- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
Hát olyan 25-50 millió dollár lehet egy ilyen játék fejlesztési költsége (Crysisé asszem 27 volt), gondolom ebbe benne vannak a bérek is. Talán a marketing nincs. Szóval összességében eléggé megtérül, ha azt vesszük, hogy már most többszáz millió a bevétel belőle. Ehhez még nem tudom minek hozzárakni ilyen baromsággal, hogy fizetős multi legyen.. Remélem nem vezetik be
-
feka007
veterán
Nem értem mért nem elég ezeknek a 15-20 millió eladott példány ami lesz, meg a fizetős map-packek bevétele stb, mostmár alapból legyen fizetős a multi? Na menjenek a..
Nincs elég pénzük, vagy mi? Szerintem még a takarítónőnek is limója van már az Activissionnél, mennyi kell még nekik? Minden játékkal megkeresek az x tízszeresét a fejlesztési költségnek, milliárd dollárokat kaszál az az 1-2 ezer ember. Következő CoD-ban már a fegyverekért is átkell utalni x összeget, vagy mi lesz?
Dedikált szerverek nélkül amúgy is jó fos, gondolják hogy fogok fizetni azért, hogy rákattintok hogy find game, és beb.sz 8 idegen közé? VAC elbukott nagy lóf.s, multi már most feltörve, úgyhogy szerintem el is adom az eredetit és játszok törttel..
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged