Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• aliroma

újonc

Sziasztok!

Gondoltam leírom én is a tapasztalatomat a rejoyal kapcsolatosan (ami teljesen pozitív egyébként).

Szóval, én egy Samsung Galaxy S20FE 4G készüléket adtam el a rejoy-on. A normál eladásnak 94.700Ft-ot ajánlott a honlap az adatok megadása után, az azonnali eladásnak pedig kb 82 ezret. Én a normál (94ezres) eladást választottam.

November 25-én, péntek este töltöttem ki az adatokat, 29-én kedden jött a futár és vitte el a telefont. December 5-én érkezett meg Bukarestbe a telefon. (Elsőre ez soknak tűnhet, de figyelembe kell venni, hogy 2 nap munkaszüneti nap és 2 nap hétvége is van a nov29 és dec05 közöt, azaz igazából mindösszesen 2 munkanap alatt ott is volt náluk a cucc.)

December 6-ra be is vizsgálták a telefont és fel is került a honlapra. Itt jegyezném meg, hogy mivel a valóságnak megfelelően adtam meg a telefon adatait, a telefont úgy ahogy volt elfogadták, nem módosították az árat miután bevizsgálták a telefont. December 12-én már arról kaptam az SMS-t, hogy elkelt a telefon és, hogy indítják a kifizetést a számlámra. Ma, December 13-án meg is érkezett a 94.700Ft a számlámra.

Alapvetően mindenről mindig kaptam információt a folyamat során, de volt amiről csak SMS-t, volt amiről pedig emailt is. Ez lehetne talán jobb, de ez legyen a legnagyobb gond.

Mindent egybevetve nagyon simán ment minden és teljesen pozitív a tapasztalatom. Hatalmas pozitívum továbbá, hogy ugye a honlapjukon a hirdetéseknél, az van feltüntetve, hogy valós termékfotók vannak a telefonokról. Na, ez valóban így van. Az eladott telefonomon, volt egy jól felismerhető minimál karc. Ahogy felkerült a telefonom a kínálatban, megnéztem a hirdetést és ott volt jól láthatóan az a jellegzetes kis karc. Szóval nem kamu, a termékfotók tényleg valósak. A saját tapasztalatom alapján merem ajánlani őket, korrekt cégnek tűnik. Ezek alapján legközelebb a vételt is megfontolom majd náluk.

Új hozzászólás Aktív témák