- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arpee78
senior tag
válasz
julius666 #57 üzenetére
Na most leteszteltem.
Opera: beágyazott profilokat nem kezeli, nincs semmiféle színkezelés.
Chrome: beágyazott profilokat nem kezeli. Valamit csinál ha az a parancssori izé be van írva, de úgy látszik a fekete pont kompenzációt elhagyja a műveletből.
Firefox: beágyazott profilokat kezeli, ha az addon fel van téve. A Chrome-nál jobb eredményt ad, de ez sem tökéletes.
Szerk: Nem gyakori a nem sRGB tartalom a weben, szóval nem akkora baj a Chrome ezen hiányossága.
-
válasz
julius666 #50 üzenetére
Hát az üzletpolitika az más, én maga a böngészőről beszéltem.
Hát mondjuk mi is weblapszerkesztésnél ie + ff párost használtuk, mert hol ez jelenítette meg, hol az.(#52) ddekany:A webfejlesztésnél még aláírom, hogy nem jó, de úgy maga mint böngésző, youtube, ph cikkek olvasásra, egy kis képnézegetés arra jó. Mivel nem vagyok webfejlesztő a többi része nem izgat az az igazság.
-
cucka
addikt
válasz
julius666 #22 üzenetére
Egyébként ezért a sutyiban frissülésért kapott is a netfasiszta™ Google a pofájába, hogy megint leigázza a világot a júzerek tudomása nélkül a háttérben, ez így nonszensz meg szemétség, meg bakancs az arcunkban.
Ezt leginkább az ideológiai alapon hülyék szajkózzák.
Valójában mindenkinek elemi érdeke, hogy az emberek a legfrissebb böngészőket használják: fejlesztőknek, üzemeltetőknek és a júzereknek is. Erre a legjobb megoldás, hogy a program magától frissíti magát a háttérben, anélkül, hogy döntési helyzetbe hozná a felhasználót vagy hogy fölösleges kérdésekkel b*sztatná. Ez különösen fontos abban az esetben, ha ennyire felgyorsítják a release ciklust. -
buherton
őstag
válasz
julius666 #22 üzenetére
Inkább netsoviniszta, mint netfasiszta
. És a kettő nagyon nem egyezik meg. A google-ra és az intel-re jobban illik a soviniszta jelző. Talán a netimperialista a legjobb szó rájuk
ON: ez a 6 hetes fejlesztési ütemterv nem rossz, de úgy kéne csináljuk hogy a kiegészítők menjenek az újon. Valahogy azaz érzésem hogy az FF4 óta nem találja a helyét az FF. Előtte nőtt a részesedése stb...
-
ElEvEn11
senior tag
No igen.
Azért mindenesetre Én is jobban örülnék neki, ha legalább valami build, vagy dátum maradna az About-ban.
A legfrissebb verzió használata már csak biztonsági okokból is erősen javallott.
Az IT szempontból szinte analfabéta (mert inkább csak játszik, meg Facebook-ozik) Öcsémnek ezerszer mondtam már, hogy frissítse a böngészőt, az op.rendszert és legalább egy K víruskergetőt tegyen fel a gépére. Szerinted? Tesz rá és csodálkozik, hogy ha nem megy valami a gépén, vagy be van lassulva. A WiFi routerét is pikk-pakk meg lehetett hekkelni, mert annak meg a jelszavára nem emlékezett és kénytelen voltam kicsiholni sima UTP-n keresztül. Naná, hogy alapértelmezett a router jelszó/admin párosa.Szóval van bőven példa arra, hogy a felhasználót pont nem érdeklik ezek a dolgok. Holott azért valamilyen szinten kellene.
-
ddekany
veterán
Valószínűleg sokakat a verzió szám mint marketing eszköz használata zavart... De úgy látszik, annyira irritálta ez az emberek, hogy Mozilláék inkább felhagynak vele. Persze talán tudták ők is, hogy ez az egész csak rövidtávú dolog lehet, mert kétjegyű verzió számokkal hamar elmúlik a dolog varázsa... de hát ez azt sem érte meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- Xbox Ultimate előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest