- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
Nézd én erre csak azt tudom mondani, a Chrome 4 óta ezt a böngészőt nyúzom, kinézetre (ugye az átlagembernek ez jelentheti a fő problémát), gyakorlatilag nem változott. Nagyon minimálisat kavartak a navigációs gombokon, a beállítás menüt átrendezték (oda mondjuk a user - esetleg nyomtatás, nagyítás miatt max, de azok jól látható helyen vannak - úgysem jár), meg babakék helyett szürke lett a GUI, ennyi változtatás történt kb.
Ha nem követném a release blogot észre sem vettem volna a ~10 fő frissítésből úgy kb. 8-at, pedig amit mondanak a "kritikusok", hogy beletúrnak két sort a kódba aztán új főverzió, nagyon nem igaz. Annyi változás főverziók között simán van mint az utóbbi időben rókáéknál vagy operáéknál, csak ez háttér-funkcionalitásban jelentkezik elsősorban (különböző új API-k beépítése, beépített pdf-reader, flash, meg hasonlók).Szóval lehet ezt értelmesen is csinálni.
-
julius666
addikt
De fontosnak tartom, hogy én dönthessem el, most frissüljön-e, vagy majd később. Arról már nem is beszélve, hogy jogom van tudni, mi történik a gépemen és befolyásolni azt. Szerintem ez alap.
Az emberek 99%-a ha megpróbálja a kezébe venni a dolgokat csak több kárt fog vele okozni mint sem. A böngészők készítői nem szívatásból fejlesztenek.
És ha hivatkozni akarok rá, hogy tegyem?
A legfrissebb. Ha otthoni gépen valamiért nem a legfrissebb verzió van fent, valahol valami nagyon el van már rég rontva.
-
julius666
addikt
válasz
Johnny Cage #51 üzenetére
Dev chromeban próbáltam, nálam nem.
Mondjuk linuxon lehet működik, múltkor kiderült a dev verzió ott több okosságot kap. -
julius666
addikt
Protip: az IE-be (a 9 óta) nem azért szoktak belekötni mert különösebben rossz lenne, hanem az MS szar üzlet/frissítési politikája miatt, aminek köszönhetően a web tele van a mai napig 3-10 éves, a jelenlegi (és gyakran akkori) szabványokat nem tudó, azokkal inkompatibilis archaikus ősleletekkel, a webfejlesztők meg szopkodhatják mélytorokra a vaskos kékErest.
Mint multimédiaplatform (addig amíg nincs szó 3D-ről) az IE9 bizony no.1, ezt ki merem jelenteni. Alkalmazásplatformnak már nem olyan jó, de amíg nem akar (részben) offline is működő alkalmazásokat gyártani az ember, annak sem annyira gáz.
A 10-es pedig még erre is erősen ráver, az még jobb. -
julius666
addikt
Tudom, én is így gondolom (meg szerintem minden értelmes ember aki valamennyire jártas az informatikában és találkozott már átlagjúzerrel élőben, nem pedig valami PH-fórumos/hupos burokban él). A netfasisztás szöveggel pont az ideológiai alapon hülyéket próbáltam kifigurázni, ahogy látom valaki már bele is kötött, be is szartam rajta.
-
julius666
addikt
válasz
Rickazoid #24 üzenetére
a legjobb verziózás a dátumalapú verzióformátum.
Szerintem meg a buildszám, annál nincsen egyértelműbb.
És amellett természetesen az utolsó frissítés (az aktuális buildszám dátumának) kiírása. Valami ilyesmi formátumban:
Dátum (buildszám)Egyébként normálisabb, kisebb ópenszósz alkalmazásoknál ez így is működik.
-
julius666
addikt
Az igazság kedvéért: a beállítások gombon megjelenik egy zöld kis nyilacska jelezvén hogy újra kell indítani, legalábbis devnél nekem így szokott lenni.
Egyébként ezért a sutyiban frissülésért kapott is a netfasiszta™ Google a pofájába, hogy megint leigázza a világot a júzerek tudomása nélkül a háttérben, ez így nonszensz meg szemétség, meg bakancs az arcunkban. Aztán meg lehet nézni a browser statokat, most hirtelen mindenki kezd rákapni (pontosabban már valamennyire rá is kapott).
De ezt már megszokhattuk, így volt ez a minimalizmussal (AKA "fapadossággal") is. -
julius666
addikt
Tudom, hogy ennek kitalálása akkora szellemi teljesítményt igényel, amit egy értelmes programozó kb. percenként ad le munka közben, szóval a marketing osztály még fut ezzel néhány kört, meg pofára esik párszor amíg rájön.
És az a szomorú, hogy még csak akkora nagy túlzás sincs ebben a mondatban.
-
julius666
addikt
Hibabejelentő nyilván küld majd valamiféle verziószámot (valószínűleg buildszámot), itt csak arról van szó hogy a sügér balfasz júzer ne lássa, mert csak összezavarja az egybites agyát.
Itt cafén is tele vannak a 4 óta a fórumok a "hátezszarfo$, visszatérek a xy verzióra" hasfájásokkal, pedig ide elméletileg többnyire nem bérszámfejtő gizikék járnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Háztartási gépek
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Villanyszerelés
- Nintendo Switch 2
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Újszerű Asus Vivobook S 15 S5507 -15,7 2.8K OLED X Elite X1E - 32GB DDR5 - 1TB - Win11 - 1 év gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest