Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
Új hozzászólás Aktív témák
-
attires
tag
válasz
PuffyMinnie #172 üzenetére
Január 26.-án indítottam el az eladást. Január 31.-én ért hozzájuk a telefon.
Február 1.-én azt írták hogy 1-2 munkanap múlva utalnak. Majd február 7.-én jött egy sms hogy 1 munkanapon belül megérkezik a pénz. Végül ma február 8.-án meg is kaptam. -
attires
tag
Update az #41,42,46,48,50,52 üzenetekre:
Azért trükköznek rendesen (csak saját vélemény).
Megint elküldtem nekik az iPhone 8 telefonom.
Most az azonnali eladást választottam.
Jött az üzenet hogy... (csatolt kép). Most nem "panaszkodtak" hogy a telefon "speciális tisztítást" igényel, viszont szerintük a telefon nem "újszerű" állapotban van hanem csak "kiváló"-ban. Valamint az akkumulátor most "javításra szorul (több mint 600 ciklus van benne szerintük)". Itt halkan megjegyezném, hogy mióta visszakaptam tőlük max. 3x volt feltöltve (használva) míg a "FŐ" telefonom szervizben volt.Ma kifizették az árát és megjelent az oldalukon az iPhone 8 256GB, de...
Ők már "újszerűnek" hirdetik, és lehet választani, hogy az eredeti "standard" akkumulátorral, vagy "új" akkumulátorral kéri e a tisztelt leendő vevő.Ez csak az én véleményem, és nem kívánok további "eszmefuttatást" végezni az "üggyel" kapcsolatosan. Remélem hasznos volt ez az információ.
Mindenkinek további szép napot!
-
attires
tag
Sziasztok!
A visszakaptam a telefont. Továbbra sem látható rajta semmilyen karc vagy sérülés. A kamera, hangszóró, mikrofon, töltő port nem poros (szerintem). Szoftvert nem frissítettek rajta.
Úgyhogy továbbra sem értem a "speciális tisztítást igényel" megjegyzést.Legalább most már van egy "visszakapott" telefon bejegyzés is a fórumon
.
Mindenkinek további jó szórakozást!
-
attires
tag
Én leírtam a tapasztalatomat, mindenki döntse el hogy mit kezd vele
.
Lehet hogy valakit meg fog győzni a Rejoy, lehet valakit el fog tántorítani.
Mint említettem nekem a "speciális tisztítás" verte ki a biztosítékot és nem az hogy pl. "nem mondtál igazat és mégis karcos a telefon"
Lehet igazam van, lehet hogy nincs...
Hoztam egy döntést. Legalább marad egy tartalék telefonom, amit lehet hogy pendrive-nak (256GB) fogok használni...
.
Mindenkinek további jó szórakozást!
P.S.
Majd megírom milyen állapotban kapom vissza a telefont. -
attires
tag
A telefon biztos, hogy makulátlan volt! Nemrég cserélt
benneaz Apple (hivatalos) szerviz benne akkumulátort meg kijelzőt is (a szervizben sikerült nekik eltörni).Ami "felbosszantott", hogy "speciális tisztítást igényel", de ha nekik ez így jó...
Sajnos nem tudom beilleszteni ide hogy pontosan mit írtak, mivel miután rákattintottam, hogy nem fogadom el a -5e Ft-os ajánlatot a leírás "eltűnt" a fiókomból, és csak a következő látható már: "ELADÁS ÁLLAPOTA: Visszaküldés alatt".
Nekem ez egy kicsit furcsa. Miért nem lehet látni később az indokot?
Legalább megint tanultunk valamit.
(Normál eladás lett volna, nem azonnali)
-
attires
tag
Sziasztok!
Az én tapasztalatom:
Egy hete eladásra kínáltam egy iPhone 8 at "újszerű" megjelöléssel. Ma jött egy SMS:
"Hellò! Szakértöink bevizsgàltàk Apple iPhone 8 telefonodat, és azonosìtottak néhàny problémàt, melynek következtében mòdosul az àltalunk felajànlott eladàsi àr. Az ajànlat tovàbbra is kivàlò, az értékesìtési folyamat folytatàsàhoz kérjük, erösìtsd meg ezt a fiòkodban"
A fiókba belépve az az információ fogadott hogy a telefon "speciális" tisztítást igényel, mert poros.
A felkínált árat (-5000 ft) elutasítottam. Kiváncsi leszek milyen állapotban fogom visszakapni a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A használt telefonok piacán nyit új, biztonságos és megbízható színteret a román startup által üzemeltetett Rejoy.hu.
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest