Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Macrodroid
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz menomano761 #198 üzenetére
Nekem kicsit büdös ez a Rejoy. Egy az, hogy ha felújítanak, akkor azt ki garantálja, hogy gyári alkatrésszel történt? Rühellem, komolyan mondom a legjobban azt rühellem, ha utángyártott alkatrész van egy telefonban.
A másik pedig az a furcsaság, hogy bőven piaci ár felett vásárolnak.Inkább keress hivatalos viszonteladót vagy keress itt a HA-n egy nem szolgáltatónál vásároltat. Azért ne szolgáltatósat, mert a telefon 2022 januárjában jelet meg, tehát még az elsővonalasoknál is ketyeg a hűség.
Szerk.: újonnan 240 ezer ft (Euronics, MM, AuchanEMAG). A konzolvilágnál pl 200 ezer ft, használtan pedig 165 ezer ft. Én bepróbálnám ezt a helyedben. A konzolvilág nem hivatalos viszonteladó, tehát olyan, mint ey GSM bolt, de inkább a megbízhatóbb fajtából. [link]
Láttam a Rejoyon 155-165 ezer ft között mennek amúgy.[ Szerkesztve ]
-
menomano761
kezdő
Sziasztok! A rejoynal tervezek felujitott samsung galaxy s21 fe telefont venni. Újszerű allapotot írnak. Mennyire biztonsagos itt a rejoynal használt telefont venni? Itt arra gondolok, hogy mennyi az esélye, hogy pl. Lopott telefont veszek meg?
-
-
janeszgol
félisten
Gondolom attól is függ, hogy mennyi készülék van raktáron. Gondolom most boldog-boldogtalan megrohamozta őket, mivel többet adnak a telókért, mint a használt piac. Vajon venni is ilyen katonásan veszik onnan a telókat?
A Xs a 105-öt megéri, de 87 ezerért lehet nem adnám oda. Ennyiért a Xr-ek mennek.
-
Ákos45
csendes tag
Pont én is akartam egy megjegyzést írni ide, hogy az elmúlt hetek alatt masszívan csökkentették a felvásárlási áraikat.
Néhány telefon esetén a korábbi árakhoz képest akár 15-20%-al is kevesebbet lehet érte kapni.
(viszonyítás képpen egy iPhone XS, amit terveztem nekik elküldeni, az év elején kiváló állapot esetén még 105.000 forintot ért, most 87.000 forintot kapnék érte) -
diduka66
csendes tag
válasz Attila9711 #192 üzenetére
Szia,
Unokaöcsémék cégénél ugyanez volt a helyzet.
Flotta frissítés volt, és több Huaweit küldtek ki, ebből kb 3-at visszadobtak, 1-re pedig repedt a kijelző, és 58,000 Ft-os javítása árat adtak, úgy, hogy semmi baja nem volt a telefonoknak, mivel csak irodában használták.
Akkor innen fújhat a szél. Köszi az infót.
-
Thoty
senior tag
válasz Attila9711 #192 üzenetére
Én eddig mindig egyesével küldtem be nekik a telefonokat, és mindegyiket lepontozták pár ezer Ft-al. De még így is jó árat adtak értük. Sajnos jelenleg nem annyira kimagaslóak a felvásárlási áraik.
-
Attila9711
tag
Sziasztok! Egy száraz tény a Rejoy felvásárlási folyamatával kapcsolatban: többen (barátok, kollégák) adtunk el telefont a Rejoy-nak. A többségünk egyszerre 2-t küldött nekik. Megfigyelésünk: ha egyszerre 1-nél több telefont küldesz nekik, a kettőből egyet le fognak értékelni valamilyen kitalált indokkal, ami nem fedi a valóságot. Nagyjából 10-12 ilyen beküldésről tudok, mikor az illető egynél több telefont adott el. Mindig leéetékeltek egyet. Kíváncsiságból egyszer el is utasítottuk az ajánlatot, visszaküldték. Hivatalos szervizben bevizsgáltattuk, hibának nyoma nem volt. Ismét eladtuk a Rejoy-nak, de már csak magában és nem találtak hibát. Ennyit erről. Ha valaki több telefont adna el, NE küldje el nekik egyszerre!
Attila
-
törölt tag
Írok egy beszámolót, Galaxy S10 normál eladás. Akku gyenge, kijelzőn használati karcok, összességében "nagyon jó" állapotúként adtam le.
Február 14-re kértem a futárt, meg is érkezett, elvitte a csomagot. Február 16-án megérkezett hozzájuk, majd 21-én írtak, hogy a készülék "nagyon jó" állapotú, de ~5000 forinttal csökkentik a megajánlott árat mert a hangszórókat tisztítani kell. Teljesen OK, elfogadtam, de erről visszajelzés nem érkezett, honlapon se láttam változást.
Március 1-jén kora reggel írtam nekik, hogy mi a helyzet, megérkezett-e a válaszom, mert nincs visszajelzés és a honlap szerint még mindig javítás alatt áll a telefon. Aznap reggel jött az SMS, hogy a telefont eladták, 2-3 napön belül utalják a pénzt. Még délelőtt pedig válaszoltak mailben, hogy megérkezett az elfogadás, a kollégák most fotózzák a telefont, hamarosan fölkerül az oldalra.
Maga az ötlet, a szolgáltatás tetszene, nagyon jó árat adtak rá (87 ezer forint a vége, míg az apróra 62-ért tettem föl, aztán megláttam a Rejoyt), de ez a kommunikáció számomra hibádzik, elég hiányos és az esetemben ellentmondásos is. Azt még megírom, amikor itt a pénz.
[ Szerkesztve ]
-
gabeszq41
csendes tag
Sziasztok!
Én is megosztanám a tapasztalataimat.
02.20-án hétfőn kértem futárt S21 és S22 eladására, másnap jött is a Gls, a mai nap kaptam az értesítést, találtak pár apróbb hibát, az S22-ért 187k, az S21-ért 129k Ft-ot adnának.
Ez teljesen korrekt, el is fogadtam, normál eladást választottam, szóval most várom az eladást/utalást.
Eddig nekem teljesen pozitív ez az egész Rejoy téma.[ Szerkesztve ]
-
syrio_forel
újonc
Sziasztok!
Viccesek.
Két telefont is küldtem nekik a hetekben: az S21 Ultra-ra azt mondták, hogy nem Kiváló, hanem Újszerű állapotban van, de "sajnos" a kijelző szakszerűtlenül lett cserélve, ezért 140e Ft-al csökkentik az árat, mert cserélni kell...
MM-ben vettem bontatlanul anno, sose látott semmilyen szervízt. Elküldtem őket, kíváncsi vagyok mit küldenek vissza.A másiknál (P40 lite) már nem is csodálkoztam, hogy ott is kijelzőcsere és hátlapcsere is kell, 8 napig vizsgálták, hogy erre rájöjjenek.
-
Midway
senior tag
Ma küldtem el egy Xiaomi MI 11 telefont. Írok majd a fejleményekről.
-
batai15
félisten
Pár hónapja el kezdtem nézelődni mire cseréljem le az iPhone xr-em. Most megint elő vettem mert néha kezd kevés lenni nekem már. Mivel qi töltés a highend flagshipek kiváltsága jó részt 150 körül keresnék ár érték arányban jó készüléket.
-
bdani94
tag
Mi a napokban küldök el Asszony S10-esét.. mindig vigyázott rá tehát szerintem szép állapotű volt.
Nekünk kb egy 100-ast számoltak de egyenlőre "Bevizsálják"on tartunk.
Első teszt ha van valami fejlemény folytatom a storytKütyük: Matebook d15 Samsung Galaxy S23 Galaxy Tab S8
-
PuffyMinnie
tag
válasz PuffyMinnie #175 üzenetére
Mai napon megjött az Iphone 7-ért igért összeg. Február 6.án írták, hogy 1-2 munkanap gondolom sablon üzenet. De jött sms most hétfőn, hogy 1-2 munkanap és utalják az összeget.
Ha az elméd arra ösztökél, hogy beszélj, próbálj helyette figyelni!
-
lil Bull
csendes tag
Sziasztok!
Nézegettem az árajánlatokat eladás esetén és azt vettem észre, hogy ha kiválasztod, hogy a telefonodnak gyenge az akkuja akkor is ugyanazt az összeget adják érte.
Ez valóban így van vagy miután bevizsgálták csökkentik az ajánlatot? -
Gardaai
senior tag
válasz FіkuszKukіsz #178 üzenetére
Köszi az infót!
↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
FіkuszKukіsz
őstag
Üzenj vagy írj nekik és kérd el a magyar GLS csomagszámot, mert a románnal nem sok infót fog adni. Én se szoktam kapni Én keddre rendeltem az átvételt ennek ellenére pénteken jött érte a futár. Nem kaptam én se semmit de lefotóztam a csomagot a címkével.
Romanes eunt domus
-
Gardaai
senior tag
Most próbáltam ki az oldalukat, régóta szemeztem velük..
Kis sztori:
Én kedden este indítottam el az eladást. Szerdára kértem a futárt. Másnap az SMS amit kaptam elég érdekes és szedet-vedett volt: "Helló! Futárunk a mai napon - között átveszi tőled a telefont. \n".
Nyilván nem vártam el, hogy előző este 22h körül leadott igényre másnap itt a futár, csak kíváncsi voltam.
Erre mondjuk nincs felkészítve a rendszer, pedig nem nagy kunszt belefejleszteni, hogy egy adott napon x óra után ne tudja kiválasztani az eladó a következő napot, meg mondjuk break line kódot ne hagyjunk már benne az SMS-ben.. na de mindegy is.
Két nap múlva jött a futár, bár erről nem kaptam semmit. Se e-mail, se SMS, se nem hívott, hogy jönni fog. Annyit mondott, hogy visz egy csomagot, helló. Oda adtam, én semmit nem kaptam tőle. Azóta ugyan csak nem kaptam semmit. Román GLS tracking oldalt nézegetem, de mindig ugyan az van rajta. Az éppen mai dátummal érkezik Bukarestre.
Rejoy oldalán az átadási cím is ezt mutatja: "Sopron, undefined, undefined". Ne már.. Még nem aggódok, de azért történhetne valami.A kérdésem pedig az lenne, hogy:
Normálisak ezek a rendszer hibák? Vagy szokásomhoz híven, pont rendszerhibát fogok ki, pont abba a Foxpost automatába adják fel a csomagot ami berakás után 2 napra elromlik stb. stb.?
Mennyire sűrűn és miről updatel a Rejoy? Mert eddig nekem a nyomkövetés egy nagy nulla.Ha nem néztem volna utánuk és nem lennék jártas az adás-vételben, akkor valószínűleg már levert volna a víz és rágnám a körmöm.
Szerintem startup ide vagy oda, ez így nem fér bele. Nyilván az első mindig nehéz és rázós, ezzel számoltam is, ezért ahogy írtam, nem aggódom.. MÉG.↪ PlayStation játékok / PS Plus előfizetés - olcsóbban - akár több ezer forint kedvezménnyel!! https://bit.ly/hardverapro-psn-gift-cards-by-gardaai
-
Ákos45
csendes tag
Egy pár eladással a hátam mögött, újra beszámolok a tapasztalatokról:
iPhone 8, 64 GB, borzasztó leharcolt állapotban, volt, nem volt szerencsétlennek egy ép oldala, de új akksival volt szerelve.
Ez 49.000 "jó" magyar forintért ment el náluk.
Minden a leírtaknak megfelelően, megadott árat kínálták érte, nem volt semmi gond, bár egy jó pár hétig hirdették szegényt, mire valaki elvitte.Samsung Galaxy S10 Plus, 128 GB, kissé karcos, de alapvetően megkímélt külsővel.
104.000 forintot mutatott a kalkulátor a beállított *nagyon jó* állapot alapján.
Itt már volt egy kis gigszer, ugyanis miután átvizsgálták a telefont, megállapították, hogy a hátlap levált a készülék keretéről, cserére szorul, így 98.000 forintra számíthatok.
Természetesen elfogadtam az ajánlatot, ez is korrekt összeg egy láthatóan használt, több éves telefonért, a legszebb darabok mennek ilyen áron a legtöbb helyen.
Itt azonban megjegyezném, hogy ilyen hibájával én nem találkoztam a készüléknek, pedig többször átnéztem eladás előtt (ezt már kimondottan eladási céllal szereztem be).Alapvetően eladás terén korrektnek tartom továbbra is őket, sokszor jelentősen magasabb árat kínálnak a telefonokért, mint amennyiért a használtpiacon elmennének.
Vásárlás terén nekem továbbra is vegyesek a tapasztalataim, de ahogy olvasom a fórumot ezzel nem vagyok egyedül. -
PuffyMinnie
tag
válasz PuffyMinnie #163 üzenetére
#173attires Köszönöm. Akkor nekem jövőhét lesz belőle valami.
Közben visszakaptam a telefont 02.10-én. Csak nem tudom mit javítottak rajta, de remélem a garancia papírra oda írják. Nem értesítettek a feladásról, volt nagy kavalkád egyik ügyintéző szerint fel lett adva a másik szerint nem. Nagy nehezen kaptam egy nyomkövetési számot a Rejoytól, aznap reggel amelyik napon jött a futár. Eddig jó nagyon a telefon (XS Max) minden funkciója működik tökéletesen, karcmentes. Szóval végülis lehet ajánlani őket.
[ Szerkesztve ]
-
orkester
őstag
A több pozitív tapasztalatom után azért most megosztanék egy rosszabbat is, illetve inkább csak azért, hogy érdemes erre figyelni. Nem rég segítettem egy ismerősnek egy iphone eladásában 86% akkuval, na de több mint 600 töltése volt már és közölték, hogy emiatt -27E Ft az akku csere az árból. Ami elég sok az eredetileg ajánlott kb. 160E Ft-hoz képest, ennyiből még a hivatalos szerviz is megcsinálta volna.
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
attires
tag
válasz PuffyMinnie #172 üzenetére
Január 26.-án indítottam el az eladást. Január 31.-én ért hozzájuk a telefon.
Február 1.-én azt írták hogy 1-2 munkanap múlva utalnak. Majd február 7.-én jött egy sms hogy 1 munkanapon belül megérkezik a pénz. Végül ma február 8.-án meg is kaptam.Nézz rá a tárhelyemre, lehet hogy van frissebb verzió is feltöltve.
-
attires
tag
Update az #41,42,46,48,50,52 üzenetekre:
Azért trükköznek rendesen (csak saját vélemény).
Megint elküldtem nekik az iPhone 8 telefonom.
Most az azonnali eladást választottam.
Jött az üzenet hogy... (csatolt kép). Most nem "panaszkodtak" hogy a telefon "speciális tisztítást" igényel, viszont szerintük a telefon nem "újszerű" állapotban van hanem csak "kiváló"-ban. Valamint az akkumulátor most "javításra szorul (több mint 600 ciklus van benne szerintük)". Itt halkan megjegyezném, hogy mióta visszakaptam tőlük max. 3x volt feltöltve (használva) míg a "FŐ" telefonom szervizben volt.Ma kifizették az árát és megjelent az oldalukon az iPhone 8 256GB, de...
Ők már "újszerűnek" hirdetik, és lehet választani, hogy az eredeti "standard" akkumulátorral, vagy "új" akkumulátorral kéri e a tisztelt leendő vevő.Ez csak az én véleményem, és nem kívánok további "eszmefuttatást" végezni az "üggyel" kapcsolatosan. Remélem hasznos volt ez az információ.
Mindenkinek további szép napot!
Nézz rá a tárhelyemre, lehet hogy van frissebb verzió is feltöltve.
-
Gabbbb
senior tag
válasz FіkuszKukіsz #168 üzenetére
Te nem vagy véletlen egy G betűs MMO-ban nagy gémer? xD
-
bigdigit
addikt
válasz PuffyMinnie #166 üzenetére
Gondolok még ilyen aggodalomra az ajánlat e-mailben pl azt írják 307000 lei.
-
-
Gabbbb
senior tag
válasz PuffyMinnie #163 üzenetére
Itt van az asztalon a megjavított telefon. Lekopogom, de tényleg jónak tűnik. (az mondjuk nem tetszik, hogy letépték az üvegfóliát, de tartozékok elvesztése benne van visszaküldéses leírásokban..)
-
bigdigit
addikt
Bárkinek volt valami komolyabb gondja leadott telefonnal? Mármint ha én adok le nekik. Elég csábító de csak úgy minden hivatalos papír nélkül oda adni egy 300.000-es telót majd lesz valami vele....vannak kételyeim bár az itt eddig leírtak alapján még működhet is. Csak ne én legyek az aki rábaxi...
-
PuffyMinnie
tag
Múlthét pénteken, azt mondták, hogy a mai napon feladják és a "szakemberük" a hibajavításokat oda írja. De semmi hír nincsen róluk. Írtam nekik ma reggel. Talán megkapom ebben a hónapban. Csak attól félek addig húzzák, mivel nekem 1 hónapos ingyenes pénz visszafizetésem volt, hogy nem küldik Február 15.-ig aztán ha mégis hibás rajtam marad, vagy megint küldözgethetem vissza. Bár ha nem lesz ingyenes a vissza küldés akkor meg megszívtam a dolgot, tuti nem adom fel Romániába. Talán lesz valami
(De legalább megvettek tőlem egy Iphone 7-et. 38.000 Ft, volt a kalkulált ár, és 33.000 Ft-ot kapok.)
[ Szerkesztve ]
-
Gabbbb
senior tag
válasz PuffyMinnie #161 üzenetére
"Gondolom vissza kapom hibásan"
Ezt azért erősen kétlem. Egyébként, amikor én vettem 100 nap visszaküldés volt rá, szóval most szerviz után is el tudok még állni, elvileg.
Apámnak rendeltem, 1 hónap használat után gond volt a bekapcsoló gombbal, ma kaptam az értesítést, hogy a hibát kijavították, jön vissza + GLS nyomköv. szám.
(Jan 24-én vitte el a GLS)Valahol írják, hogy maximum 15 nap a javítás, azt nem tudom, hogy ezt ellenőrzéstől, vagy beérkezéstől számítják.
[ Szerkesztve ]
-
PuffyMinnie
tag
válasz hegebeast #160 üzenetére
Jó neked. Én egy XS MAX-ot vettem 16-án jött meg. És 18-án ment is vissza, 20-án náluk is volt, mert nem kapcsolt be. Aztán másnap bekapcsolt, úgy hogy egy minimálisan megnyomtam a telefon szélét. Majd újra kikapcsolt 1 percen belül. Szépnek szép volt, de azért volt rajta karc hátul. Január 20. óta ott van náluk garanciális javításban. Egyszer sem láttam még a telefon menüjét mióta kiadtam érte a sok pénzt
Azóta semmi hír róla. Szóval a garanciális ügyintézés elég lassú. Gondolom vissza kapom hibásan, hogy a pénzt ne tudjam már vissza kérni, mert lejár az egy hónapos visszaküldési idő is De remélem nem így lesz.
Az olyan jó vélemények miatt választottam őket, mint a tied is. Érdekes, hogy semmi sem jött össze nekem velük kapcsolatban. Mindenki írta azt is, hogy sms-ben is milyen szuperül tájékoztatták őket mindenről. Ezeket nem tapasztaltam. Majd eldől a dolog.Ha az elméd arra ösztökél, hogy beszélj, próbálj helyette figyelni!
-
hegebeast
csendes tag
Vásárlós story. Egy iPhone SE 2022-t rendeltem, 4 munkanap alatt ért ide Romániából. A csomagot tényleg édemes a magyar GLS oldalon követni, a link amit küldenek, illetve az ott írt várható szállítási nap elég lutri. A telefon ‘kiváló’ állapotúként volt fent az oldalon, a képeken nem lehetett semmilyen hibát látni rajta. Kicsomagolás után konstatáltam, hogy nem csak a képen nem lehetett hibákat látni, ez gyakorlatilag egy új telefon. Akkumlátora 100%-os, ami így használat után, illetve mivel még 12. hóig Apple garanciás, eredetinek tűnik. A 24 hónap rejoy garancia valóban mutatós, remélem nem én leszek az aki kideríti, hogy valóban jól működik-e.
-
RolandSz
csendes tag
Huawei P20 Lite telefont (amiből állítólag utóbbi pár hónapban 300 darabot eladtak ) küldtünk be nekik, előzetes ajánlat 32000 forint +- párszáz forint volt. A keretről a festék sok ponton kopott már le, a töltőcsatlakozó környékén nem nagyon volt, és máshol pontokban, amit valószínűleg a tok okozott. Ha a hátlap/keret-re rosszabb opciót választok, akkor úgy rémlik 3000 forinttal kevesebb lett volna az ajánlatat. Kijelző és hátlap üvege hibátlan volt, legkisebb hajszálkarctól mentes (elöl 0. perctől üvegfólia volt).
Ma jött az SMS, hogy 8e Ft-ot tudnak ajánlani, egészen pontosan a következő okból:
"A keret meghajlott, így a kijelzővel együtt cserére szorul (csak egy egységként cserélhetőek)"Feladás előtt alaposan átnéztem, nem volt szerkezeti sérülése a keretnek, az asztallapon is síkként feküdt, és a kijelző tükörképe se volt torz, teljesen normális volt. Írtam nekik, hogy ezt nem annyira tudom így értelmezni, mutassák meg. Kíváncsi leszek...
-
janeszgol
félisten
válasz Janez0085 #152 üzenetére
Nagyon jó és érdekes a feltevésed. Ezt a témát ki lehetne beszélni. Egy megjegyzésem lenne, de nem neked.
"Azóta is tart az ügyük amiben valamilyen gondatlansággal vádolják őket , hogy nem ellenőrízték a beszállítót mert, hogy a jogszabályok szerint kötelességük meggyőződni a partnercégek hitelességéről."
Ez lesz abból, ha a rendőrség csak felsz*pója a regnáló hatalomnak. A munkájukat kellene végezni inkább.
-
PuffyMinnie
tag
válasz Janez0085 #156 üzenetére
Akkor is innen szívesebben vesz az ember (legalábbis én, még akkor is, ha most vissza kellett küldeni a telefont), mint személyesen a nagyképű lenéző sufni használt telefonosoktól, akik azt hiszik övék a világ! És a 3 hónap garanciájukkal mit ér el az ember? Ha adnak egyáltalán. Magánemberektől meg szinte öngyilkosság venni már! Ritka aki használt telefonokra 2 év garanciát ad, és oda-vissza ingyenes a futár!
[ Szerkesztve ]
-
Janez0085
tag
válasz PuffyMinnie #154 üzenetére
"Ennyiből bármelyik cégbe bele lehet gondolni ezt a dolgot, aki használt termékeket ad. Nem csak a Rejoy ad így el telefonokat."
Ez azon a tényen nem változtat semmit, hogy ők biztonságosnak hirdetik magukat, a valóságban meg azt se tudják honnan vannak a termékeik. Nyilván lehet máshogy gondolni ez csak az én észrevételem.
DIvat hangzatos szavakat szövegbe fonni mint pl. "forradalmasítás", "biztonságos", "megbízható", "környezettudatos", "érintkezés mentes" és elkölt Google hirdetésre havi 5 millát az legitimálja azt, hogy úgy is van mert a csapból is az folyik ( pont úgy mint a propaganda). Holott ha mögé nézünk valójában ez csak egy online sufni gsm ugyanúgy csak nagyba, és irreálisan drágán. (mondjuk legalább jó áron veszik a készülékeket)De ez csak egy vélemény.
Eredeti gyártói Samsung, Google Pixel, Realme, Xiaomi,Motorola alkatrésze/szervizelés - Áfás számlával
-
Konyika
senior tag
Csak, hogy legyen pozitív vélemény is!
Poco F3 5G, majd két éves telefont kínáltam nekik eladásra 93.800 Ft-ért újszerű állapotban.
Hétfőn leadtam a weboldalon.
Kedden jött a futár.
Csütörtök: értesítettek, hogy megérkezett.:
Péntek, átvizsgálás, valóban újszerű. Megadják az árat.
Hétfőn kikerült az oldalra.
Szerda elkelt a telefon 72 órán belül utalják a vételárat.
Péntek, pénz a számlámon.Nálam jól vizsgáztak!
-
PuffyMinnie
tag
válasz Janez0085 #152 üzenetére
Ennyiből bármelyik cégbe bele lehet gondolni ezt a dolgot, aki használt termékeket ad. Nem csak a Rejoy ad így el telefonokat. Érdekes, hogy ez annyira fontos téma. Mondjuk a politikai korrupció és a csalások nem érdekelnek senkit, ami itt folyik a menő kis országban! De ez nem ide illő téma!
-
apor
újonc
Cakkumpakk egy hét volt.
Egy szerda délután adtam át a futárnak a telót, a GLS nyomonkövető szerint második nap már megérkezett a céghez a csomag. Következő szerdán kaptam egy mailt hogy megkapták a visszárut, visszautalják a pénzt. Nem azonnal, de pár óra múlva már a számlámon is volt.
-
Janez0085
tag
Sziasztok. Nekem az a gondolatom az egésszel, hogy hivatalosan ha eladsz egy telefont vagy autót, akkor illik vételi szerződést írni, személyi számmal anyja neve stb. Ha bemész egy szimpla gsm boltba ott is írnak egy ilyen adatokkal ellátott papírt, nyilván nem akarják banyalni ha pl be vesznek egy kőrözött (vagy májkrémes ) telefont nekik igazolni kell, hogy vették nem pedig lopták. Ugynaez ha mondjuk valaki elad nekik egy előfizetéses telefont és nem fizetik az előfizetést majd letiltják akkor mivan ?
Nekem az a furcsa, hogy gyakorlatilag egy email címmel meg egy telefonszámmal elad nekik bárki bármit, amit utána eladnak borzalmasan drágán.
Gyakorlatilag jogilag meg a józan ész mentén is kijelenthető és logikus, hogy ez a cég nem ellenőrzött forrásból szerzi be a termékeit.Ezt kellene megbízhatónak hívni ?
Régebben üzemeltettem gsm boltokat és kétszer is be kellett mennem a rendőrségre, ami nem volt hatalmas probléma (leszámítva hogy roppant kellemetlen) mert meg volt a szabályos adás vételi minden kötelező adattal amik valósak is voltak de mondta a rendőr, hogy ha nem lett volna meg ez a dokumentum akkor közmunkát vagy felfüggesztettet is kaphattam volna orgazdaságért.
Másik példa egy ismerős cég felvásárolt céges Samsungokat teljesen újakat majdnem 2.000db-ot. Kiderült rá 1 évre, hogy valami orbitális csalóktól vették, pedig valós cég volt nem volt semmi gyanús, optenben is ellenőrizték őket vásárlás előtt. Azóta is tart az ügyük amiben valamilyen gondatlansággal vádolják őket , hogy nem ellenőrízték a beszállítót mert, hogy a jogszabályok szerint kötelességük meggyőződni a partnercégek hitelességéről. ( nyilván azon kívűl, hogy megnézed optenbe kb semmit nem tudsz csinálni, szóval ez a törvény elég igazságtalan)
Na most Kolompár Dzsoki vesz valami ismerőstől valami telefont vagy jofogásról aminek az előélete finom szólva sem ismert, majd eladja Rejoy-on mert, hogy ott sokat adnak a telefonokért , honnan tudja a Rejoy , hogy mit vesz és kitől ? Mert a profilba azt ír be amit akar illetve megadhat bármilyen számlaszámot. Majd valaki megveszi ezt a kétes eredetű készüléket borzalmasan drágán.......
Egyáltalán legális ez ?
Eredeti gyártói Samsung, Google Pixel, Realme, Xiaomi,Motorola alkatrésze/szervizelés - Áfás számlával
-
PuffyMinnie
tag
válasz PuffyMinnie #148 üzenetére
Beszéltem velük. Valószínűleg akkumulátor hiba. De nagyon sokat olvasni, hogy szinte mindig ez a baj. Akkor miért nem küldik eleve jó akksival, és nem lennének ezek a fölösleges körök. Na mindegy. Viszont gyorsan intézkedtek a mai napon el is vitték a telefont. Én idegességemben a pénz visszatérítésére nyomtam. De higgadt fejjel felhívtam őket, és megkértem, hogy nem-e lehetne inkább garanciális javítás. Mondta, hogy megoldható és átírták nekem, hogy ne pénz visszafizetés legyen. Szóval gyorsak, és korrektek végülis!
-
válasz Salamander #149 üzenetére
Így van .
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
Salamander
tag
válasz PuffyMinnie #147 üzenetére
Én is visszaküldeném ezek után.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 + 13 Mini + SE3 + X | #StopPutin
-
PuffyMinnie
tag
válasz PuffyMinnie #147 üzenetére
Közben a telefont kinyit megnyomkodtam a széleinél, és jó lett. Majd megnyomtam kicsit bekapcsolt állapotban, és ki is kapcsolt. Valószínűleg valamilyen érintkezés, rosszul rakták össze vagy nem tudom. De így hogy merték elküldeni nem is értem. Mindegy vissza is küldöm és ennyi volt ez a cég. Csak az az idegesítő, hogy 150 ezer Ft most 2-3 hétig sehol sincsen. Ez rosszabb volt most nekem mint bármelyik magánember, akitől eddig vettem...
-
PuffyMinnie
tag
válasz Salamander #146 üzenetére
Igen. Mindent próbáltam. iTunes-al is frissíteni/visszaállítani, de ott is beragad, hogy várakozás az Iphone-ra feliratnál...
-
Salamander
tag
válasz PuffyMinnie #145 üzenetére
Másik töltővel és kábellel próbáltad tölteni?
iPhone 15 + 13 Mini + SE3 + X | #StopPutin
-
PuffyMinnie
tag
Meg jött az iPhone XS Max. Viszont amikor felraktam tölteni kikapcsolt állapotban volt a telefon utána az Apple logó ki-be kapcsolt. És sehogy sem kapcsol be a telefon. Szuper nagyon, hogy így kell kezdeni. Valakinek van ötlete esetleg? Vagy mehet vissza fél nap után a telefon?
[ Szerkesztve ]
-
apor
újonc
Végül a hibás aksis telefon helyett rendeltem egy másikat (papiron újszerű állapotú SE2022). Gyorsan megérkezett, előre értesítés nem érkezett, de a futár telefonált.
A készülék patika állapotú, az akksija párórás nyomkodást követően is minimálisat veszített erejéből, szóval nincs az a jelenség, mint legutóbb.
Összességében jó tapasztalatom volt a céggel vásárlás terén. A fentebb leírt apróságok tudnának segíteni a vásárlói élmény javításán, de az, hogy viszonylag megbízható forrásból, visszaküldési és garanciás lehetőségekkel, tehát alacsony rizikó mellett lehet nagyon jó áron telefonhoz jutni, dicséretes. -
PuffyMinnie
tag
válasz FіkuszKukіsz #140 üzenetére
Én tegnap délután nyomtam rá, hogy ma elvigyenek egy telefont, de úgy döntöttem mégsem adom el. És a mai napon már hívott is a futár, hogy elviszi, de mondtam, hogy meggondoltam magam, de előtte beszéltem a Rejoy-al, mondták nyugodtan mondjam a futárnak, hogy nem aktuális. De cserébe vettem egy telefont náluk XS MAX GOLD (újszerűt) 150-ért. Megérte nekem, mert 2 év garancia aranyat ér. Néztem aprón és a "cégek" 2-3 hónap garanciát, ha adnak. Magánember 3 napot. Hétfőre jön is a telefon.
-
FіkuszKukіsz
őstag
Akkor nálam is ez lehet. Én eladásra kináltam egy telefont. 11-ére vártam a GLS-t sehol. Ma sehol. Chateltem velük, ahol megírták a GLS csomagszámot. Nézem a követőt, kétszer meghiúsult a felvétel. Felhívtam a GLS-t, azt mondták holnap jönnek, de majd reggel érdeklődjek, hogy mi a futár száma, hogy fel tudja venni a csomagot. Nagyon jó. Jelen pillanatban a társasházi kaputelefon nem működik. Szóval ha nem hívhat fel, honnan a fenéből tudhatom meg, hogy itt van a csomagért?
Romanes eunt domus
-
apor
újonc
válasz janeszgol #128 üzenetére
Azóta válaszolt a cég, feltehetően hibás aksi került bele amikor cserélték.
Amúgy viszonylag korrektek voltak, visszaküldést követően kb. két napot követően megjelent a webes felületükön, hogy megkapták a cuccot, aztán hogy elindítják a visszafizetést.
A mai világban azért szerintem elvárható lenne, hogy ezekről a lépésekről dobjanak egy automatikus rendszergenerálta üzenetet emailben, hogy ne kelljen óránként bújnia az embernek a webshopos felületüket, meg a GLS csomagkövetőt, hogy tudd, merre jár a dolog.Amúgy a rendelésem karácsony előtti 1-2 hétben történt, eléggé stresszeltem rajta, hogy megérkezik-e még az ünnep előtt a csomag. Valamelyik Rejos-os rendelés visszajelzésben volt olyanra utalás, hogy majd a futár fog keresni, de ez nem történt meg. Aztán ahogy már aktuálissá vált a dolog, nézegettem a GLS felületét, és láttam, hogy hiába voltam otthon, mikor próbáltak szállítani, valamiért "nem értek el", ezért visszakerült a depóba a csomag. Ekkor beszéltem a futárszolgálattal, ott elmondátk, igen, ez van amit látok, majd két nap mulva ujra probálkoznak. Mikor kérdeztem hogy amúgy miért nem hívtak fel, előző nap pl. pont kaptam rajtuk keresztül más pakkot, és akkor kaptam reggel smst, aztán meg hívást a futártól, hogy mikor érkezik, akkor mondták, hogy a küldő (Rejoy) olyan alapszolgáltatást rendelt a GLS-től, hogy a címzett értesítése nem tartozik a csomagba. Nem tudom, ez milyen plusz költséget jelent csomagküldésnél, de talán ezt is érdemes lenne upgradelni, nagyot dobna a vásárlói élményen.
Itt egyben refrektálnék Ákos45 véleményére is, én is hiányolok egy ilyen funkciót. Pláne, hogy még pár héttel, hónappal korábban választani lehetett, hogy kérsz-e plusz akksicserét. Mert ha már utángyártott cuccal dolgoznak, akkor lehet jobban járhat a vevő (vagy cserébe legalább övé a felelősség), hogy milyen alkatrésszel pótol.
-
PuffyMinnie
tag
válasz PuffyMinnie #137 üzenetére
Megkérdeztem őket azt írták, hogy "Ez sajnos félre informálás a mi részünkről aminek a javításán már dolgozunk. Akkor lehet a futár jelenlétében kinyitni, ha a csomag sérült."
Csak akkor lehet, ha külsérelmi nyomok vannak.Ha az elméd arra ösztökél, hogy beszélj, próbálj helyette figyelni!
-
PuffyMinnie
tag
Akkor meg minek írják oda, hogy a futár jelenlétében kibontható, megnézhető. Akkor nem kellene ezzel reklámozni a dolgot. Mert így semmi előnye nincs annak a cégnek, aki ezt írja. Nem hiszem, hogy kirúgják, ilyen nincsen szerintem, vagyis eddig nem hallottam még ilyenről Bár lenne előnye a megnézésnek legalább, hogy azt kapod-e amit...
-
CoRt3z
tag
Sziasztok! Megosztanám én is a tapasztalataimat a Rejoyyal. Egy Iphone 13 PRO-t rendeltem, újszerű állapotban.
A leírásban szerepel, hogy mielőtt kifizetném a futárnak, kibonthatom a csomagot és meggyőződhetek arról, hogy minden rendben. Ezt a futárnak elmondva azt mondta, hogy ha kibontom és nem veszem át, akkor őt kirúgják, úgyhogy nem nézhettem meg.
Ettől függetlenül szerencsére a telefonnal semmi gond nem volt. valóban teljesen új hatása volt, attól függetlenül, hogy kiderült hogy már majd 1 éves a készülék. Az akksi valószínűleg cserélve volt, mert 100%-os. Nem tapasztaltam semmi problémát vele. Azóta már ismerettségi körömben vásároltak egy Iphone 13 minit, az is újszerű volt, az is rendben volt. -
Ákos45
csendes tag
Lábjegyzetben még itt hagyom, ha ezt a Rejoy-nál adja Isten olvasnák, a vásárolni kívánt telefon mellett szerintem tök hasznos lenne egy *milyen alkatrészeket cseréltek a mobilban* lista, hogy az ilyen helyzeteket elkerüljék.
De kommunikációban is erősödhetne a cég, mert ma is csak egy levelezés után tudtam meg, hogy jönni fog a futár. -
-
Myrkky
csendes tag
válasz PuffyMinnie #126 üzenetére
Nem kell, én leragasztottam, szerintem ő nem is húzná az időt azzal, hogy nézegesse..
-
janeszgol
félisten
-
PuffyMinnie
tag
Helló,
Nekem annyi lenne a kérdésem, hogy tényleg a futárnak meg kell mutatni a telefont mielőtt becsomagolja az ember? Köszi
-
hard74
senior tag
Eladás tapasztalat.
Iphone 11 pro 256Gb-os telót kínáltam eladásra. Újszerűként adtam le,mivel én semmi hibát nem láttam rajta. Gondoltam ja ők mégis sasszeműbbek max visszább minősítik.
December 14-én(szerda) este adtam le az eladási igényt, normál eladást választva, 210 ezer Ft-t ígértek érte.
Elküldés után rögtön jött sms, és email is, miszerint 15-e csütörtökön jön érte a futár. Ez hihetetlennek tűnt, és végül természetesen csak 16-án(péntek) jött érte a Gls.
Következő sms 20-án(kedd) jött, miszerint úton hozzájuk a teló, következő lépés a bevizsgálás. Még aznap este jött újabb üzenet, miszerint bevizsgálták, és az általam megadott állapottal megegyezőnek találtak, azaz újszerű.
21-én(szerda) újabb sms,felvették a kínálatba.
28-án(szerda) üzi, a teló elkelt, 2-3 nap és jön a pénz a számlámra.
29-én (csütörtök) újabb sms, 1 napon belül utálják a pénzt.
30-án(péntek) reggel fél 8-kor megérkezett a teló ára.
Nálam jelesre vizsgázott a rejoy.LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
Ákos45
csendes tag
Ez a történet végül máshogy alakult és nem került átvételre, de a héten leadtam ismét a rendelést az említett mobilra.
Kezdem a pozitívumokkal:
Az újszerű állapot tényleg azt takarja, amit az ember elvár, karcmentes teljesen új állapotú telefon érkezett, az akksi is 92%-os, feltételezem, hogy eredeti is.
Szállítás szerintem rendben volt, bár a GLS csomagkövető többszöri csekkolásával tudtam csak meg, hogy hol jár a csomag, meg, hogy mikorra érkezhet meg, mert azon kívül, hogy jött egy SMS, hogy összepakolták a motyót, semmi infót nem kaptam.
Ami pedig negatívum:
Utángyártott kijelző van a mobilban.
Ami egyfelől érthető, valószínüleg töröttet újítottak fel, a minősége sem vészes, de már a bekapcsolásnál feltünt, hogy távol áll az eredetitől.
A széleken fényszivárgás, a sarkakon pedig pixelről pixelre kerekedik le a kijelző, nem olyan egyenletesen, mint a gyáriakon, nem egy szép látvány.
Avatatlan szem nem biztos, hogy észrevenné, engem nagyon zavar.
Most a hétvégére még marad a cucc, úgysem tudnák elvinni, de amint lehet, megy vissza, ahonnan jött☹️
A 100 napos visszaküldés nagy plusz pont mondjuk, ha Hardveraprón, vagy Jófogáson ér hasonló, ott verhetem az asztalt bárkinek, itt legalább van lehetőség az elállásra. -
Myrkky
csendes tag
Nos, ma megkaptam a 98900-at a Samsung S10+-ért. Nekem még így is megérte, mert ennél többért nem tudtam volna eladni szerintem máshol sem.
-
apor
újonc
Sziasztok!
Rendelős élmény:December 14-én rendeltem egy kiváló minősítésű iPhone Se 2020 készüléket. Néhány munkanap alatt megérkezett. Az állapota kb. megfelelt a vártnak, én azért megrendelői oldalról szigorúbban nézve eggyel kevesebbet adtam volna (3 centis vékony felületi karcolás, illetve egy 0.5 cm-es mély karc a képernyőn).
Az akksi 100%-ot mutatott, gondolom frissen cserélték. De valami nem oké vele, iszonyú gyorsan merült, használat nélkül is (egy éjszaka alatt 0 képernyőidővel, repülőüzemmódban 60-80%ot dobott magáról). Plusz néhány fullmerülésenként mintha elvesztette volna a kapcsolatot az akksival, törlődtek az akkumulátorhasználat előzményei.
Nem tudom, másnak volt-e tapasztalata hasonlóval. Gyanítom, hogy vagy az aksicserekor rontottak el valamit, vagy a töltésvezérlés ment tönkre a korábbi használatokkor.
Mindenesetre elindítottam a visszaküldés folyamatát, holnap jön a futár érte. -
tyuli76
tag
Sziasztok!
December 16-án küldtem egy Huawei P20 azonnali eladással amiért 36000ft. kalkuláltak.december 28-án kaptam sms-t,h a kollega vizsgálja a telefont,ezt tegnapig láttam is az oldalon.Ma már semmi,annyit ír,h még nem adtam el semmit. .
-
-
AtHoS
nagyúr
Azért a párás kamera azt jelzi víz van a belsejében. Az oda valahogy be szokott jutni vagy kicsapódik a levegőből hideg-meleg hirtelen váltásoknál. A "tipikus" hibákat viszont nem ismerem
janeszgol
Én meg telefonnal egyáltalán nem találkoztam ilyen jelenséggel...eddig...viszont laptop, TV meghibásodás volt már ilyen esetek miatt a környezetemben (pl. használt TV-t vett az illető, elment érte, kipróbálták az eladónál -> minden OK. Be a kocsiba, go haza, otthon már se kép se hang -> lakásba bevitelt követően egyből beüzemelték és csodálkoztak a jelenségen)
read-only mode on the forum
-
GeryMX
csendes tag
Sziasztok,
Megosztom en is a tapasztalatom vasarlassal kapcsolatban.
iPhone 13 Pro 256gb - Kivalo minositesselHatul 3-bol 2 kamera teljesen paras, a harmadik felig.
Fron kamera tejfol paras
Bekapcsolas utan frissites majd full white screen. Se kep se hang. Se hard reset se dfu/itunes. Full brickVarom a garis futart…
-
MODERÁTOR
-
Myrkky
csendes tag
Érdekes ez náluk! Én a Samsung S10+-ot küldtem be, 116500-at ígértek, ebből 98900 lett, mert találtak pár eltérést, amit nem írtak, hogy mi, és fogalmam sincs, én tényleg semmilyen karcot stb nem láttam a készüléken. Esetleg az akku lehet, az olyan egy napos normál használat mellett, nem mondtam volna kifejezetten gyengének. Én is normál eladást választottam, még egyelőre semmi.
Azr jó, hogy írod, hogy nem lehet visszaállítani a jelszót, mert észre sem vettem, gyorsan fel is írtam mi volt. -
Van egy Xiaomi 10T-m egy napot sem volt használva az sem tudja mi az a SIM kártya.
Megvettem pedig tudtam h utalom a nehéz telefonokat. De nem gondoltam volna, h ennyire. 8GB a memóriája ami jóval drágább volt mint a 6GB változat. Na de ezt meg sem kérdezték. Pedig nem mindegy. Igy kaptam egy ajánlatott az eredeti át feléért. Hát csucsut. Jól van az a dobozban.Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Emeran
újonc
Sziasztok!
Saját Rejoy tapasztalatom következik.
Az oldalukon elfogadtam az ajánlatot egy iPhone 11 ProMax 256GB-re, 234 000 forintért cserébe, normál eladási idővel, nem az azonnalival. Ez egy pénteki napon történt. Hétfőn reggel kaptam az üzenetet, hogy a mai napon érkezik a futár. Természetesen nem jött a futár, nem is értesítettek semmiről. Felvettem velük a kapcsolatot telefonon, ahol kicsit flegmán de tájékoztattak, hogy valójában a GLS fog érkezni a telefonért.
Kedden este meg is érkezett a helyi GLS-es srác. A weboldalon leírtakkal ellentétben nem kell megnézze a telefont, szóval be szabad csomagolni előre.
Most csütörtökön kaptam az üzenetet, hogy "Szakértőnk befejezte telefonod bevizsgálását és az általad adott eredeti becsléshez képest talált néhány eltérést. Ezek az eltérések meghatározzák azt az árat, amelyet a telefonod eladásáért kínálhatunk.".
Egy makulátlan telefonról beszélünk, 85% feletti akksival, amit direkt erre a célra szereztem be. Mármint, hogy nekik eladjam. A telefon állapota olyan volt, amilyet még több éves telefonnál sosem láttam.
Lealkudtak 8000 forintot, mert szerintük 1 darab szemmel alig látható hajszálkarc található rajta. Nem kértem vissza a telefont, mert így is megvan rajta az 50 eurós profit, de egyébként ezt a húzást nem szeretem, mert az ajánlattétel kitöltése közben leírt útmutató szerint belefértem az újszerű kategóriába.
Ami viszont rettenetesen fel tudta az agyam pumpálni és amitől ezen szöveg gépelése közben is tettlegességig bírnék fajulni, az nem más mint, hogy a weboldalukon nincs lehetőség az elfelejtett jelszó visszaállítására, illetve a GYIK-ben sincs semmilyen a jelszóval kapcsolatos kérdés, válasz, információ.
Ha az értékelésüket és a részletes magyarázatukat szeretnéd megtekinteni ahhoz be kell jelentkezned. Ha el akarod fogadni az újabb ajánlatukat, ahhoz is. Ha vissza szeretnéd utasítani, ahhoz is.
Nekem az volt a szerencsém, hogy egy 4. böngészőben bejelentkezve maradt a session és így hozzáfértem a fiókomhoz.
Állítólag van online chatfelületük is. Én még nem találtam meg.
Ha megérkezik a pénz a számlámra, írok egy updatet az eltelt napok számával.
Addig is a legjobbakat! -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Projektor topic
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- Politika
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM
- Iphone 12 64Gb Black - Kártyafüggetlen - Karcmentes - 87% - Magánszemély
- Apple iPhone 8 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titánium ! 3ÉV Media Markt GARANCiA
- iPhone 13 Pro 512gb, független, garanciális, hibátlan, 86% akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest