- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Körvonalazódnak a Xiaomi 16 specifikációi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
AS
félisten
Amoled nem lett volna most Samsung nem lenne az első. Még most is küzdenek hogy tv-be is legyen de egyenlőre nem nagyon megy. Ha meg van is több millióba kerül egy 30 collos... Itt látszik hogy még sok munka van Oledel.
IPS is csak TFT ezt már sok szaki megírta itt semmi érdekes nincs benne. -
-
FókuszPók
tag
válasz
f(x)=exp(x) #95 üzenetére
nekem pedig az Amoled a gyengém
kíváncsi vagyok milyen lehet élőben a Find 7 és a kijelzője, de van egy sanda gyanum, hogy nem kell keresgetnem a "médijamárt" polcain...
Bocsi az off-ért, de már nem hagy nyugodni a gondolat, tisztelt moderátor és cikkíró urak: nem lehetne egy felmérést/szavazást csinálni, hogy IPS vagy Amoled a népszerűbb? Csak érdekelne a százalékos arány, mert sehol nem láttam értékelhető adatokat. Esetleg ha már volt, tud valaki linket? Akár privátban...
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz
FókuszPók #92 üzenetére
"Szerintem a Samsung is beszáll a farokméregetésbe, év elején erősítte meg a QHD Amoled panelok fejlesztését, amit már az S5-ben szerettek volna látni a lelkes leendő vevők, de minden jel arra utal, hogy a Note 4 személyében köszön majd vissza, ugyanis kezdem azt érezni, hogy a Note széria az új "flegsip", nem az S-termékvonal. (persze én is tévedhetek)"
✳egyáltalán nem tévedsz, már tavaly is így volt ez (tavalyelőtt vitatható, de szerintem már akkor is.
✳szerintem is beszáll a Samsung a QHD kijelzők fejlesztésébe, a Note-ba 80% hogy ilyen lesz, de az AMOLED-et igazán elfelejthetnék (bár ez szubjektív). -
FókuszPók
tag
válasz
tothmaxy182 #41 üzenetére
"Ha pl a Galaxy S5-höz nézem, akkor még az Opponak jobb a kijelzője" ...egyenlőre maradjunk annyiban, hogy nagyobb (felbontásban és méretben). Szerintem a Samsung is beszáll a farokméregetésbe, év elején erősítte meg a QHD Amoled panelok fejlesztését, amit már az S5-ben szerettek volna látni a lelkes leendő vevők, de minden jel arra utal, hogy a Note 4 személyében köszön majd vissza, ugyanis kezdem azt érezni, hogy a Note széria az új "flegsip", nem az S-termékvonal. (persze én is tévedhetek)
-
blade zte
őstag
válasz
Cyberpunk #83 üzenetére
Apropó spórolás, az OPPO a gyengébb telóban ahogy nézem csak a procit, a képernyőt és az akksit gyengítette. Ugyanaz még pl a kamera is, semmi funkcionalitás, vagy újdonság nem veszett el. Egy HTC biztos nem így csinálná.
Te azt mondtad, az üzemidő miatt váltottál el az oppo-ról. Még most is így gondold?
-
f(x)=exp(x)
őstag
Jó kis cucc.
-
xperiasigi
őstag
nem tudom..en ha ugyan anyi is lenne mint egy s5 akkor is ezt vennem.szep lassan a kisebb de megis nagyobb kinaiak is betornek az euba es akkor lesz ne mulasca samunak..
-
blade zte
őstag
Na erre benevezek ha nem fél év múlva lehet hozzájutni.
-
kelly416
veterán
válasz
#16820480 #37 üzenetére
Nem értem, mit szerettek a képernyőre helyezett gombokban. Elveszik a hasznos helyet. Hiába mondod, hogy nem, mert de. Mindig ott vannak, mindig foglalják a sávot, ha más nem, akkor három nagyon halovány pötty van benne, de akkor is ott van. Videónézésnél és képnézésnél ténylegesen eltűnnek, olyankor meg kétszer is oda kell vakarni, hogy előjöjjenek és végrehajtsák a funkciójuknak megfelelő utasítást. Ezzel szemben picivel lejjebb, de nem a hasznos terület elfoglalásával ott vannak ezek a gombok, igaz, nem fordulnak el a piktogrammok, de elsőre megcsinálják azt, amiért odakapart a tulaj, és egy játékból vagy navigációból vagy akármiből nem veszik el a helyet.
Persze megszüntethető, kisebbre vehető az a sáv a képernyőn, amit nem tud megcsinálni utólag senki az általam jobban favorizált gombokkal, de nem mindenki foglalkozik root-tal meg társaival.
Szerk.:
Off -
törölt tag
-
w333
félisten
válasz
#65577472 #65 üzenetére
Fém házzal már nem olyan könnyen reccsen, a fém nem hajlik
A vízállósággal egyetértek, de a porállóság szerintem igen is elég fontos, főleg úgy hogy a régebbi kínai telefonok hajlamosak voltak a kijelző + előlapi kamera porosodni
Biztos hogy egy ilyen készüléknél ilyen nincs, de a Z2 nekem szimpatikusabb.
(#67) AS
Nagyon műanyag az egész ... kb. egy az egyben erre hasonlít Link
(#69) skyline_r33
Persze nagyon jó az ha benne van ...
-
AS
félisten
UNBOX video
-
MartOOn
addikt
Minek? 2 mire nem eleg? Folyamatosan van szabad ram-om... Most eppen 0,93GB. Es nem zarogatok semmit. Szal sztem elég siman a 2GB. Oke nóta 3-rol nem nyalatkozok de ha oda KELL a 3gb nem csak jol mutat az adatlapon, akkor meg nem az android miatt hanem a samsung miatt kellhet... Erted. Szal sztem hagyjuk ezeket a bebufogeseket h sztem kell a 3gb az android miatt... Vagy tolj melle erveket is pls.
-
w333
félisten
Nem rossz kis telefon ... de ebben a kategóriában szintem az Xperia Z2 sokkal masszívabb és időtállóbb is
(#61) FragMaster
Kérdés hogy mennyi az ennyi ? mire kis hazánkba ér kb. ugyan annyi lesz
-
Lecs@
addikt
-
Cyberpunk
félisten
Szép, de az a kamera képzelem mennyire jó lehet.
-
válasz
#16820480 #48 üzenetére
ez örök vita.. kb ios vs android..
van akinek tetszik és kell a fizikai/érintő gomb van aki meg csak virtuálisat akar..mind a kettőnek megvan az előnye és hátránya.. de legrosszabb ellenpélda a htc new one aki ott hagyja a fekete kávát üresen annak ellenére, hogy virtuális gombokat használ..
-
vicze
félisten
válasz
A cikkben a Kínai ár van nem az EU-s, arra ugyan úgy rájön az adott ország ÁFÁ-ja és vámja.
N1 EU: 449€
N1 Kína: 3498 CNY = 406€A nagyobb Find 7 esetében 500€ EU-s árral számolj, a kisebbik azonos árban lesz az N1-gyel szóval 449.
-
joey04
titán
válasz
dilajoska1 #12 üzenetére
Akkor máshogy: szerintem fhd kijelzőnél is jól jön a 3gb ram androidnál.
-
nekem tetszik.. és az ára is nagyon korrekt, még ilyen szerviz "háttérrel" is vállalható, főleg ennyiért!
S5 200 ért?! gyengébb kijelzővel?! (ha már ezt a komponenst emelik ki mindig a drága árra hivatkozva)
tény, nagyobb gyártó nagyobb háttérrel.. na de +70ért gyengébb telefont?! hmm -
Kasya
nagyúr
válasz
A Samu kicsit nagyobb ceg (nagyobb halozattal) es mas plusz szolgaltatosakat biztositanak a telefonhoz/rendszerhez. Ezert is kerul tobbe...
Nameg a szokasos hype kezdoart is vegyuk figyelembe. -
gery2123
őstag
Csak külsőleg nem olyan mint amit reméltem. :-( lehetett volna szoft gomb. És a kava os elég nagy alul 3 felül. Akkor várom az LG G3.
-
tothmaxy182
őstag
ingyenes szállítás, és Európán belüli, tehát nincs vám, stb... Gondolom a Find 7 kicsit drágább lesz majd, de akkor nem kétszer annyiba, hanem kétszer annyiba, mínusz 20ezer... Ha pl a Galaxy S5-höz nézem, akkor még az Opponak jobb a kijelzője, a procija, több a RAM...
(#32) madd dogg: A 130ezres Oppo ár a durvább változat QHD kijelzővel, 3 Giga RAM-mal. Gondolom a Lite (ami megegyezik a mostani gyártók csúcstelefonjaival) olcsóbb lesz...
Almán kívül nem tudok 260-as csúcsot mutatni, de Te sem tudsz ilyen paraméterekkel jelenleg másik telefont mutatni nekem. Pláne nem 130-ért... -
Mennyi lesz a Lite ára?
-
pengwin
addikt
válasz
dreamdancer #29 üzenetére
Jöjjenek csak a QHD csúcsmobilok! Meg a kihasználhatatlanul erős processzorok! (komolyan
)
Ez le fogja nyomni a most még felső-közép vagy felső kategóriás hardver-elemek árát! Snapdragon 600 vagy S4 Pro meg egy HD kijelző nekem bőven elég, és így egyre olcsóbbak lesznek az ezzel szerelt mobilok! -
törölt tag
Két és fél évvel azután, hogy a rendszer hivatalosan is átállt a képernyőn levő gombokra, még mindig érintőgombokat tesznek az előlapra, ráadásul fordított sorrendben (Samsung módra).
Amúgy tetszett volna a Lite verzió, de így nem fog kelleni.
-
Lecs@
addikt
Kell !
-
Csapoati
nagyúr
válasz
FragMaster #19 üzenetére
Igen, van az ultrafosgagyi Samu polikarbonát, meg az istencsászár Lumia meg 5C polikarbonát.
-
kelly416
veterán
Csak én hiányolom az eddig beharangozott egyetlen, de előre-hátra forgatható kamerát? Vagy esetleg összekevertem másik modellel?
-
madd dogg
senior tag
válasz
tothmaxy182 #3 üzenetére
Jól beszűkítetted S4-re. Sony Z-m van, ami üvegtégla. Akkor most a Sony nem menő? :-D
+ későbbi hsz-edre: mutass már 260ezres telót, amin nincs alma.
-
NeRo28
aktív tag
Mivel a Full Hd és a QHD képaránya nem egyforma így nem lesz teljesen azonos a két készülék.A Lite verziónak vékonyabb lesz egy picivel az alsó és felső kávája!
-
törölt tag
Tökéletes
QHD változatból jöhet egy CyanogenMod Limited Edition néhány extra kiegészítővel, már rendelem is.
-
dreamdancer
őstag
Nagyon lenyűgöző, de ez már mindenben messze túl van azon, amit én méretben és hardveresen elvárok egy telefontól.
De biztos lesz, aki értékeli, mennyivel szebb a QHD képe az FHD-nál, jól kihasználja a Snapi 801 teljesítménytöbbletét pl. a 800-ashoz képest és szüksége lesz a mobillal lőtt 50 megapixeles képekre. És az AnTuTu okozta spontán orgazmusról még nem is beszéltünk... Tuti megéri az árát.
-
minek?:S
őstag
Várom...
-
vicze
félisten
válasz
tothmaxy182 #17 üzenetére
WTF dupla? Az Oppo prémium gyártó prémium árakkal.
Arra a 600$-ra számold már rá az ÁFA-t a vámot és egyéb jogdíjakat... pont annyi mint a többi felső kategóriás, 2 dologban jobb paraméterrel jelenleg. Majd a G3 egyenlít ezen a téren. -
halkow
őstag
tudnak ezek a kínaiak
-
stilo18
addikt
válasz
dilajoska1 #22 üzenetére
Ma is okosabb lettem...
-
satz18
őstag
válasz
dilajoska1 #12 üzenetére
qHD=960*540 QHD= 2560*1440
-
stilo18
addikt
válasz
dilajoska1 #16 üzenetére
Látod ezt nem tudtam, hogy a GPU munkája összefüggésben áll a háttérben futó alkalmazásokkal..
-
stilo18
addikt
válasz
dilajoska1 #12 üzenetére
Miért lenne?
A panel felbontása nem befolyásolja a szabad ram mennyiséget...! -
petipetya
nagyúr
Nagyon szimpatikus ez a Find 7, akár még be is neveznék rá, ha nem lenne telóm.
-
stilo18
addikt
Minap valaki írta a fórumon, hogy a nagy gyártók elkényelmesedtek...
Valami csoda folytán pl ez a teló nagy szerephez juthatna... Európai piac, Amerika...
Egyből lenne innováció a következő Galaxy S-nél, Sony-nál, stb...
-
vicze
félisten
válasz
tothmaxy182 #3 üzenetére
Ez a műanyag miben is különbözik a többi műanyagtól?
-
Jimmy66
senior tag
Gyönyörű!
Na, ebből egy 4,3", 125x63mm kistestvért...
-
joey04
titán
Kár, hogy a Lite verzió csak 2GB ramot kapott. A drágább verzió karbonszálas hátlapja szerintem szarabbul néz ki. Az akksira kicsit jobban rágyúrhattak volna mindkét verziónál. Ehhez kapcsolódóan: a gyors töltés viszont nem rossz.
-
Thaaleum
aktív tag
Amennyire mondták, hogy extravékony keret, meg ötcollos méret, ez annyira nem jött össze, főleg alul. De azért komoly, hogy egy FHD-s cuccot ma már Lite-nak hívnak.
-
tothmaxy182
őstag
Atom jó a cucc! Sokkal inkább kéne, mint a menő gyártók túlárazott, tejfölös doboz műanyag szemetei...
-
buakaw
újonc
Beneveznék a nagyobbikra.
-
SonyNex7
senior tag
Szívesen kipróbálnám,de ez is mint pl a xioami közel 50e plusszal kezd itthon ami meg már nagyon sok,főleg hogy kétesélyes a garancia.
Amíg hivatalosan nem lehet ezeket a kínai telokat megvenni itthon,szolgáltatoknál, addig nincs esélyük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 128GB récezöld iStyle számla! 3 hónapos! Akku 100%! 2028 február 28-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest