- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsiguszMaxim
senior tag
válasz
Dark Archon #162 üzenetére
Nnna végig olvastam a hsz-eket.
1. Engem egy dolog zavar az egész (HANGSÚLYOZOM FELTÉTELES MÓDBAN ÉRTENDŐ)
elméletekben amik a pénzért megvehető extra tartalmakra vonatkoznak tegyük fel pl egy jövőbeli CoD-ban, Diablo-ban ésatöbbi. Az hogy ezáltal a vastagabb pénztárcájú emberek előnyhöz jutnak azokkal szemben akik egyszeri összegért megveszik a játékot és úgy játszanak neten. Ez sem gond ha megoldják a két réteg szétválasztását avagy lehetőséget biztosítanak arra hogy magunk megoldhassuk (mint ahogy sok COD4 szeron tilos az LS MD stb.) A traviánt ezért (IS) hagytam rá mert bár napi 18-20 órát töltöttem vele (köszönhetően egy kedves leányzónak és az élet "szépségeinek") így se tudtam tartani a lépést azokkal aki vették az aranyat orrba szájba
2.Kapitalista világban élünk ahol az ember mindig alaposan nézze meg mit miért fizet vagy nem fizet és jól gondolja át különben ráfizet de cudarul. Az hogy jön a COD6 és megyek megvenni első nap badarság mert nincs elég információd a döntések meghozatalához és személy szerint úgy gondolom nem nyersz az időtényezővel semmit ahhoz képes mint aki fél évvel később egy kiforrottabb rendszerbe vásárolja be magát töredéknyi áron. NE legyetek hülyék sokan megteszik azt mások helyettek.
3. Végezetül pedig annyi játék alternatíva van amivel tényleg jót lehet szórakozni potom pénzért de könyörgöm az élet nem csak ebből áll. Fent tartom a háztartást magamra, eljárok iskolába, szociális kapcsolatokat ápolok. Ha mindezeket megcsinálja az ember rendszeresen akkor nem marad ideje olyan sokat játszani azt meg már sztem mindegy hogy Cod2vel Cod4el vagy 6-al vagy épp DotA-val ütöd el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Medence topik
- Kerékpársportok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Alkoholista nevelde
- Google Pixel topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest