyt az nV-től, és akkor még? mikor már készül a következő 2 rész, egyik TA másik IW....
mindenkinek ajánlom figyelmébe a Left 4 Deadet...2k forint, jó szórakozás a HASZNÁLHATÓ, ÉLVEZETES, NEM ANYÁZÓS (...) multi -
luw2win
őstag
Már a dedikált szerverek hiánya, lean hiánya, consol hiánya stb stb, hiánya is visszatántorított az új mw2 től, de megvettem, mert reméltem hogy változni fog a helyzet, és nem fajul el a dolog. De erre nem számítottam... ez nagyon szánalmas és gonosz döntés.
Valaki már az előbb felsorolt dolgok miatt nem vette meg, namost ha ez bekövetkezik és én az origimmal nem tudok majd játszani amit megvettem 10k-ért, csak akkor ha fizetek xy összeget, hát kiszophatják a kisujjamatMi köze a WoW-nak a CoDhoz? - Semmi. Lassan már mindenért fizetni kell? - Fegyverváltás: 10$..hogyne
Meg ezt már nem tudják szabályozni mikor már több millió példányt eladtak, maximum a következő Call of Duty részt tudják majd igy megcsinálni.
Ha ezt megteszik, 2 réteg marad; aki letölti, és Single-t végigjátsza, vagy talán késöbb hackerek megcsinálják hogy lehessen törtszerón nyomni mint pl WoW. Másik réteg pedig az úgynevezett "hardcore" réteg aki fizet. Namost 1000000:1-hez az arány, ami azt jelenti hogy nagyon nagy vesztesége lesz az IW-nek...
Nem tudom hogy ezt nem tudja felmérni, eszméletlen nagy sikere volt a Cod4-nek nem tudom miért elégedetlen, eddig is rengetegen vették meg a játékot. Most igy elűz rengedeg vásárlót.Meg azért nem sikerült ez az MW2 olyan nagyra hogy egyből már fizessek is érte havonta...
-
Vladi
nagyúr
Fejlődne a játékosok célzóképessége hedcsattra.
(#42) Wolverine:
Már kifejeztem többször, hogy nem veszem meg és nem is játszom vele.
Pedig 2003 óta cod rajongó vagyok. Most viszont ugrott az egyik kedvenc sorozatom. Akárhogy is számolom ez nekem is és a kiadónak is veszteség. -
Ijk
nagyúr
Szerintem sokkal jobb lenne, ha minden töltényért 1 centet kellene fizetni, a mesterlövészbe pedig mondjuk 10 centet
Előre kellene megvásárolni a muníciót ill. a fegyvert
-
Scholes9
nagyúr
Nem csoda, hogy a WoWot hozták fel, mert talán az a legnagyobb fejőstehén ma a játékpiacon, nyilván más is mégjobban xarrá akarja magát keresni
-
Gomez86
őstag
Mivel ez csak egy két találgatás, ezért mi lenne ha nem követnénk el tömeges öngyilkosságot mielőtt kiderül valami konkrét? Mi van ha csak a dedikált szereverekért kell majd fizetni, vagy ha akarsz hupikék sisakot, akkor be kell fizetned egy dollárt, vagy ilyenek. Lehet úgy is profithoz jutni hogy nem kényszeríted a játékfüggőket kötelező játékra...
-
Morden24
nagyúr
Nem lenne ezzel gond, sőt. De akkor mi a tökömért kerül olyan sokba a játékuk?
Akkor adják 1-2-3 ezerért a játékot, aki meg akarja, végigviszi (feketettnyolcas)-szor single-ben. Aki meg multizni is akar, az perkál.
-
XuChi
addikt
Szarházi mocsok húzás ez. Rohadjon meg aki ezt kitalálta.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
tupacamaru #45 üzenetére
Ez pedig szintén nem egy rossz érv.
-
BloodyEddie
őstag
válasz
Wolverine #42 üzenetére
Tévé, net, XBL, WoW, villany- és gázszámla... elbírok még pár havidíjat
Komolyra fordítva a szót: nem ez az egy dolog a gond, hanem kifizetem a játékot, de ha érdemben használni is akarom, fizessek a multiért (vagy akár multi módonként külön), a dlc-kért, Boxon az XBL-ért, és ez még csak egy játék. Hova tart ez a rendszer? Ha egyvalaki megcsinálja, mások is megcsinálják, és a nyakunkba zuhannak majd a játékonkénti fizetős multik.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Wolverine #39 üzenetére
De ha már (nem)egyszer odaadták a dolgot teljes egészében, akkor nem vehetik el. Gyűlöletes dolog ez a pénz, és ez a sok mocsok húzás.
Épp szar a PC-m, néhány játék nagy szerepet játszott benne, hogy egyáltalán újra megcsináljam. Lehet, hogy nem fogom. Fosok rá. Csinálok belőle HTPC-t, és vége a régi szép időknek. Miért kell ezt kiváltani, könyörgöm?
Isten ment, hogy a személyed ellen szóljak (
), de szerintem ebben nincs igazad. Ez felelőtlen, és unfair húzás. Attól, hogy a WoW ilyen, nem kell mindent WoW-vá tenni.
szerk.: Az, hogy egy tendencia mutatja ezt, az pedig szomorú - mivel erős érveket hoztál fel - de akkor sem indok. Tehát egyszer megvettem a házam, akkor mostantól havonta az árának(monnyuk) 6%-át fizessem be, hogy lakhassak benne? Hisz ez hobbi, hogy nem az utcán, hanem tető alatt akarok lakni. -
Wolverine
félisten
Pontosan. Miért, játszani/multizni kötelező vagy születési jog?
szerk: #41: ha túl drága, akkor nem veszed meg, ez értelemszerű nálam...
#43: régen a tv-műsort is ingyen foghattad egy parabolaantenna beszerzése után... vagy a sima tv-díj (ami nem volt nagy összeg, a mai kábeldíjnál kevesebb volt havonta) után annyit nézted a földi sugárzással elérhető csatornákat, amennyit akartad.
-
fpeter07
veterán
Én egy játékot szeretek egyszer megvenni, nem havonta...
-
Viktor77
titán
válasz
Sandormaster #23 üzenetére
Sokadszorra írom/írjuk le, és igazából sehol nem is olvashattál mást. A Battle.net nem lesz fizetős, ergó ingyenes lesz. Lesz rajta fizetős tartalom, de ezek nélkül is maximálisan teljesértékű játékosként leszel kezelve.
-
Gyuri27
félisten
válasz
Eugene Roe #33 üzenetére
LOL az egész. A képlet egyszerű nem kell megvenni.
Az, hogy valamiért duplán fizessek az felejtős. Ráadásul itt a balkánon és a ruszkiknál egyszersem fizet az user. Sőt mikor már csak fele annyiba kerül a cucc akkor sem veszi meg senki. De ez legyen az ő bajuk.
Ami meg abszurd, hogy barátaimmal, ismeőseimmel nem játszhatok együtt.
A játék egyébként full lehúzás. Az elsőrész kicsit feltupirozott, konzolról átírt "vacak" változata. Kicsi befektetés nagy haszon. Aki ezért pénzt ad annak gratulálok. A 9v9-ről meg már nem is beszélek. -
BalaNce87
addikt
Ami a játék körül megy az úgy ahogy van egy nagy vicc meg még szánalmas is.
-
pschio
őstag
én meg meg akartam venni és tolni multiban a mw2-t. asszem most már nem fogom.
-
Eugene Roe
őstag
Valójában ők figyelmeztettek minket
"Csak most kicsit drágábban adjuk a game-t, megnézzük hogy befolyásolja az eladásokat..." nos kb úgy befolyásolta, hogy 4x annyian vették mint az előzőt. Ezek után a legbambább közgazdász és árkon bokron keresztül rohan az igazgatóhoz "áremelést" stb-t javasolni. Illetve szerintem még a takarítók is az ajtót verték.
-
BloodyEddie
őstag
Olyan bojkottot fogok indítani, hogy egy életre elmegy a kedvük a szoftverfejlesztéstől.
-
No-kia
addikt
ennek a gamnek a megvételén is elgondolkoztam, de egyre kevesebb kedvem van hozzá, még nem játszottam vele, de sztem 5 óra szinglit, meg haverok nélküli fizetős multit nem hiszem h megérne nekem, kár érte, bár vetélelük így is van mint a sz@r
-
Eugene Roe
őstag
Megengedik nekünk, hogy fizessünk azért, amit egyébként ingyen kellene megcsinálniuk
hát köszi szépen, legközelebb már azokért a patchekért is fizetni kellesz, amik tényleg javítanak... 3. pályán grafikai bug miatt kiakad a machine? 10$-ért továbbmehetsz
- csodálatos ötlet, igaz mint említette is, volt kitől tanulniuk
#23 szerintem a LAN-t is 20$-ért fogják árulni Starcraft2-höz
-
Fortissimus
őstag
meghogy a gamer-ek akarjak.... ezt elhiszi vki nekik???
-
Vladi
nagyúr
válasz
Sandormaster #23 üzenetére
"szal szerintem egy idő után pont azokat büntetik majd akik eddig is megvették eredetiben a játékot..."
Igen így van. Csakhogy egy idő után ez visszaüt rájuk. Én úgy vagyok vele, hogy amióta én keresem meg a játékra valót, és mióta fizetőképes kereslet lettem, sokkal kritikusabb vagyok az ilyen dolgokkal.
már egy cod fant elveszítettek, kíváncsi leszek a jövőre. -
Ice!?
őstag
KBF az összesnek.
-
SipiBcs
őstag
Ez a hír ha jól emlékszem már szerepelt a nyár elején. Akkor az volt az infó, hogy valamikor a tavasszal kiadnak új map packot, ill pénzért lehet venni extra perkeket, szinteket. Aki megveszi, előrébb lép a nemfizető játékossal szemben. Ez a tartalom nem változott ebben a hírmorzsában sem. Még mindig csak találgatás. Ebből a cikkből nekem az jön le, hogy a továbbiakban kiadandó részekre, játékokra vonatkozik ez a havi fizetős rendszer.
Bár nem vagyok jogász legjobb tudomásom szerint a már megvásárolt játékkal nem tehetik meg pl. áprilisban, hogy eddig játszottál most már nem léphetsz be a steambe. Adj pénzt, különben nem multizhatsz. Viszont ha a 7. részt így árulják, akkor majd az veszi meg aki felvállalja, hogy havonta csengeti a zsét az Activision felé.
-
Sandormaster
aktív tag
Engem leginkább az bánt hogy ez a jövő...
Egyértelmű hogy nem tudnak megálljt parancsolni a wareznak és ilyen havidíjas konstrukciókkal meg steam-el meg mindenféle online mókával próbálják maguknál tartani a gyeplőt, ami egyrészt érthető is, csak egy idő után egy olyan user aki nem vesz eredeti gammát (tök mind1 milyen okokból), már akkor se fog eredetit venni ha már régóta vár egy játékra, amiért úgy érzi hogy megéri az a pénz.
Például kétszer is meggondolom, hogy pénzt áldozzak az SC2-ért, ha még utána pluszba fizetnem kell azért hogy felmenjek a Battlenetre, vagy hogy a Battleneten belül játszhassak a hardcore gémerekkel, vagy esetleg még csetelhessek is másokkal...szal szerintem egy idő után pont azokat büntetik majd akik eddig is megvették eredetiben a játékot... -
keIdor
titán
Átestek a ló másik oldalára.
-
Semmi baj.
A megjelenés napján megdőlt magyar netforgalmi csúcs a torrentje miatt. Keserű hír...
Ez a húzás megmentheti a PC-s játék jövőjét, és talán visszaszed valamit a veszteségekből. -
aram01
nagyúr
ez vicc
-
_Orbi_
aktív tag
Egyetértek veled.
Amikor elkérik az első vasat a MW2-ért, akkor fogok unistallt nyomni a játékra.
Nem elég, hogy nagyon sok ezresért megveszem a gémet és akkor még fizessek azért, hogy játszhassak vele? Elmenne a pi#&ába. Már csak mostani eladásokból is bejött nekik annyi pénz, hogy az elkövetkező 4 COD-ot össze tudják hegeszteni.
Szánalmas ez a pénzéhség.
Marad a COD4, meg az egyéni szerver akár egyéni modokkal. -
Arena87
aktív tag
Csináljak csak, úgy is jön BF BC2 és azzal tolja majd mindenki
Vagy visszatérnek COD4-hez az emberkék, mert hát az is kielégíti legtöbb gémer igényét. Vagy ott van még CS1.6 CS:S, ami még mindig egyik legjobb játék.Sok sikert nekik!
-
D4v3
őstag
Azért nem kell rögtön megijedni. Egy szóval sem említi, hogy a CoD6-hoz jönne ez az egész előfizetésesdi. Egy ilyen rendszer kidolgozáasa, mégha Blizzard hátszéllel is, gondolom nem 1 hetes munka. Azt meg, hogy sokat fogunk fizetni nem tudom honnan vette a hír írója...
-
Scholes9
nagyúr
Várható volt
.A WoW-ban leginkább a szerverekért fizetsz, nyilván nem mindenki van hozzászokva a havi fizetéshez, de becsületére legyen mondva a Blizznek, hogy a tartalmakért nem kérnek pénzt, csak a ~2 évente érkező kiegekért. Kérdéses, hogy mit kap az ember a pénzéért ugye és ne csak lehúzás szaga legyen.
-
volvoguy
addikt
ha jól tudom ez nem lesz kötelező dolog..lesz az alap multi tök ingyen, de ha már extra dolgokat akarsz, elő kell fizetned....ennyi egyenlőre....tehát aki felakarja tupírozni a játékat, az fizet..olyan extrák, mint hogy online statisztika, vagy hogy magunk alakíthatjuk a katonánk kinézetét multiba stb....
amúgy a WoW-os törtszerók virágoznak, és nagy warezos közösség a WoW-os is..szal semmi esélyük....
jah, és nem buzdítani akarok senkit, de ma reggeltől már játszható a virágbolti MW2 eredeti Steames szervereken...ennyit az IWnetről és a Steamről....
-
Vladi
nagyúr
Kínomba ezen má csak röhögni bírok.
Lássuk, kod mw2:
- Felemeljük az árat: botrány
- nem lesz ilyen, olyan extra giccspakk, mer csak
- hörgünk a warez miatt
- lefejezzük a srácot, aki feltörte
- nem lesz szerver, se mod se semmi
- beletesszük azt a förtelmet (e miatt legszívesebben rájuk borítanám az asztalt)
- fizetős lesz a multi.Jóvan gyerekek, csak így tovább.
"akik szeretnének fizetni az extra szolgáltatásért és tartalomért."
Én is úgy várom már, hogy fizethessek. Oly nagy öröm ez. Mi a számlaszámuk? Oda irányíthatom a fizetésem? És a nagymamám nyugdíját?
"Egy dolog azonban biztos: nemsokára az Activision játékaiért fizetni fogunk, sokat."
Ó hát persze...
Nem fogunk, egy garast se.Viszem a pénzem a ruszkiknak a sztalkerért, az aktivizsön meg le van sz@rva.
-
v!ct0y
veterán
Ezt nektek...........SZEMETEK
-
hommeros
őstag
El se hiszem, pofám leszakad, hova fejlődik a játék ipar, röhej.
Ez olyan, akkor baba gyáram van, és mivel a WoW jövedelmező, a játékbabákat most már majd havidíjért lehet bérelni, és játszani vele, illetve plusz tartalmak ismét egyszeri díjazással, és havidíjal sújtandók!
-
Vistaboy
veterán
"From what we see so far, additional content, as well as all the services Blizzard is offering, is that there is demand from the core gamers to pay up for that," Tipple explained.
A forrásoldalon ez állt. Aki jobban le tudja fordítani, az tegye meg. És majd kijavítom. Nincs több vita.
-
Gzolo
senior tag
Elég bulváros és félrevezető a cím...
Én az egészből azt szűrtem le, hogy a hardcore gamerek különcködni akarnak, felvágni hogy nekik extra dolgaik vannak, míg a kicsi csíráknak meg nem...Szerintem csak az arcoskodásról szól az egész.
-
Ijk
nagyúr
De jó, pont most vettem meg a MW2 10k-ért, csak a multi miatt adtam ki ennyit. Én biztosan nem fogok azért a napi fél órás hentelésért még havidíjat is fizetni. Ha ezt valóban bevezetik, akkor ez volt az utolsó cod amit megvettem, sajnos nem fán termesztem a pénzt. Igazából azt csinálnak amit akarnak, de szerintem itt közel nincs annyi hc gamer, mint a wow-nál, legtöbben úgy vannak vele, hogy napi max egy órát lövöldöznek és kész. Így szvsz azt érik el, hogy sokan még a játékot se veszik majd meg. Mindenesetre bölcs dolog volt, hogy csak a premier után egy héttel hozták nyilvánosságra a hírt, amikor már szinte mindenki bevásárolt.
-
pilsner
aktív tag
a hardcore játékosok igénylik, hogy úgy a további tartalmakért, mint minden, a Blizzard által nyújtott szolgáltatásért fizethessenek.”
el bírom képzelni, ahogy e-mailek ezreiben követelik, ugyanúgy játékosok transzparensekkel kint az utcán tüntetnek: fizetni akarok még többet!
-
tDr1v3r
veterán
A végén még eljutunk arra a szintre, hogy eredeti játékkal is tört szerón játsszunk... hogy ne kelljen pluszba fizetnünk a multizásért is.
-
Ant@
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #2 üzenetére
Komolyan mondom ,ha ez a jövő veszek egy p4-es rendszert ezt eladom a p...ba, aztán megyek töltögetni az abadoniára.
-
D.Orion
veterán
"Eddig azt látjuk: a hardcore játékosok igénylik, hogy úgy a további tartalmakért, mint minden, a Blizzard által nyújtott szolgáltatásért fizethessenek.”
Igénylik, hogy tartalmakért fizetés ellenében jussanak hozzá? Magyarul ingyen nem kell nekik semmi, csak pénzért? Ezt azért illet volna értelmesebben is lefordítani vagy megfogalmazni sztem. Egyébként meg így egy nagy baromság lesz a cod és a "balkanisztánon" ezzel vége is van....
-
Mr.Csizmás
titán
ezaz...konzolosodjunk el...aztán a következő már az lesz, hogy no mod, no private szeró, stb.
-
CptMisi
őstag
erről ennyit...következő lépésben hivatalosan árulják majd a privát hacket a "hardcore gamereknek"
abban is van pénz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Autós topik
- BestBuy topik
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest