Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• szab0729

tag

(#57) Jim Tonic: jó hát gondolom nem a kukáskocsi sofőrjére + a mekiben dolgozókra gondolt, hanem akiknek vmi normális végzettségük és persze ehhez rendes állásuk is van(mérnök, orvos, biológus, stb...)

CptMisi: Ez alap , ment ez cod1, uo, cod2-ben is, ha picit többet gyakoroltál és ügyesebb vagy vkinél, akkor egyből "csiterwhaimkuvanyádat" volt/ van ezek szerint most is. Nem kell az ilyenekkel foglalkozni..:)

Szerintem pont azt a varázsát veszik el a dolognak ezekkel a "fizetős tartalmakkal", ami az eddigi részekben megvolt(MW1-et nem próbáltam, a többit is elég régen..), hogy felmentél haverokkal, toltatok 1 gg-et, röhögtetek 1 jót, hogy ki milyen szerencsétlenül purcantotta ki a másikat, közbe ment a ventri.. Uo-val is,(pedig hol van az egy MW-hez képest grafikailag), akkorákat lehetett szórakozni Ventrin, hogy kiment alólad a szék.... Emlékszem, az akkori komolyabb klánok játékosai mindig jöttek fel hozzánk Ventrilora, mert annyira laza volt a hangulat... És ez ráadásul a kevésbé kocka embereket is megfogta.

Multis játékélményben sztem sokkal inkább ez a lényeg, minthogy a CoD-os katonádból vmi nightelfet csinálj a kiegekkel + lassan akkor már itt is kasztok lesznek aztán lehet varázsolni :W ... Jah és a dedikált szerverünkért mi anno FIZETTÜNK! De ezeknek a kapzsi kampósorrúaknak egy petákot nem adnék!!!

Új hozzászólás Aktív témák