- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
SonyNex7
senior tag
Szívesen kipróbálnám,de ez is mint pl a xioami közel 50e plusszal kezd itthon ami meg már nagyon sok,főleg hogy kétesélyes a garancia.
Amíg hivatalosan nem lehet ezeket a kínai telokat megvenni itthon,szolgáltatoknál, addig nincs esélyük. -
buakaw
újonc
Beneveznék a nagyobbikra.
-
tothmaxy182
őstag
Atom jó a cucc! Sokkal inkább kéne, mint a menő gyártók túlárazott, tejfölös doboz műanyag szemetei...
Minden szavam magánvélemény!
-
Thaaleum
aktív tag
Amennyire mondták, hogy extravékony keret, meg ötcollos méret, ez annyira nem jött össze, főleg alul. De azért komoly, hogy egy FHD-s cuccot ma már Lite-nak hívnak.
[ Szerkesztve ]
„Egy szónak is száz a vége...” - Legendd
-
joey04
titán
Kár, hogy a Lite verzió csak 2GB ramot kapott. A drágább verzió karbonszálas hátlapja szerintem szarabbul néz ki. Az akksira kicsit jobban rágyúrhattak volna mindkét verziónál. Ehhez kapcsolódóan: a gyors töltés viszont nem rossz.
[ Szerkesztve ]
-
Jimmy66
senior tag
Gyönyörű!
Na, ebből egy 4,3", 125x63mm kistestvért...
-
vicze
félisten
válasz tothmaxy182 #3 üzenetére
Ez a műanyag miben is különbözik a többi műanyagtól?
-
stilo18
addikt
Minap valaki írta a fórumon, hogy a nagy gyártók elkényelmesedtek...
Valami csoda folytán pl ez a teló nagy szerephez juthatna... Európai piac, Amerika...
Egyből lenne innováció a következő Galaxy S-nél, Sony-nál, stb...
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
petipetya
nagyúr
Nagyon szimpatikus ez a Find 7, akár még be is neveznék rá, ha nem lenne telóm.
"nincs rá lezsóidő"
-
stilo18
addikt
válasz dilajoska1 #12 üzenetére
Miért lenne?
A panel felbontása nem befolyásolja a szabad ram mennyiséget...!#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
tothmaxy182
őstag
-
FragMaster
addikt
Semmiben, de elterjedt a köztudatban, hogy ha matt akkor vasbeton van alatta, ha lelakkozzák akkor meg benyomod, mint a joghurtot...közben meg tök ugyan az az anyag, de az már mellékes.
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
stilo18
addikt
válasz dilajoska1 #16 üzenetére
Látod ezt nem tudtam, hogy a GPU munkája összefüggésben áll a háttérben futó alkalmazásokkal..
-
satz18
őstag
-
dilajoska1
őstag
Egy FulHD-s és HD-s 1gb ramos telefonnál az FHD-snek még fele annnyi szabad ramja sincs mint a HD-snek.
satz18:
Ja igen, fordítva Ezt mindig benézem[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
stilo18
addikt
válasz dilajoska1 #22 üzenetére
Ma is okosabb lettem...
-
halkow
őstag
tudnak ezek a kínaiak
Alcatel onetouch idol2s the king
-
vicze
félisten
válasz tothmaxy182 #17 üzenetére
WTF dupla? Az Oppo prémium gyártó prémium árakkal.
Arra a 600$-ra számold már rá az ÁFA-t a vámot és egyéb jogdíjakat... pont annyi mint a többi felső kategóriás, 2 dologban jobb paraméterrel jelenleg. Majd a G3 egyenlít ezen a téren.[ Szerkesztve ]
-
minek?:S
őstag
Várom...
Üdv.:M.
-
dreamdancer
őstag
Nagyon lenyűgöző, de ez már mindenben messze túl van azon, amit én méretben és hardveresen elvárok egy telefontól.
De biztos lesz, aki értékeli, mennyivel szebb a QHD képe az FHD-nál, jól kihasználja a Snapi 801 teljesítménytöbbletét pl. a 800-ashoz képest és szüksége lesz a mobillal lőtt 50 megapixeles képekre. És az AnTuTu okozta spontán orgazmusról még nem is beszéltünk... Tuti megéri az árát.
Nem a lényeg a fontos.
-
törölt tag
Tökéletes QHD változatból jöhet egy CyanogenMod Limited Edition néhány extra kiegészítővel, már rendelem is.
-
NeRo28
aktív tag
Mivel a Full Hd és a QHD képaránya nem egyforma így nem lesz teljesen azonos a két készülék.A Lite verziónak vékonyabb lesz egy picivel az alsó és felső kávája!
-
madd dogg
senior tag
válasz tothmaxy182 #3 üzenetére
Jól beszűkítetted S4-re. Sony Z-m van, ami üvegtégla. Akkor most a Sony nem menő? :-D
+ későbbi hsz-edre: mutass már 260ezres telót, amin nincs alma.
[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
Csak én hiányolom az eddig beharangozott egyetlen, de előre-hátra forgatható kamerát? Vagy esetleg összekevertem másik modellel?
-
Csapoati
nagyúr
válasz FragMaster #19 üzenetére
Igen, van az ultrafosgagyi Samu polikarbonát, meg az istencsászár Lumia meg 5C polikarbonát.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Lecs@
addikt
Kell !
512 GB
-
törölt tag
Két és fél évvel azután, hogy a rendszer hivatalosan is átállt a képernyőn levő gombokra, még mindig érintőgombokat tesznek az előlapra, ráadásul fordított sorrendben (Samsung módra). Amúgy tetszett volna a Lite verzió, de így nem fog kelleni.
-
pengwin
addikt
válasz dreamdancer #29 üzenetére
Jöjjenek csak a QHD csúcsmobilok! Meg a kihasználhatatlanul erős processzorok! (komolyan )
Ez le fogja nyomni a most még felső-közép vagy felső kategóriás hardver-elemek árát! Snapdragon 600 vagy S4 Pro meg egy HD kijelző nekem bőven elég, és így egyre olcsóbbak lesznek az ezzel szerelt mobilok!Üdv, pengwin
-
titán
Mennyi lesz a Lite ára?
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
tothmaxy182
őstag
ingyenes szállítás, és Európán belüli, tehát nincs vám, stb... Gondolom a Find 7 kicsit drágább lesz majd, de akkor nem kétszer annyiba, hanem kétszer annyiba, mínusz 20ezer... Ha pl a Galaxy S5-höz nézem, akkor még az Opponak jobb a kijelzője, a procija, több a RAM...
(#32) madd dogg: A 130ezres Oppo ár a durvább változat QHD kijelzővel, 3 Giga RAM-mal. Gondolom a Lite (ami megegyezik a mostani gyártók csúcstelefonjaival) olcsóbb lesz...
Almán kívül nem tudok 260-as csúcsot mutatni, de Te sem tudsz ilyen paraméterekkel jelenleg másik telefont mutatni nekem. Pláne nem 130-ért...[ Szerkesztve ]
Minden szavam magánvélemény!
-
gery2123
őstag
Csak külsőleg nem olyan mint amit reméltem. :-( lehetett volna szoft gomb. És a kava os elég nagy alul 3 felül. Akkor várom az LG G3.
-- PSN_ID: GerY2123
-
Kasya
nagyúr
válasz tothmaxy182 #41 üzenetére
A Samu kicsit nagyobb ceg (nagyobb halozattal) es mas plusz szolgaltatosakat biztositanak a telefonhoz/rendszerhez. Ezert is kerul tobbe...
Nameg a szokasos hype kezdoart is vegyuk figyelembe.[ Szerkesztve ]
-
őstag
nekem tetszik.. és az ára is nagyon korrekt, még ilyen szerviz "háttérrel" is vállalható, főleg ennyiért!
S5 200 ért?! gyengébb kijelzővel?! (ha már ezt a komponenst emelik ki mindig a drága árra hivatkozva)
tény, nagyobb gyártó nagyobb háttérrel.. na de +70ért gyengébb telefont?! hmm[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
joey04
titán
válasz dilajoska1 #12 üzenetére
Akkor máshogy: szerintem fhd kijelzőnél is jól jön a 3gb ram androidnál.
-
vicze
félisten
válasz tothmaxy182 #41 üzenetére
A cikkben a Kínai ár van nem az EU-s, arra ugyan úgy rájön az adott ország ÁFÁ-ja és vámja.
N1 EU: 449€
N1 Kína: 3498 CNY = 406€A nagyobb Find 7 esetében 500€ EU-s árral számolj, a kisebbik azonos árban lesz az N1-gyel szóval 449.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz #16820480 #48 üzenetére
ez örök vita.. kb ios vs android..
van akinek tetszik és kell a fizikai/érintő gomb van aki meg csak virtuálisat akar..mind a kettőnek megvan az előnye és hátránya.. de legrosszabb ellenpélda a htc new one aki ott hagyja a fekete kávát üresen annak ellenére, hogy virtuális gombokat használ..
Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest