Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz
#16729600 #267 üzenetére
Nem tudom, mennyi ideje használsz fórumokat, de elárulhatok valamit: egy normálisan működő helyen nincsen demokrácia. Diktatúra van, amit az adott helyen érvényes szabályok betartatásával az adminok/házigazdák és a mellettük dolgozó moderátorok érvényesítenek. Ezek között a keretek között szabadon mondhatsz/írhatsz, amit akarsz - addig, amíg nem ütközöl a szabályokba.
Ha nincsenek moderátorok, nincsenek szabályok, és mindenki azt mond, amit akar; arról amiről szeretne, azt anarchiának hívják. Volt szerencsém hozzá, nem kívánom vissza.szerk: nem mellesleg a demokratikus véleménynyilvánítás sem azt jelenti, hogy azt mondasz, amit akarsz. Ha pl. azt mondod rám, hogy anyagyilkos bankrabló vagyok, akkor simán beperellek rágalmazásért; és mivel egyik sem vagyok, meg is fogom nyerni a pert
-
HaaS
addikt
válasz
#16729600 #267 üzenetére
Egy éves bérlet? Szólj, ha kimarad néhány, gyövünk az asszonnyal
! Túlkapások meg vannak mindkét oldalon... ez szerintem nem olyan nagy szörnyűség.
A muskátli mögött a drótkerítés azért van, mert az emberek között van egy csomó huligán, aki szét akarja taposni a rododendront... az embereket meg azért terelik erre, mert nélkülük nem működik a rendszer.
Ha pont belenézel, rövid időre vakíthat a reflektor, de szerintem nem Téged keresnek!
szerk: a dömper egyébként szvsz az egyik legszebb magyar szó
-
tiv83us
veterán
válasz
#16729600 #267 üzenetére
Tudjuk, es most jon az, hogy mi moderatorok mind otthon ulo, szemuveges, pehelybajszos, gorbehatu, pattanasos, zsiroshaju kockak vagyunk, akik erre kelnek, erre ebrednek, sot erre elveznek, hogy hulyeket moderaljanak. Ja es allergiasak vagyunk a napfenyre, 60 kilosak vagyunk, 30 evesen szulokkel lakunk es azota is PTSD-ben szenvedunk, miota apu hozzank vagta a dompert kiskorunkban.
Itt befejezhetjuk? -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
#16729600 #259 üzenetére
A szabadságról és a demokráciáról a felnőtt és tapasztalt emberek véleménye nem az, hogy "nekem mindent szabad, ha ebben korlátoznak, akkor el vagyok nyomva..."
Nem tudom mit szólnál, ha bemennék hozzád, majd különböző olyan tevékenységeket folytatnék, amit a törvény nem tilt, de Téged zavarna.....
A PH! magánterület, tekints rá, úgy mint egy lakásra, ha másképp nem megy az értelmezés.
Neked is jogod van az otthonod védelmére, még azon az áron is, hogy csak olyat engedsz be, aki hajlandó a "házrendet" betartani.
Tekints a PH!-ra szórakozóhelyként, azokon a helyeken is létezik házszabály. Az, hogy az interneten látszólag minden ingyen van, sokaknak megtévesztő. Bár nem tisztünk Neked magyarázni az indokainkat, de a törvények aggályosabb betartása minden üzemeltetett oldalnak ajánlott, hiszen őket nem védi az itteni "szabadságharcosok" névtelensége. -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
#16729600 #251 üzenetére
Ha esetleg csak a mártíromság vonz, veresd magad képen valahol, azzal többre mész.....
Itt viszont csak normálisan kell megfogalmaznod a véleményedet ahhoz, hogy ne kerüljön törlésre a hozzászólásod. Elolvasod az Alapelveket, értelmezed, utána nem lehet gond a hsz.-ed tartalmi részével, ha betartod az abban foglaltakat.
A "szabadság" mint fogalom nem teljesen tiszta előtted úgy érzem, szabadság nem létezik korlátok nélkül sehol a világon. -
törölt tag
-
tiv83us
veterán
válasz
#16729600 #217 üzenetére
Az oldal regisztrált júzerei cserébe, hogy látnak néhány Asus meg Gugli reklámot fórumozás közben, kapnak tartalmas cikkeket, minőségi teszteket, egy igényes fórum motort. Cserébe, hogy ti ezeket a reklámokat látjátok, netán ráklikkeltek, a reklámozó ezért természetesen fizet. Igy az oldal is fenn tudja tartani magát és a felhasználók is megkapják a tartalmat. Cserébe annyi apróságot várna el a Prohardver, hogy a kedves júzerek normális hangnemben tárgyalják meg dolgaikat a fórumainkon és ne legyen probléma. De mivel ilyet elvárni több tízezer regisztrált tagtól elég necces, ezért van az a ~ két tucat moderátor, aki kedveli az oldalt és szeretné a minőségét biztosítani, netán jobbá tenni. Szerintem semmi unfair dolgot nem követelünk. És igen, sajnos, vagy nem sajnos, el kell fogadni, hogy az oldal egy magánember tulajdona és ha kirakja a "Fűre lépni tilos" táblát, akkor bizony a fűre ne lépjünk már csak azért is. Anélkül is lehet élvezni például a "ház úszómedencéjét".
HaaS: Latom, nagyon kotekedni akarsz. Egy ~ 15 soros hozzaszolasban es egy tobbszorosen osszetett mondatban nehany hibat elkovetni szerintem nem halalos bun.
De azert egy hivatasos irodai munkasnak egy egysoros hsz-ben egy olyan szot "elutni", amiert mar altalanos iskola elso osztalyaban is olnek, az eleg vicces. -
tiv83us
veterán
válasz
#16729600 #214 üzenetére
Na, hogy tisztázzunk valamit. A te regisztrációd semmiféle módon nem segíti elő, hogy az en rántott húsom mellé, akár egy szottyadt darab petrezselyem is hulljon, ugyanis a PH! moderátorai teljesen ingyen es bérmentve - úgyis mondhatnám "hobbi szerűen" csinalják, amit csinalnák.
De ha te szerzel 8-10-12 olyan személyt /az ő nickjük alatt talalhátó az a titulus, hogy "HÁZIGAZDA"/, aki napi full time-ban ül a ket szép szemedért egy irodában, fejleszti az oldalt, írja a cikket, teszteli a hardvereket, ingyen fejleszti a szervert, amiről az oldal fut, ingyen fenntrartja azt es mind amellett találsz egy delikvenst, illetve céget, aki bérmentve, jószivűségbol kiad egy irodát is emelett /sőt a gázt, villanyt, vizet is fizeti, csak mert olyan jófej/, akkor megígerem neked, hogy nem csak ubisalit fogok neked minden hétvegen az orcád ele csúsztatni, de az egész lakotelepedet/faludat porcelán tanyéron feltállalt bélszínnel fogom megörvendeztetni, néhány pohár ízes egri bor kiséreteben, kismalaccal az asztal közepén a szájába tolt almával. Amelett szerintem Parci még szemelyesen húzná neked a cigányzenét a lakomád mellé, ha mindezt megvalósítanád a csapatnak. Good Luck.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- Microsoft Excel topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- Path of Exile (ARPG)
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Gyárilag csendes mechanikus klaviatúra jön az MCHOSE-tól, nagy akkuval
- További aktív témák...
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i7-13620H Arc A370M 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 5420 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB DDR4 256GB NVMe gar
- MacBook Air M1 Újszerű 8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4339
- MacBook Pro M1 /8GB/256ssd/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4338
- Lenovo P53: i7-9850H (6/12T -4.60GHz) / 15.6 FHD / 32GB DDR4 / 512GB NVMe SSD / T1000 4GB / W11 pro
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged