- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
CsiguszMaxim #163 üzenetére
Igen, ezt akartam én is írni, mint ollie. Most is előnyben vannak a pénzesebbek, mindig is előnyben lesznek. Igaz ez szerintem a legtöbb MMORPG-re, akár havidíjas, akár nem, meg az élet minden területére amúgy. Valamelyik játékban egyébként szét lett választva a PC-s és konzolos társadalom, mondván, hogy PC-n egyszerűbb az irányítás (talán a Far Cry 2 volt).
Mondjuk a CoD-ok annyira nem érdekelnek, de az szemét húzás lenne, ha utólag fizetőssé tennék a multit. A jövőbeli CoD-okban és Diablo-kban szerintem mindaddig nem számít az előny, míg "pénz nélkül" is végig lehet játszani. De a Battlefield-ekben is van előnye annak, akinek megvannak a kiegészítők, bár nem sok.
S arany igazság, hogy nem kell a játékokat a megjelenés napján, főleg kipróbálás nélkül megvenni. Kicsit kivárva, töredék áron, pontosabb infókkal lényegesen könnyebb a döntés.
-
Nincsen. Ha van az adott banknál folyószámlád (az meg a legtöbb dolgozó embernek van), akkor ahhoz ingyen és bérmentve lehet csatolni webszámlát és a hozzá tartozó virtuális kártyát. Így most nekem kb. 100Ft-ra jön ki egy havi számlavezetési díj, ingyenes átutalásokkal, havi 2 kp felvéttel (OTP Direkt NET csomag, de mivel ezek egymást majmolják, bizonyára más bankoknál is így van). Nem utolsósorban a folyószámlához tartozó kártya is ingyenes. Le is mondtam a MasterCard-omat, PayPal megette a webkártyát (csak előbb utalni kell a számlára, akkor aktiválódik, ezt elfelejtették közölni). Ennyi, manapság ez már nem kifogás.
-
Na, most, amíg ilyen jól élünk még itt is, hogy 100k-kat költünk egy játékra, miért ne tehetnék meg? S ez csak M.O., a fizetés/játékár arány nyugat felé csak jobb. Szóval ezt az egészet az elborult WoW-osoknak köszönhetitek (én Guild Wars-ozom).
Nem a kiadó gerjesztette, a játékosok. Ha Győzikét nem érdekelné a kutya sem, az se tollasodott volna meg, de a sok birka kihasználásából rengeteg pénzt lehet kaszálni. Így aztán simán hihető, hogy a játékosok fizetnének örömmel, de akkor ők szabják meg, miért s mi legyen a játékban. S hogy itt M.O.-n pár százan nem veszik meg? Ki nem szarja le...
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Formula-1
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- BestBuy topik
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Horgász topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged