Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• CsiguszMaxim

senior tag

válasz Dark Archon #162 üzenetére

Nnna végig olvastam a hsz-eket.

1. Engem egy dolog zavar az egész (HANGSÚLYOZOM FELTÉTELES MÓDBAN ÉRTENDŐ)
    elméletekben amik a pénzért megvehető extra tartalmakra vonatkoznak tegyük fel pl egy jövőbeli CoD-ban, Diablo-ban ésatöbbi. Az hogy ezáltal a vastagabb pénztárcájú emberek előnyhöz jutnak azokkal szemben akik egyszeri összegért megveszik a játékot és úgy játszanak neten. Ez sem gond ha megoldják a két réteg szétválasztását avagy lehetőséget biztosítanak arra hogy magunk megoldhassuk (mint ahogy sok COD4 szeron tilos az LS MD stb.) A traviánt ezért (IS) hagytam rá mert bár napi 18-20 órát töltöttem vele (köszönhetően egy kedves leányzónak és az élet "szépségeinek" ;] ) így se tudtam tartani a lépést azokkal aki vették az aranyat orrba szájba

2.Kapitalista világban élünk ahol az ember mindig alaposan nézze meg mit miért fizet vagy nem fizet és jól gondolja át különben ráfizet de cudarul. Az hogy jön a COD6 és megyek megvenni első nap badarság mert nincs elég információd a döntések meghozatalához és személy szerint úgy gondolom nem nyersz az időtényezővel semmit ahhoz képes mint aki fél évvel később egy kiforrottabb rendszerbe vásárolja be magát töredéknyi áron. NE legyetek hülyék sokan megteszik azt mások helyettek.

3. Végezetül pedig annyi játék alternatíva van amivel tényleg jót lehet szórakozni potom pénzért de könyörgöm az élet nem csak ebből áll. Fent tartom a háztartást magamra, eljárok iskolába, szociális kapcsolatokat ápolok. Ha mindezeket megcsinálja az ember rendszeresen akkor nem marad ideje olyan sokat játszani azt meg már sztem mindegy hogy Cod2vel Cod4el vagy 6-al vagy épp DotA-val ütöd el.

Új hozzászólás Aktív témák