Felújított okostelefonokat kínál a Rejoy

A használt telefonok piacán nyit új, biztonságos és megbízható színteret a román startup által üzemeltetett Rejoy.hu.

Magyarországon is elindult a Rejoy.hu, ahol biztonságos és ellenőrzött körülmények között, felújított és garanciával ellátott használt telefonokat lehet vásárolni. A román startup, a Flip Technologies által üzemeltetett szolgáltatás már két országban bizonyított, az eMAG Ventures pedig 8 millió eurót fektetett a projektbe. A lényeg tehát, hogy a felhasználók az új készülékeknél jelentősen kedvezőbb áron juthatnak hozzá használt példányokhoz, amelyekre a Rejoy vállal garanciát.


[+]

A használt készülékeket 30 lépéses tesztsorozatban vizsgálják át, elvégzik a szükséges javításokat, megtisztítják (szoftveresen és fizikailag is), kategorizálják (újszerű, kiváló, nagyon jó, jó) majd egy év garancia mellett újra értékesítik. A jótállás a készülék minden alkatrészére, így az akkumulátorra is vonatkozik, amelyek élettartam-státusza minden esetben legalább 85% és kevesebb, mint 600 töltési cikluson esett át.


[+]

A vásárlók az Apple, a Samsung, a Xiaomi és a Huawei mintegy 300 különböző modellje közül válogathatnak, ha pedig nem elégedettek a készülékkel, élhetnek az elállás jogával, így az újonnan vásárolt, felújított mobiltelefont a megrendelés kézhezvételét követő 30 napon belül ingyenesen visszaküldhetik. Nem mellesleg egyébként a kiszállítás is futárszolgálattal, ingyenesen történik, a több csatornán is elérhető ügyfélszolgálat pedig, ahogy a teljes honlap is, magyar nyelvű.

A koncepció kétségkívül ígéretes, nem utolsó sorban komoly lépés a fenntarthatóság felé, a vásárlók pedig megbízható forrásból juthatnak hozzá kedvező árú, garantáltan hibátlan készülékekhez (akár régebbi, kedvelt modellekhez is), a platform továbbá a használt készülékeink értékesítésére is megfelelő felületet kínál.

Azóta történt

Hirdetés