- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Myrkky
csendes tag
Kezdem bámni, hogy a normál eladást választottam. Sajnos már utána észleltem, hogy az emag csoport tagja, nekem nagyon antipatikus sz emag.
-
campino
csendes tag
Hát érdekes ez az egész. Én pl azt sem értem ki vesz meg 160ezer-ért egy újszerű telefont ha kereskedésben 168+szállítás áron kap újat?
Azt is el tudom képzelni hogy pár hónap és bedől az egész cég. Mondjuk akkor meg emag nem nyomott volna bele pénzt. -
testify
csendes tag
Eladás tapasztalat:
December 4-én (vasárnap) regisztráltam és eladásra kínáltam Galaxy S10 dual SIM, prism white, jó állapotú készülékemet. Azonnali fizetést választottam, az adatokat megadva 88.000 forintot ajánlottak.December 6-án jött érte a GLS.
December 9-én kaptam az első értesítést (email és SMS), hogy a "készüléket megkapták, és az általam megadott hibá(ka)t állapították meg. Telefonodat megjavítjuk, és a javítást követően azonnal jóváírjuk az árát a számládon!" ????
Milyen hibákat, amiket én megadtam?! (Gondolom ez valami előre beállított, a rendszerük álltal küldött üzenet lehet, szó sem volt hibákról).Ettől a naptól számítva a fiókomba lépve, a "készülék bevizsgálás alatt" státuszban voltam.
December 14-ig (szerda) nem történt semmi. Majd aznap délelőtt kaptam egy SMS-t, hogy "az eladásomhoz tartozó kifizetést jóváhagytuk, 1 munkanapon belül a pénzt elutaljuk".
Ma, december 15-én, még mindig semmi...
Hát...Az nyilvánvaló számomra, hogy az 1-3 munkanapos ténykedésük csak "bő keretek között értelmezhető". Jó esetben. Eddig csak arra tudok gondolni, hogy le sem tagadhatnák, hogy az EMAG csoport tagjai.
-
greatz
csendes tag
Nem nagyon volt még rendelős élmény.
2022.12.11. 23:59 - rendelés leadva.
2022.12.12. 10:08 - SMS nyomkövető linkkel -> innoship.io aggregátor oldal (ami elvileg GLS-
ből venné az infót?) szerint 13-ra Budapesten lesz a cucc. Túl szép, hogy igaz legyen.2022.12.13. 20:22 - sehol semmi, ahogy vártam
A GLS azonosító alapján még fel sem adták a csomagot... Kíváncsian várom, hogy mikor lesz telefon ebből.
(Nem fizettem előre.)
-
Ateszka77
újonc
Sziasztok! Nemrég fedeztem csak fel én is telefonom eladására a Rejoyt, múlt hét szerdára kértem a futárt a készülék felvételére ami egy sima note 20 5g dual SIM 256 gb. GLS pontosan érkezik a kért napon csomag átadva. Pénteken üzenet hogy a telefont átvettek bevizsgálás alatt. Az általam megadott paraméterek újszerű szinte patika állapotú csak megerősítették nem cigánykodtak hogy faragjanak az árból ,azonnali eladást kértem . Kora délután szintén üzenet hogy a pénz 1-2 munkanapon belül a számlámon lesz. Hétfő reggel megerősítették a kifizetést ma reggel korrekt módon a számlámon az összeg!
-
-
aliroma
újonc
Sziasztok!
Gondoltam leírom én is a tapasztalatomat a rejoyal kapcsolatosan (ami teljesen pozitív egyébként).
Szóval, én egy Samsung Galaxy S20FE 4G készüléket adtam el a rejoy-on. A normál eladásnak 94.700Ft-ot ajánlott a honlap az adatok megadása után, az azonnali eladásnak pedig kb 82 ezret. Én a normál (94ezres) eladást választottam.
November 25-én, péntek este töltöttem ki az adatokat, 29-én kedden jött a futár és vitte el a telefont. December 5-én érkezett meg Bukarestbe a telefon. (Elsőre ez soknak tűnhet, de figyelembe kell venni, hogy 2 nap munkaszüneti nap és 2 nap hétvége is van a nov29 és dec05 közöt, azaz igazából mindösszesen 2 munkanap alatt ott is volt náluk a cucc.)
December 6-ra be is vizsgálták a telefont és fel is került a honlapra. Itt jegyezném meg, hogy mivel a valóságnak megfelelően adtam meg a telefon adatait, a telefont úgy ahogy volt elfogadták, nem módosították az árat miután bevizsgálták a telefont. December 12-én már arról kaptam az SMS-t, hogy elkelt a telefon és, hogy indítják a kifizetést a számlámra. Ma, December 13-án meg is érkezett a 94.700Ft a számlámra.
Alapvetően mindenről mindig kaptam információt a folyamat során, de volt amiről csak SMS-t, volt amiről pedig emailt is. Ez lehetne talán jobb, de ez legyen a legnagyobb gond.
Mindent egybevetve nagyon simán ment minden és teljesen pozitív a tapasztalatom. Hatalmas pozitívum továbbá, hogy ugye a honlapjukon a hirdetéseknél, az van feltüntetve, hogy valós termékfotók vannak a telefonokról. Na, ez valóban így van. Az eladott telefonomon, volt egy jól felismerhető minimál karc. Ahogy felkerült a telefonom a kínálatban, megnéztem a hirdetést és ott volt jól láthatóan az a jellegzetes kis karc. Szóval nem kamu, a termékfotók tényleg valósak. A saját tapasztalatom alapján merem ajánlani őket, korrekt cégnek tűnik. Ezek alapján legközelebb a vételt is megfontolom majd náluk.
-
lypen99
aktív tag
válasz
Luck Dragon #91 üzenetére
Ezért vettem én is újat .
Viccet félretéve, ha nem lett volna keret tényleg tőlük rendelek, mivel egész jo árakon vannak és gari is van. -
-
Peat76
őstag
Hányniger az egész, ezt kelleni betiltani, nem a más más töltő szabványokat!
-
lypen99
aktív tag
válasz
Luck Dragon #87 üzenetére
Cserébe van ott Kiváló állapotú.
-
Myrkky
csendes tag
Hát ez tényleg érdekes. Amúgy lehet én értelmezem rosszul, de van az 60 nap is. Mert valami olyat írnak, hogyha 30 napon belül nem adják el, az azt követő 30 napon belül fizetnek.
És van fejlemény is. Ma írtak, hogy találtak egy-két eltérést, és 98900-ra módosul az ár. Valószínűleg mikroszkóppal vizsgálják meg, mert szabad szemel semmiféle karc, sérülés nem volt rajta látható. De ahogy nézegettem még ez is jó ajánlat. Aztán remélem a legjobbakat.
-
Volt egy kiszemelt 11-es piros színben , mire elhatároztam , hogy most na oké megveszem , erre elvitték .
-
pusszycat
nagyúr
Egy Xiaomi 10T ami mint az új kevesebb mint a felét ígérték mint amennyiért vettem.
Konkluzió... ö telefon marad. -
-
Myrkky
csendes tag
Ehh, én nem vettem észre, hogy 100 napra változott 🙄 Tőlem pont tegnap vett át a futár egy Samsung Galaxy S10+ készüléket. Mikor hétfő este kitöltöttem az eladás kérdőívét 30 napot láttam. 116500-at ígértek érte normál eladással. Majd megírom, ha lesz fejlemény.
-
campino
csendes tag
Annyit közben észrevettem, hogy a magasabb árú garantált fizetés határideje 30-ról 100 napra változott azaz ennyi nap után kapod meg az ajánlott árat ha addig nem sikerül eladniuk. Illetve a tőlük megvásárolt telefonokra vállalt garancia 1-ről 2 évre emelkedett szinte mint az új telefonokra. Nem tudom hogy ezt mennyire tudják majd tartani.
Úgy gondolom saját nem használt telefon eladására megfelelő. De én vásárolni nem vásárolnék innen. -
campino
csendes tag
Ígértem, hogy majd megírom az én tapasztalatomat az eladásról. Egy Redmi Note 8 Pro-t adtam el. Kalkulációnál vacilláltam a kiváló és a nagyon jó között. Végül a kiválóra állítottam így 48.600-as ajánlatot kaptam. November 18-án pénteken meg is rendeltem a szállítást hétfőre. Kedden jöttek érte, valószínűleg péntek este már nem továbbították GSL felé csak hétfőn. 2 nap múlva nov. 24-én érkezett meg hozzájuk. Másnap bevizsgálták és írták hogy 46.900-at tudnak adni fogadjam el ha így is jó (ez volt nov 25 péntek). Hétfőn (nov 28.) írták hogy kirakták eladásra, meg is jelent a megvásárolható telefonok között. Dec 4. vasárnap eltűnt a weblapról. Kedden december 6-án délután kaptam SMS-t hogy sikerült eladniuk 2-3 napon belül utalnak aztán szerda délelőtt még egyet hogy 1 napon belül és ma reggel (dec. 8.) megérkezett a számlámra.
Összegezve szűk 3 hét alatt elkelt és korrekt árat kaptam érte. A kommunikációban van némi késés és kuszaság SMS-eket 4 különböző számról is kaptam volt amiről e-mail-ben is tájékoztattak volt amiről nem. De a lényeg hogy eladták és a pénzt is megkaptam. -
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Luck Dragon #77 üzenetére
A Xiaomi 10T nem is használtam, mert még az S9+ volt a kártya, közben megláttam a légies Xiaomi 11 Lite és az lett a befutó vagyis a fő telefonom.
-
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Luck Dragon #75 üzenetére
Hány óra fele?
-
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Luck Dragon #73 üzenetére
Az a jó ebben, ha te adod el valakinek nálad fog reklamálni ha valami baja lesz/van, ha ők akkor náluk. Van is feleslegben egy Xiaomi 10T meg egy Samsung S9+ -om a kettőből kijönne egy új
-
válasz
Pinyo16689 #72 üzenetére
Látom ki faggatjuk szegényeket
-
Pinyo16689
senior tag
Rákérdeztem a garanciára:
"A jótállást weboldalunkon keresztül érvényesítheti, ezt megteheti ha belép fiókjába, és ott bal oldalt kiválasztja a Garanciáim menüpontot.
Ha készülékét nem tudjuk megszerelni a vételárat automatikusan vissza térítjük.
Javításra ha tudnunk gyári alkatrészt használunk, de mivel nem hivatalos forgalmazók vagyunk így nem minden esetben férünk ezekhez hozzá.
Jótállással kapcsolatban minden nem ön által okozott probléma esetében be küldheti telefonját a jelzett 12 hónapon belül. (aksi problémával csak 3 hónapig)"Ha tartják, nekem korrektnek tűnik.
-
Myrkky
csendes tag
válasz
Luck Dragon #70 üzenetére
Csak azért nem olyan olcsón adják a telefonokat, tehetnének bele gyári akksikat is.......
-
-
pusszycat
nagyúr
válasz
Luck Dragon #68 üzenetére
Legalább őszinték.
-
-
-
Ákos45
csendes tag
válasz
Luck Dragon #65 üzenetére
Ez lesz számomra is a legnagyobb kérdés, elvileg gyári kerül bele.
-
Ha új akkumulátorral kérném a kiszemelt telefont az gyári akkumulátor kerülne bele . Vagy utángyártott ?
-
-
Ákos45
csendes tag
Ha van esetleg igény rá, rendelt telefonról is tudok majd néhány napon belül infókkal szolgálni.
A black friday kapcsán egész jó kis akciókat lehetett kifogni az oldalon, páromnak rendeltem egy *újszerű* állapotúnak jelölt iPhone 11-est.
Elvileg hétfőn érkezik is, kíváncsi leszek, milyen állapotú és működésű mobil fog várni a dobozban. -
diduka66
csendes tag
Én is itt adtam el az asszony Mate 20 (single simest) telefonját. Ami makulátlan, ténylegesen újszerű állapotban volt.
Kitöltöttem az állapotlapot. Mindent újszerűre írtam, mert tényleg az volt. Normál eladással kértem, amire 85.600 Ft-os árat kaptam, ami igencsak combos.
November 4-re kértem a futárt, mert akkor itthon voltam. Jött is a GLS futár, a csomagszámot lefotóztam, és így nyomon tudtam követni.
November 8-án kiérkezett Bukarestbe. (ebben volt egy hétvége)
A Rejoy oldalon végig tudtam követni, hogy milyen státuszban van. Aznap jött egy érdekes sms ezt küdték. [link]
És az ajánlat 76.300 Ft lett. Elfogadtam, mert még mindíg jó volt.
November 16-án jött az sms, hogy eladták, és 2-3 munkapon napon belül utalják az összeget.
Aznap kaptam még egy sms-t, hogy 1 munknapon belül utalják. Nem egészen két hét allatt negvolt a deal A-tól Z-ig.Másnap, 17-én meg is kaptam a leírt összeget. Azért furcsállottam, hogy egy makulátlan telefonon találtak valamit, mert az asszonnyal nagyítóval nézettem át a telcsit, és semmi, még egy hajszálkarc sem volt rajta. Így lett 9600 Ft-al kevesebb, mint az oldalukon közölt ár.
Ettől függetlenül véleményem szerint nyugodtan el lehet adni a telefont náluk. Ja, és a töltőfej+kábel+doboz+minden egyéb marad, csak a telefont kell kiküldeni.
-
Indian74
senior tag
Sziasztok !
Nos nekem is tetszik az oldal, de hogy miért nincs más telefon vétel-eladás kínálatban, például Oppo, Sony, OnePlus stb???? -
campino
csendes tag
Szia!
Az ajánlat elutasítása után a visszaküldés is ingyenes volt?
Esetleg olcsóbb telefonok eladásával van valakinek tapasztalata? Mennyire próbálják lenyomni az ajánlott árat?
Egy Redmi Note 8 Pro-ra az űrlap kitöltése után (kiváló képernyő, nagyon jó hátlap) 46.900-as ajánlatot kaptam a 30 napos fizetésre, 41.100-at azonnalira. Gyanúsan soknak tartom. Szerintem hardveraprón max 40-ért menne el dobozzal, töltővel, tartozékokkal, de annyira úgy sem kapkodnának érte.Viszont ha vissza is ingyen hozzák akkor egy próbát megér
-
Ákos45
csendes tag
Szia!
Megfelelően működik a telefonod beszédhangszórója?
Általában az iPhone 7, 8-ak típusbetegsége, hogy idővel megnémulnak.
Ha van valami ilyen hiba a mobillal, elképzelhető, hogy az igényelt volna valamilyen beavatkozást.
Ha nincs, akkor tanácstalanul állok én is az eset előtt
Új hozzászólás Aktív témák
ma A használt telefonok piacán nyit új, biztonságos és megbízható színteret a román startup által üzemeltetett Rejoy.hu.
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest