- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
atomjani
csendes tag
Nálam nem működik a SeaMonkey alatt. Pedig ugyanúgy van ilyen paraméter az about configban. Lehet, hogy nincs beledrotozva? De akkor minek van ott az about configban az állítási lehetősége?
-
blokad
senior tag
válasz
msgt.fubar #15 üzenetére
De vannak, akik az addonokat nem csípik,mindenféle telepítés konfig. Ennek ellenére én is a tab mix plsu-t használom, csak megmutattam egy módot.
-
msgt.fubar
senior tag
szvsz teljesen felesleges ezért about:configba belemászni, ennél sokkal okosabb és jobb megoldást tud a tabmixplus nevű kiterjesztés (lusta vagyok linket keresni, google it).
az igény szerint bárhova teheti a bezárás gombot, vagy el is tünteti, és nem csak ezt tudja, hanem rengeteg okos dolgot (highlight-olja a frissült oldalt, vagy villogtatja ha betöltött, és ez csak két példa a tudására).
-
yolan
őstag
Egy kis hiba: fületváltunk, ez két szó.
-
capafog23
őstag
Én amikor véletlenül bezárok valamit, vagy félrekattintok akkor ottvan.
Előzmények>Nemrég bezárt lapok>
De már előttem leírták. -
R.P.
aktív tag
Próbáljátok ki a Tab Mix Plus-t, kb. mindent be lehet benne állítani a lapokkal kapcsolatban, én már nagyon régóta használom. Pl. ha bezárok egy lapot véletlenül, akkor ha a lapsorra kattintok visszajön a legutóbb bezárt lap.
Nagyon okos kiegészítő, ajánlom tényleg.
-
DroneZ
aktív tag
jó írás köszönjük!
habár úgyis billzet közelben van a kezed akkor egyszerűbb a Ctrl + W-t használni. én szeretek egerezgetni, elég zavaró lenne és szerintem hosszú ideig is tartana megszokni hogy nincs ott az X.
-
Egér középső gombjával a Tabon akárhová kattintva bezárja a lapot. Az X-et nem szoktam kergetni, véletlenül meg nem nyomom meg a középső gombot.
-
SAMYka
senior tag
Ha valakinek rááll a keze akkor teljesen ki lehet kapcsolni az "X"-et mert az egér 3. gombjával nyithatsz és zárhatsz tabokat.
-
Stiky
senior tag
A véletlenül bezárt tab-okhoz létezik egy olyan kiegészítő is hogy: Undo Closed Tabs Button
Egy hátránya van, hogy egyel több add-on fog futni. -
hackeeeee
Jómunkásember
Ez végülis jó kis ötlet. Tetszik is. Csak pl. én általában szoktam bezárni füleket, vagyis úgy, hogy nem kattintok rá
De van akinek ez így jó. Köszi, hogy megosztottad
Látom javítottad.
Sztem max 1 sor közt, a képek alatti szöveg, és az azt követő bekezdések közé.
-
blokad
senior tag
A helyesírási hibákra figyeltem, ha akad szóljatok, és javítom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged