- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
Őőő, mi van?
A te gyógyszered elgurult, azt látom. Lehoztunk egy cikket? Ki? Mi? Én biztos nem. Teljes egészében Vistaboy cikke, az ő megfogalmazása.MOD: Ja, és nem tudom feltűnt-e, de a cikkhez nem igazán szóltam hozzá, mindössze egy Blizzardos OFF-topic hsz-ről beszélgettem, így nem igazán vágom miért nekem címzed a hsz-ed.
-
Viktor77
titán
"Én azt látom, hogy Blizzard fizetős, (extra) online tartalmakat biztosító modelljét kezdi átvenni az Activision..."
Mondj már légy szíves példákat. Perpill nincs a Blizzardnak ilyen. Egy ingame pet, egy fajváltás, egy karakterátnevezés? Ezek nem ingame "tartalmak", mint mondtam, egyiket sem kell igénybe venned ahhoz, hogy mindent láss a játékból, ne maradj ki semmiből. Ezek lehetőségek, ha valamit elrontottál, vagy meguntad az aktuális karaktered hátsóját nézni.
Ja, és nem is juthatsz semmilyen előnyhöz általuk. -
Viktor77
titán
De, tudjuk. Semmilyenek. Idézem magam:
"Sokadszorra írom/írjuk le, és igazából sehol nem is olvashattál mást. A Battle.net nem lesz fizetős, ergó ingyenes lesz. Lesz rajta fizetős tartalom, de ezek nélkül is maximálisan teljesértékű játékosként leszel kezelve." Perpill ez a hivatalos álláspont.
-
Viktor77
titán
válasz
Sandormaster #23 üzenetére
Sokadszorra írom/írjuk le, és igazából sehol nem is olvashattál mást. A Battle.net nem lesz fizetős, ergó ingyenes lesz. Lesz rajta fizetős tartalom, de ezek nélkül is maximálisan teljesértékű játékosként leszel kezelve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Diablo IV
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Series X|S
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Mazda topik
- További aktív témák...
- IdeaPad 3 15ACH6 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5500H RTX 2050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gigabyte G6X9KG 15.6" FHD+ IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe gar
- Samsung S24 Ultra 12/256 GB titanium kék 3 év garanciával
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 256GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ASUS RX 6750 XT 12GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged