Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Értsd már meg, hogy mindegyik teszt szerint az Nvidia a jobb. 1 kivétel van, az ipon. Meg 100 másik ahol az van, amit írtam.
Nem volt egyik kártyád sem, nem értem, hogy miért vitázol. Próbáld ki, teszteld le te is vagy 15-20 játékkal, és saját magad is meg fogsz győződni az igazamról.Tök szánalmas, hogy úgy próbálod beállítani a dolgokat, mintha én valami Nvidia fan lennék, mert - mint írtam -, ugyanezt eljátszották a másik oldalon is, de szerintük én egy elvakult AMD fan vagyok.
-
törölt tag
Most láttam csak a grafikon alatti írásod. Ezt, hogy olcsóbb, ezt honnan szedted? Kb 65ezer Ft mindegyik. Csak épp az egyik ráver vagy 20%-ot összességében a másikra: Teszt
Tudod az a legjobb az egészben, hogy amikor még az RX 470 volt a tuti vétel, és ezt megemlítettem a zöld oldal híveinek, akkor elvakult AMD fannak tartottak. Most, hogy már van sokkal jobb vétel is ár/teljesítmény terén a GTX 1060 3GB személyében, most már elvakult Nvidia fan vagyok? Hogy is van ez? Érdekes emberek vannak mindkét oldalon, az tuti. Sokaknak fáj az igazság, de attól még a tények tények maradnak. Én pedig folyamatosan használom mindkét oldal kártyáit felváltva (Firestrike: RX 470 4GB vs GTX 1060 3GB).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bittorrent topik
- AliExpress tapasztalatok
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Nyaralás topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Anime filmek és sorozatok
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest