- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
válasz
Parallaxis #64 üzenetére
Nem tudom, miről beszélsz. Egyetlen helyen kapcsoltam ki. Egyetlen helyen. Nem tudom érthetőbben írni. Nem alkalmazásonként, nem 86 menü mélyén. Egyetlen egy helyen egyetlen egy alkalommal.
Azt meg hagyjuk, hogy ki és mit monitoroz a telefonon, amikor a google havonta köpi az arcomba, hogy nézzem meg, merre jártam az elmúlt hónapban, közben jó eséllyel egyetlen egyszer sem volt semmi navigáció bekapcsolva, nem volt "térkép" alkalmazás elindítva, stb. Erről már rég leszoktam, mióta mobilnet van és életünk jelentős hányadát ott intézzük, azóta tudhatnak bármit. Ez van. Te adod meg a saját adataidat, mert akarod használni azokat a kényelmi funkciókat. Ha mai napig csak Nokia 3310-et (az eredetit, nem ezt az újfajta szutykot) használnál max. és csak az irodában és csak hivatalból leveleznél, nem keresnél soha semmire rá neten, besétálnál a bankba felvenni a pénzed a kisasszonytól vagy egyenesen a kezedbe adná a munkáltató a pénzt és még bankolni sem bankolnál, akkor is tudnának mindent más forrásból.
Szerk.:
A nagybetűst átírtam aláhúzott szövegre, még mielőtt valaki azt mondaná "kiabálok". Nem azért volt nagybetűs, hanem kiemelni akartam, de így talán kevésbé bántó.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Négy kamerát, versenyképes hardvert és remek árazást kapott a Xiaomi Redmi Note 6 Pro, a bevágásnak viszont nem mindenki fog örülni. Thaiföldön mutatkozott be a Xiaomi újdonsága.
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Interactive Brokers társalgó
- Politika
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest