- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Íme az új Android Auto!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- One mobilszolgáltatások
- AI társ és butább S Pen a friss Galaxy S25 morzsái között
Új hozzászólás Aktív témák
-
attires
tag
válasz PuffyMinnie #172 üzenetére
Január 26.-án indítottam el az eladást. Január 31.-én ért hozzájuk a telefon.
Február 1.-én azt írták hogy 1-2 munkanap múlva utalnak. Majd február 7.-én jött egy sms hogy 1 munkanapon belül megérkezik a pénz. Végül ma február 8.-án meg is kaptam.Nézz rá a tárhelyemre, lehet hogy van frissebb verzió is feltöltve.
-
attires
tag
Update az #41,42,46,48,50,52 üzenetekre:
Azért trükköznek rendesen (csak saját vélemény).
Megint elküldtem nekik az iPhone 8 telefonom.
Most az azonnali eladást választottam.
Jött az üzenet hogy... (csatolt kép). Most nem "panaszkodtak" hogy a telefon "speciális tisztítást" igényel, viszont szerintük a telefon nem "újszerű" állapotban van hanem csak "kiváló"-ban. Valamint az akkumulátor most "javításra szorul (több mint 600 ciklus van benne szerintük)". Itt halkan megjegyezném, hogy mióta visszakaptam tőlük max. 3x volt feltöltve (használva) míg a "FŐ" telefonom szervizben volt.Ma kifizették az árát és megjelent az oldalukon az iPhone 8 256GB, de...
Ők már "újszerűnek" hirdetik, és lehet választani, hogy az eredeti "standard" akkumulátorral, vagy "új" akkumulátorral kéri e a tisztelt leendő vevő.Ez csak az én véleményem, és nem kívánok további "eszmefuttatást" végezni az "üggyel" kapcsolatosan. Remélem hasznos volt ez az információ.
Mindenkinek további szép napot!
Nézz rá a tárhelyemre, lehet hogy van frissebb verzió is feltöltve.
-
attires
tag
Sziasztok!
A visszakaptam a telefont. Továbbra sem látható rajta semmilyen karc vagy sérülés. A kamera, hangszóró, mikrofon, töltő port nem poros (szerintem). Szoftvert nem frissítettek rajta.
Úgyhogy továbbra sem értem a "speciális tisztítást igényel" megjegyzést.Legalább most már van egy "visszakapott" telefon bejegyzés is a fórumon .
Mindenkinek további jó szórakozást!
-
attires
tag
Én leírtam a tapasztalatomat, mindenki döntse el hogy mit kezd vele .
Lehet hogy valakit meg fog győzni a Rejoy, lehet valakit el fog tántorítani.
Mint említettem nekem a "speciális tisztítás" verte ki a biztosítékot és nem az hogy pl. "nem mondtál igazat és mégis karcos a telefon"
Lehet igazam van, lehet hogy nincs...
Hoztam egy döntést. Legalább marad egy tartalék telefonom, amit lehet hogy pendrive-nak (256GB) fogok használni... .
Mindenkinek további jó szórakozást!
P.S.
Majd megírom milyen állapotban kapom vissza a telefont.Nézz rá a tárhelyemre, lehet hogy van frissebb verzió is feltöltve.
-
attires
tag
A telefon biztos, hogy makulátlan volt! Nemrég cserélt
benneaz Apple (hivatalos) szerviz benne akkumulátort meg kijelzőt is (a szervizben sikerült nekik eltörni).Ami "felbosszantott", hogy "speciális tisztítást igényel", de ha nekik ez így jó...
Sajnos nem tudom beilleszteni ide hogy pontosan mit írtak, mivel miután rákattintottam, hogy nem fogadom el a -5e Ft-os ajánlatot a leírás "eltűnt" a fiókomból, és csak a következő látható már: "ELADÁS ÁLLAPOTA: Visszaküldés alatt".
Nekem ez egy kicsit furcsa. Miért nem lehet látni később az indokot?
Legalább megint tanultunk valamit.
(Normál eladás lett volna, nem azonnali)
[ Szerkesztve ]
-
attires
tag
Sziasztok!
Az én tapasztalatom:
Egy hete eladásra kínáltam egy iPhone 8 at "újszerű" megjelöléssel. Ma jött egy SMS:
"Hellò! Szakértöink bevizsgàltàk Apple iPhone 8 telefonodat, és azonosìtottak néhàny problémàt, melynek következtében mòdosul az àltalunk felajànlott eladàsi àr. Az ajànlat tovàbbra is kivàlò, az értékesìtési folyamat folytatàsàhoz kérjük, erösìtsd meg ezt a fiòkodban"
A fiókba belépve az az információ fogadott hogy a telefon "speciális" tisztítást igényel, mert poros.
A felkínált árat (-5000 ft) elutasítottam. Kiváncsi leszek milyen állapotban fogom visszakapni a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kuponkunyeráló
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Egérpad topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó