- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
Én bétáztam...és sokat mond,hogy leültem,toltam 3-4 órát,szép volt,jó volt...többet nem indítottam el.Jó,persze szeretem a SW filmeket,de nem többek nekem,mint más jó filmek,könyvben is olvastam,de más jó könyvet is olvasok,szóval nem vagyok SW fan.A filmeket is 1-2x megnéztem,az mondjuk egy évre elég.
Az a fura,hogy a játék faék egyszerűségén kívül,és hogy mindenki legalább Hardline szintet várt,mégha nem is BF4-et,de végülis még a codnál is egyszerűbb és üresebb lett,senki nem tudja megfogalmazni,miért nem jó a Battlefront.Talán a legtöbbször ez a "pillanatfelvétel",nem valami hosszabb történés dolog jön elő a legtöbbet,hogy megy egy kör egy fél órát,de nem történi semmi,csak valaki nyer és kész,de az első perctől a 29-edikig minden ugyanaz,spawnolsz,pufogtatsz,támadod/véded az objektívát.
Jó,mondjuk egy sztoris gémben ez más.Előny lesz,hogy itt a single lesz a fő,és jóesetben(nem lesz nehéz) még ajándékba jön egy Battlefrontnál(Milyen szerencsétlen cím,hisz volt már egy Battlefront 1-2...szintén xboxon végigtoltam,külömb még BF szemmel is,mint a mai) jobb multi... -
BandiHUN
veterán
Szerintem ez lesz a Battlefront sztorimódja oszt' jóvan'...de ne legyen igazam.Bár az végülis jó alap...csak ez mire kész lesz,sovánka' lesz...
Azzal is már most sokan elégedetlenek,hogy benne van minden,ami SW,még lehetőség is van eléggé,mégis üres,unalmas,a hangulat pedig 3 napos csoda,ahogy mondják,nem film,csak 1-1 pillanatfelvétel.Ha megoldják a dinamikus környezetet,hogy tényleg legyen sztori,hogy tényleg éljen és történjen pl.egy csata...no akkor az már valami.
Az előddel viszont én jól járok,csak egy powergomb a régi xboxon,fent van a winyón,nosztalgiáztam is egy kicsit.Bár azért,hogy hallom,nyűgös is PC-n,meghát régi is...fene tudja,jó volt-e elővenni.Mégiscsak egy x éves színvonal.Jó,hát középiskolában a Game Boyt is szerettem a Márióval,és nem volt ciki,sőt "van gameboyod?"
hát most ha bottal ütnének,se venném elő a buszon
-
BandiHUN
veterán
-
BandiHUN
veterán
Hát jaja,én az 1-be belepakoltam 1000 órát...ebből mondjuk olyan 100 a loot,nomeg 800 a coop loot vagy ökörködés
Mekkora is lenne egy SW-s Borderlands...Szerintem meg lehetne csinálni...
Ja akkor mondom még,ami hasonlóan hosszú: Dead Island széria.Na ott is el lehet lenni,Border koppincs zombikkal,haragudni csak arra a "fejlesztésre" tudtam benne,hogy a fegyó használódik,és javítgatni kell,ami nem is lenne baj,de egy narancs fegyó élettartama is 20-25 zombi.Ráadásul exponenciálisan,mert mondjuk az első 10 egy vágás,a következő 3 2vágás,a következő 2 már 3-4,és a végén már 10-15...de azért végigtoltam mind.Ja,a GTA5 is játszható FPS módban,az se 2 perc,de mondjuk azt nem próbáltam még.Saints Row is sandbox,mellékküldik,stb...Far Cry is openworld,mellékküldik...AZÉRT van hosszú FPS.
Olyanban nincs csak,ami csőmap és scriptelt.De fura is lenne egy 50 órás CoD pl,mert akkor lenne 500 gigás,ha most a 10 óra 60
Szóval nem mindegy,miféléből keressük a hosszút.Egyébként pedig a mozifilmek se véletlen másfél órásak,esetleg 2,de az már fárasztó.Ha lenne egy 8órás film,a kutya nem emlékezne az elejére,és nem is ülné az ember 1seggel végig...ezért vannak a sorozatokCsakhát ott már a sztorit is szabdalni kell.A játékok se másak...nagyon sokan a mostani hosszal se tolják végig a gémeket,mert ok,lehet jó sztori meg érdekes mapok,de akkor az ember elunja a fegyvereket,az ugyanolyan játékmechanikát,stb...
Az meg egy katyvasz lenne,hogyha egy filmbe/játékba bekerülne minden megszokott "klisé",helyzet.
Adott esetben egy témájú,adott sztorijú játékból tényleg elég is 10-20 óra. -
BandiHUN
veterán
Öööö...20+ óra és sztori?Ott a 3 Borderlands,ha mind megveszed összes kiegészítővel,és rendesen csinálod,3x 100óra...de 3x 50,ha tényleg csak a sztorit viszed és mellékküldetésbe nem piszkálsz.RPG pedig csak a képességfa miatt,nomeg a szintlépés,de ez másban is ottvan manapság.
Egyébként az RC nekem is kedvenc volt még konzolon...bár tény,hogy pont a napokban volt akciós PC-re,de belenézegettem,végülis csak nem adtam érte annyit sem,tényleg "régi" játék,mégha szép is,nálam mostanság a Wolfensteinek mondhatók hasonlónak,remélem tényleg jön a folytatás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nyaralás topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB 4K UHD
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest