- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Persze, de most az EA-ról van szó 2016-ban, így szkeptikus vagyok. Másrészt régen nagyot ütött élményben, megjelenésben ez a játék, de ma már kevés lenne ez a legtöbb játékosnak. Pedig részemről egy klasszikus fps is rendben lenne mint amilyen a wolfeinstein két játéka volt nemrég.
A mai trend, hogy legyen zombi, legyen túlélőmód, legyen craft rendszer, minimum 100 skilles fejlődési ág, 10000 db gyűjthető szir szar, story meg minek, ennyi idióta dolog mellett úgyis elveszik.
Most futottam át a topikot, íme már ott a borderlands ami valójában egy telefonos játékmechanika, legyen minél jobb fegyód, színes, szagos, moddolt, 10 dmg plusz azannnyja toljuk még 100 órát...ez a mai trend.
-
BandiHUN
veterán
Hát jaja,én az 1-be belepakoltam 1000 órát...ebből mondjuk olyan 100 a loot,nomeg 800 a coop loot vagy ökörködés
Mekkora is lenne egy SW-s Borderlands...Szerintem meg lehetne csinálni...
Ja akkor mondom még,ami hasonlóan hosszú: Dead Island széria.Na ott is el lehet lenni,Border koppincs zombikkal,haragudni csak arra a "fejlesztésre" tudtam benne,hogy a fegyó használódik,és javítgatni kell,ami nem is lenne baj,de egy narancs fegyó élettartama is 20-25 zombi.Ráadásul exponenciálisan,mert mondjuk az első 10 egy vágás,a következő 3 2vágás,a következő 2 már 3-4,és a végén már 10-15...de azért végigtoltam mind.Ja,a GTA5 is játszható FPS módban,az se 2 perc,de mondjuk azt nem próbáltam még.Saints Row is sandbox,mellékküldik,stb...Far Cry is openworld,mellékküldik...AZÉRT van hosszú FPS.
Olyanban nincs csak,ami csőmap és scriptelt.De fura is lenne egy 50 órás CoD pl,mert akkor lenne 500 gigás,ha most a 10 óra 60
Szóval nem mindegy,miféléből keressük a hosszút.Egyébként pedig a mozifilmek se véletlen másfél órásak,esetleg 2,de az már fárasztó.Ha lenne egy 8órás film,a kutya nem emlékezne az elejére,és nem is ülné az ember 1seggel végig...ezért vannak a sorozatokCsakhát ott már a sztorit is szabdalni kell.A játékok se másak...nagyon sokan a mostani hosszal se tolják végig a gémeket,mert ok,lehet jó sztori meg érdekes mapok,de akkor az ember elunja a fegyvereket,az ugyanolyan játékmechanikát,stb...
Az meg egy katyvasz lenne,hogyha egy filmbe/játékba bekerülne minden megszokott "klisé",helyzet.
Adott esetben egy témájú,adott sztorijú játékból tényleg elég is 10-20 óra. -
BandiHUN
veterán
Öööö...20+ óra és sztori?Ott a 3 Borderlands,ha mind megveszed összes kiegészítővel,és rendesen csinálod,3x 100óra...de 3x 50,ha tényleg csak a sztorit viszed és mellékküldetésbe nem piszkálsz.RPG pedig csak a képességfa miatt,nomeg a szintlépés,de ez másban is ottvan manapság.
Egyébként az RC nekem is kedvenc volt még konzolon...bár tény,hogy pont a napokban volt akciós PC-re,de belenézegettem,végülis csak nem adtam érte annyit sem,tényleg "régi" játék,mégha szép is,nálam mostanság a Wolfensteinek mondhatók hasonlónak,remélem tényleg jön a folytatás. -
Cathulhu
addikt
Habar nem igazan kedvelem a SW vilagat, de a RC-t kifejezettem szerettem es a mai napig az egyetlen SW temaju jatek amivel jatszottam. Multija mondjuk gyatra volt, de ez nalam sose szempont igazan. Viszont azzal, hogy vegig a tarsakkal kellett menni, vagy ha kulon is valtak, akkor is ment folyamat a pofazas a radion meg a masik ugratasa, az olyan atmoszferat teremtett amit addig se es azota se lattam single jatekban. Szepen meg volt scriptelve, grafika is jo volt a koraban, remek jateknak tartom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos autók - motorok
- Mesterséges intelligencia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest