Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bteebi

veterán

válasz #16514048 #11 üzenetére

Az enyém is bootloopos lett, kb. fél év után, ráadásul a kezdetektől volt rajta egy kék szubixel hiba, ami mondjuk időnként - átmenetileg - megszűnt, és amúgy gyakorlatilag csak full fekete képernyőn látszott (de persze eléggé zavart). Mivel ekkor már külföldön dolgoztam, "jobb híján" nem foglalkoztam vele. Egy idő után meg valahogy valami fekete szar (mintha valami megégett volna, és közvetlenül az üveglap alá tapadT) is a kijelző alá került, fogalmam sincs hogy. Nem tudom, hogy volt-e rá hivatalos LG garancia, bár talán igen. Bevittem a szervizbe, amikor otthon voltam, szó nélkül javították, és még a kijelzőt is kicserélték (persze jeleztem, hogy az se perfekt). Nem kevés adatot buktam, mert hülye voltam, de legalább a telefon azóta is jó. Szóval tény, hogy volt bootloop hiba, de szerintem full jól kezelték, ellenben a Samuval vagy az Apple-lel. A sztori elejére mondjuk nem emlékszem, nem tudom, hogy az LG-nél hogy indult ez az egész, valószínűleg ők is próbáltak sunnyogni eleinte. Persze azt is el kell ismerni, hogy egy idő után a Samsung is a helyén kezelte a dolgot a robbanós Note-okkal, persze muszáj is volt neki...

A per meg szerintem valamelyest hülyeség volt, még ha jól is jártak azok, akik benne voltak. A javítás és a garancia újraindítása teljesen korrekt megoldás szerintem, ettől többet reálisan nem várhatunk szerintem a gyártótól. Esetleg a full refund nagyon spéci esetekben (Samu Note), de itt szó sem volt arról, hogy a készülékekkel egyébként gond lenne.

• V.Dave

senior tag

válasz #16514048 #11 üzenetére

Bizony ezt tanúsíthatom mert én is így jártam de nem maradt kellemetlen szájíz az LG telefonokkal kapcsolatban. Az már más tészta hogy az Iphone el akarta tussolni a processzor butítást, a samsung meg ködösített az akkumulátor ügyben. -

Új hozzászólás Aktív témák