Új hozzászólás Aktív témák
-
megint én
őstag
Nem-nem 100% hogy nem azért az 1 szóért, és ha megnézzük, akkor te is leírtad a fent említett szót... Azt a Hszt. bizony a tartalma- mondanivalója miatt törölted. És ez szomorít el.
Mivel ez egy FÓRUM. És a FÓRUMnak a mai (azaz nem az ókori római) lényege, a vélemények, tapasztalatok, és minden egyéb témának a megbeszélése, megvitatása, vagy épp tanácskérés, új hírek megosztása. De kultúrált keretek között! Ha már véleményed sem lehet, a FÓRUM mint olyan értelmét veszti.
IDÉRET A PH! SZABÁLYZATÁBÓL!
"A moderáció, a moderátor, a házigazda:
* a moderáció elsődleges célja a fórum területén (minden moderációs szabály alapja) a normális, emberi hangnemű, konstruktív beszélgetés lehetőségének, körülményeinek fenntartása"
Ha a moderátor a konstruktív beszélgetés lehetőségének a gátlója, akkor ott igenis a moderátorral van a baj!Szerk.: Mellesleg a fent említett szónál sokkalta cifrábbat is láttam már moderátortól, és "nagy rangú" személytől
-
dfdfdf
őstag
én nem érzem magam alsóbbrendűnek nem is vagyok az!
Így nem tudom mire vélni hogy miért írsz nekem olyan stílusban egy választ nem tudom felfogni miért csak arra tudok gondolni mert megteheted javíts ki ha tévedek.
Honnan gondolod hogy gyakran tévedek? (is szócska miatt gondolok erre) -
dfdfdf
őstag
Kérlek ó tévedhetetlen mod nem neked íródott a válaszom...
....igen ember vagyok és tévedhetek akkor te mi vagy? hülye kérdés egy moderátorItt nem az a bajom hogy megmondod az igazat mert tudom mi a helyzet de az a kis szócska hogy "is" ezzel is jelzed a képzelt felsőbbrendűséged...
-
törölt tag
Ezzel most azt mondod, hogy rád nem vonatkozik semmilyen szabály?Tudod a fórumozók döntő többsége nem kiváncsi a moderátorokra.Kellenek, szükség van rájuk kétségtelen,de csak ennyi és nem több.Olyannak kell lenniük mint egy jó focibirónak.Szinte észrevehetetlennek.Az a dolguk, hogy megadják a kereteket és pedig nem az, hogy kitöltsék azokat.Aki nem hisz ebben és ellenkező gyakorlatot követ az súlyosan alkalmatlan a feladatára.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Telekom mobilszolgáltatások
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sweet.tv - internetes TV
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- SZÜNETMENTES TÁPOK
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged