- Milyen GPS-t vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
Szerintem szép jövőkép. A tv-nél mi fog történni? Jön a digit műsorszórás, ha nem fizetsz nézhetetlenné teszik a műsorokat a sok reklám miatt, ha fizetsz, akkor természetesen minimális reklámmal megúszod. Az emberek pedig nem akarnak majd fizetni, így kevesebbet néznek majd tv-t, helyette inkább olvasnak, vagy a családjukkal lesznek. Még a végén kiokosítják az emberiséget, hála a pénzéhségnek
-
Ijk
nagyúr
válasz
#31342592 #55 üzenetére
Ha a köv. résznél megcsinálják nem probléma. A keleti piac kiesik, de legalább nyugaton pótolják a havidíjakkal. Senki nem hal bele, ha nem CoD-ozik, ha pedig létszükséglete úgyis kifizeti, valószínűleg még mindig sokkal olcsóbb lesz mint pl. a cigi
Ha a mostani részhez kiadnak opciókat fizetősen, de megmarad az ingyen multi még az is rendben van. Viszont ha a multit fizetőssé teszik akkor nagyon morcos leszek, mert amikor megvettem a játékot erről szó sem volt. Tehát becsaptak. -
Ijk
nagyúr
Szerintem sokkal jobb lenne, ha minden töltényért 1 centet kellene fizetni, a mesterlövészbe pedig mondjuk 10 centet
Előre kellene megvásárolni a muníciót ill. a fegyvert
-
Ijk
nagyúr
De jó, pont most vettem meg a MW2 10k-ért, csak a multi miatt adtam ki ennyit. Én biztosan nem fogok azért a napi fél órás hentelésért még havidíjat is fizetni. Ha ezt valóban bevezetik, akkor ez volt az utolsó cod amit megvettem, sajnos nem fán termesztem a pénzt. Igazából azt csinálnak amit akarnak, de szerintem itt közel nincs annyi hc gamer, mint a wow-nál, legtöbben úgy vannak vele, hogy napi max egy órát lövöldöznek és kész. Így szvsz azt érik el, hogy sokan még a játékot se veszik majd meg. Mindenesetre bölcs dolog volt, hogy csak a premier után egy héttel hozták nyilvánosságra a hírt, amikor már szinte mindenki bevásárolt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest