Új hozzászólás Aktív témák
-
HuMarc
veterán
EZ nagyon nagy!
-
atike
nagyúr
Hullik itt minden....
-
mekka_kola
tag
Az egész iOS 6 egy katasztrófa teljesítmény szempontjából. Nem is értem, miért engedték az iPod Touch 4G-re, mindenesetre arra jó volt, hogy elveszítsem a bizalmamat és a lelkesedésemet az Apple felé.
Gondolkoztam azon, hogy visszatérek a jó öreg 5.1-hez, de még nem vitt rá a lélek.
-
ben11
őstag
Ezt láttatok?
Kimi Raikkonen in the new Apple Maps commercial -
ZooLee
senior tag
válasz
fordfairlane #65 üzenetére
Hát, lassan ott tartunk, mint a rendőr viccben:
"-Van akváriumod?
- Nincs
- Akkor te b*zi vagy"Kb. ezen a szinten megy lassan az Apple termékek-felhasználók minősítése - tisztelet a kivételnek.
Z.
-
ZooLee
senior tag
Kijött ez az értékelhetetlen szolgáltatás
Csak halkan megkérdezném, honnan tudod, hogy értékelhetetlen? Láttad a neten? Abból ítélni eléggé felületes, mert ami a netre felkerül, azok csak a nagy baromságok, amiből esetünkben van bőven. Viszont ha megnézed, akkor a legtöbb ilyen probléma az elb@szott automatikus 3D konverzió miatt kerül fel, ami egy navigációnál mondjuk úgy, hogy elhanyagolható.
Én már a fél országot beutaztam az Apple Maps-al (szimplán csak navigációs módban) és teljesen jól elvitt eddig mindenhova. Tele van apró hibával, de arról, hogy használhatatlan/értékelhetetlen lenne, arról szó sincsen. Leginkább házszám elcsúszások vannak benne, ill egy-egy utca hiányzott (ill. nem hiányzott, csak a kereső nem találta meg, de a térképen megvolt, és utána odanavigált.)
A 3D része kuka, ez tény, és nagyon hiányzik a forgalmi infó és a tömegközlekedés is. (Nálunk, itthon, arról van tapasztalatom) Ezek tényleg olyan hiányosságok, amik leértékelik az alkalmazást. De ettől nem kuka az alkalmazás, hanem csak a versenytársakhoz (leginkább a Google Maps-hoz) képest lett gyenge. A 3D részt teljes mértékben leállítottam volna egy software update-el a helyükben, hogy legyen idejük a marhaságokat kijavítani benne. (A Google sem egy nap alatt készült el vele, csak nekik volt idejük folyamatosan fejleszteni, míg az Apple-nek egyszerre kellette (volna) nagyot dobnia. Hát nem jött be.
Emiatt teljesen jogos az hogy több embert is kirúgtak, mert nem lett volna szabad kiadni ebben a formában, mert ez nagyon nagy arcvesztés volt. Valószínűleg Cook az anyagi oldal miatt nyomta a Maps-et, hogy ne a Google-t pénzeljék, miközben abból a pénzből a saját térképüket is fejleszthetik, viszont - a bocsánatkérésből és a magas szintű kirúgásokból gondolom - nem biztos, hogy teljes mértékben rendelkezett minden információval a Mpas állapotáról, esetleg a Forstall-tól kapott információk alapján döntött.
(#13) Angel1981: Megy az egymásra mutogatás - persze a csúcsvezetés magát nem fogja kirúgni.
Dehogynem, Forstall csúcsvezető volt, Cue meg Ive szintjén, csak Cook volt fölötte. (Mondjuk az, hogy az iOS 6 is eléggé gyengére sikeredett, azt is az Ő rovására írták, szóval nem csak a térkép miatt volt sáros)
-
Touch-ko
őstag
Szemely szerint Scott Forstall levaltasat nem igazan ertem. O nagyon sokat adott a cegnek, akar ha az iOS-t nezzuk. Tovabba sokan beszeltek rola a Jobs utani vezetesrol.
A Maps nalam sosem produkalt ilyen dolgokat, es en szemely szerint meg vagyok elegedve vele. Tovabba rengeteg helyen lehet olvasni, hogy baromi gyorsan megy a javitgatas. Nehanyszor hasznaltam mar a Maps-et es eddig sosem mondott `csodot`.
Mas:
Tobb eve megvasaroltam az elso iPod-om. Ez egy elso generacios. Akkori mertekkel draga volt, de nagyon tetszett, es megvettem. Nem bantam meg, minden percet elveztem. Akkoriban Mo-n nem nagyon voltak iPod-ok, sot azt sem tudtak mi az. Ez meg a boldog bekeidokben volt, amikor forumokon nem kopdostek az Apple usereket.Aztan kiprobaltam egy masik Apple termeket, egy Mac-et. Nagyon tetszett, baromi gyors volt, foleg az akkori PC-mhez viszonyitva, amin XP futott, es nehanyszor mar beszoptam virust. Tetszett a konnyen kezelhetosege, az, hogy nem kell 23 almenube bemenni, hogy elerjek valamit.
Aztan jott 2007-ben az iPhone. Meg Handras telefonjat nyomkodtam a Visegradi utcaban, es mivel elotte is hasznaltam smartphone-t (P800, A1000, es akkoriban egy Samsung BlackJack I-et) az allamat a foldon kerestem, hogy ilyet meg lehet csinalni egy telefonnal. Gondolok itt a GUI-ra es az osszeszerelesi minosegre.
Nem volt kerdeses, hogy iPhone is kell. Ekozben mar evek ota hasznaltam az iPod-omat, igy iTunes hasznalata egyszeru volt. Mo-ra bejott a 3G, igy elso nap megvettem, ami addigi egyik legjobb vetelem volt (leszamitva az akkori motoro2mat), 2 evig hasznaltam, nagyon tetszett, gyors volt, orom volt hasznalni( most van 1st, gen, iPhone 4, es 5 is, mind mukodik, dobozos). Aztan jott egy Mac, es bemutattak az iPad-et. Akkoriban nem is akartam venni (ma mar egy elso generacios, es egy New iPad is van itthon. Jott egy alkalmi iPod Touch vetel, 7000-ert, (8GB) ami mukodott, miert is ne.
Idokozben lett egy iMac, es egy MacBook is. Az elso generacios iPod a mai napig mukodik, meg az elso akkumlatoraval.
Az Apple termekek iranti szeretetem, tehat tobb evre visszanyulik, akkor kezdodott amikor az emberek nagy tobbsege Mo-n azt sem tudta mi az az Apple, vagy mi az a Mac. Akkoriban meg nem volt divat fikazni, pedig akkor meg dragabbak voltak, megsem hivott senki sem konzumidiotanak.
Markahu vagyok? Igen.
Konzumidiota lennek? Nem.Van kb 1 tucat Apple termekem, mind mukodik, noha a fele a szekreny tetejen porosodik dobozaban.
Nem hiszem, hogy b_zi (van baratnom) lennek, vagy birka, esetleg konzumidiota, mert szeretem az Apple termekeit. Volt, hogy sorban alltam orakig, bolt elott, az ott varakozokkal jot dumaltunk, hulyeskedtunk, egymastol uj dolgokat tanultunk, jo volt.En nem azert veszek Apple termekeket, hogy felvagjak (noha ha tucat termek, akkor nincs ki elott) vagy azt higyjek, hogy gazdag vagyok, hanem mert szeretem ha valami normalisan mukodik, es tetszik az Apple okoszisztema, amit az OSX-iOS kepes megoldani, azt a konkurens cegek termekei nem kepesek, foleg ugy, ahogy azt en szeretnem.
Mellesleg az aki orakat, vagy napokat all sorban a bolt elott, az nem megy at Samsung, vagy Android forumokra anyazni, meg szidni a masikat. Ennyivel talan jobbak azoknal akik idejarnak `konzumidiotazni` a masikat, mindezt ZERO tapasztalattal...
-
hitvanyalak
senior tag
válasz
USERCONTENT #71 üzenetére
Így látom én is, de a számomra két ember még mindig nem sok... A hiba miatt egy elég lett volna, kettő felesleges, de sok ember akkor lett volna kirúgva, ha a fél vezetőséget, kezdve a vezető teszterekkel, folytatva a rábólintó emberekig eliminálják, hozzáteszem szükségtelenül...
a kettő, mint szám nem sok... -
USERCONTENT
tag
válasz
hitvanyalak #69 üzenetére
Szerencsére nem a fejlesztőket vették elő, bár nem hinném, hogy ennyire amatőrök lennének (még egy 100 fős cégnél se nagyon fordul elő már talán). 2 személy pedig szerintem nem kevés, főleg, hogy egészen pontosan ki lehet deríteni, hogy ki volt az az 1 személy, aki a termék minősége ellenére továbbengedte/erőltette, és megvolt ezen döntéséhez a "hatalma". A döntésekkel járó felelősség mindig egy személyt terhel normál esetben. Ahogy valaki írta, a 2. személy lehet hatalmi harc áldozata, mintsem közvetlen érintett a térkép fiaskóban.
-
PeeterssoN
őstag
Hát tényleg elég tré lehet a kép láttán.
-
hitvanyalak
senior tag
"A Google Maps leváltása tehát igen sok fejet követelt" két ember... valóban sok
-
Misály
addikt
válasz
dreamdancer #66 üzenetére
Zsigeri gyűlöletet ugyan nem, de haveromat eléggé lehülyéztem amikor kiadott 50 rugót egy airport router-ért és kiderült, kevesebbet tud mint egy harmadannyiba kerülő tp-link. Viszont érdekes, hogy ugyanazokkal a paraméterekkel és jelerőséggel jobban teljesítenek az apple cuccok apple routeren, jobb a facetime, a mirroring apple tv-n, stb... Nem tartom kizártnak hogy szoftveresen vissza vannak fogva.
-
-DONPEDRO-
csendes tag
én nem használom,de ahogy olvastam róla elég hibás alkalmazás.
-
dreamdancer
őstag
válasz
fordfairlane #65 üzenetére
Nagyon egyet értek. Az Apple, a termékei és a júzerei sokakból kihozzák a zsigeri gyűlöletet és az állatot, csak a miértre nem tudom a választ. Persze, ott is vannak idióták, akik három napig állnak sorba egy telefonért, de ezeknek a száma elenyésző a százmilliós nagyságrendű felhasználói táborhoz képest. Aki veszi a fáradságot és benéz egy Apple-oldalra, az láthatja, hogy ott is kritikus júzerek vannak, viták és semmi vak imádat.
Az átlagosnál nagyobb márkahűséget és felhasználói elégedettséget pedig annyival elintézni, hogy konzumidióták, elég primitív dolog.
-
fordfairlane
veterán
válasz
janos1988 #64 üzenetére
Én is láttam a divatjelenséget, és a velejáró nem szimpatikus egyedeket, meg a megnyilvánulásaikat, de már, nem is tudom, talán kb. egy éve, nem az Apple imádatot tartom a legfőbb problémának, éppen az ellenkezője kezd elhatalmasodni. Ami szerintem pont ugyanolyan primitív dolog.
-
janos1988
addikt
Én nem írtam, hogy konkrétan (csak) az apple-ről lenne szó. De leginkább a fiatalok körében módi, sajnos. Főleg azokban az országokban, ahol jobb az élet, mint nálunk. Szóval Etiópiát leszámítva szinte mindenhol
"szerintem minden használati eszköz esetében fel lehet fedezni ezt a viselkedési formát az embereknél." - Jó, csak ha valaki azért vesz BMW-t VW helyett, mert megteheti és fel (is) akar vágni vele, azért cserébe kap is valamit azért a szép vaskos felárért.
-
Kephamos
addikt
válasz
janos1988 #58 üzenetére
A konzumidiotizmus egyik legirritálóbb formája az az, amikor lekonzumidiótáznak mindenkit, aki vett valamit. Ezeknek szoktam javasolni, hogy akkor ők vegyenek csak csupa olyan dolgot, ami nem tetszik, sem senki másnak, ráadásul még szar is. Kéremkapcsoljaki.
rii: "csak a számtech-mobil világnak van egy ilyen márkája ... ami pozitiv vagy negatív értelemben, de egyedülálló
az apple ből egy van ... a másik oldalon meg az összes többi (dell, samsung, sony, hp, nokia)
voltakáéppen ha apple cuccot vennék, nem én lennék a különc, hanem a nem-apple gépeket használók osztanák ki rám a hátam mögött ezt a szerepet ..., vagy képzelnék rólam ... azért ez félelmetes ..."
lol. Az oroszok már a spájzban vannak. Indul a rettegés. -
rii
nagyúr
válasz
janos1988 #58 üzenetére
és csak az divatmajom aki apple gépet vesz?
mert szerintem pontosan ide tartoznak a "okostelefont akarok, nem tudom mire jó de az kell, pedig csak telefonálok, és SMSt írok rajta, meg olyan menő a táccsszkrínt böködni" tipusú emberek is, meg a sok tablet tulajdonos is, aki, hogy igazolja h milyen jo egy tablet , ész nélkül töltögeti le rá a sok szar app-ot, a simogatható macskát, meg a gyereknek a tapicskolós programot, csakhogy elmondhassa, milyen jó h megvette, kínjában már rádiót is arról hallgat, mert fél, hogy rá kell jöjjön: hülyeség volt megvenniszerintem minden használati eszköz esetében fel lehet fedezni ezt a viselkedési formát az embereknél.
csak a számtech-mobil világnak van egy ilyen márkája ... ami pozitiv vagy negatív értelemben, de egyedülálló
az apple ből egy van ... a másik oldalon meg az összes többi (dell, samsung, sony, hp, nokia)
voltakáéppen ha apple cuccot vennék, nem én lennék a különc, hanem a nem-apple gépeket használók osztanák ki rám a hátam mögött ezt a szerepet ..., vagy képzelnék rólam ... azért ez félelmetes ... -
frisco
aktív tag
válasz
fordfairlane #56 üzenetére
Rád (sajnos a mondat elejét nagybetűvel kell kezdenem...) milyen jelző illene?
-
tixem
addikt
válasz
fordfairlane #56 üzenetére
jó szerintem hagyjuk egymást szélmalomharcba nem kezdek. Maradjunk annyiban, hogy apple maps szar.
-
frisco
aktív tag
válasz
dreamdancer #33 üzenetére
"Amúgy meg vicces, hogy sehol egy sértődött, a cég mellett vakon kiálló Apple-fan"
Ha már erdoke sem védi akkor ott már nagy a baj....
-
tixem
addikt
válasz
fordfairlane #45 üzenetére
a konzumidióta tőlem indult. Ha magadra vetted sajnállak
nyilván te is felfogtad, hogy nem azokra gondolok akik meg is tudják magyarázni észérvekkel miért vettek almát. Én a sok birkára gondolok, akik napokig sátrakban ülnek a bolt előtt, hogy a 4s-t ami annyira kellett nekik hogy villantsanak, 5-re cseréljék mert az előző már gáz/olcsó/régi.
a személyeskedést pedig kikérem magamnak.
-
GGMPC
őstag
Az Apple valoban melyrepulesben van, pedig telefont is es Mac gepet is hasznalok, de ami ezeknel folyik mostanaban az egy vicc!
Szerintem a Cooknak kene elhuznia a fenebe arrol a posztrol amit betolt!
Igazi baromarcu es iszonyat antipatikus egy forma! (Intezkedesei ugyszinten)
Nem masokat kene kirugdosni, hanem reggel megfejelni a furdoszobatukrot!
Meg 2-3 honapig varok es ha nincsen pozitiv valtozas, akkor valtani fogok, mert erre a kabarera nem vettem jegyet!
:-/ -
Иван
őstag
válasz
fordfairlane #48 üzenetére
Kib@sztál velem.
-
Иван
őstag
válasz
fordfairlane #45 üzenetére
Senki se mondta, hogy csak konzumidióták vesznek.
De azért valamiért az apple júzerek jelentős hányada elvakult fan, ami nem is lenne gond, mert sok esetben én is az vagyok, de sokan nem látják be a hibákat. Én igen.
Kijött ez az értékelhetetlen szolgáltatás, de sokan még az napot is letagadták az égről.Semmi bajom magával az apple-el, mert aláírom, hogy minőségi cuccokat csinál (én mondjuk nem vágyom rájuk), és aki elmondja, hogy neki azért kell apple mert blablabla, az teljesen rendben van. Még ha azt is mondja, hogy neki fontos az apple logó. Érthető indok, elfogadom.
De sok apple felhasználó nem ilyen.
-
rii
nagyúr
válasz
Retekegér #43 üzenetére
az tényleg undorító volt
és a gépeik is hagynak maguk után kivánni valót (imac-ek panelje belülről porosodik)
ettől függetlenül az apple ösztökélő hatással van az egész iparágra ...
(nincs apple cuccom, 2 pc-m van, telefonban soha nem vennék pasla okostelefont, iphone-t sem, az ajándékba kapott ipad 2-est meg eladtam azonnal, és vettem inkább havercsajnak egy kva jó fotomasinát, ... szóval nem vagyok apple fan)egy 17"-es macbook pro-t viszont elfogadnék
munkahelyen mac-ek vannak, 27-es imac-ek, mac pro-k,
az osx-et megkedveltem ... szerintem a legjobb OS amit valaha láttam .... a pc-men is az megy, meg a notebookra is jó volna felgyilkoni ... -
rii
nagyúr
válasz
Retekegér #38 üzenetére
hát az osx már jórégóta öszökélio a microsoft-ot, hogy jobb rendszert csináljon
az apple azért nem adja külön a rendszert, mert az osx olyan erős tényező a gépválasztás esetén, hogy van aki az osx miatt vesz mac-etde amúgy nem minden gyártó ezt csinálja már jó 30 éve, hogy a lopott ötleteket lopják el attól is már aki ellopta, meg hogy már a szineket is le akarják védetni?
-
AMD Power
titán
Ez azért nagyon gáz.
-
Иван
őstag
Abban van igazuk, hogy szerintem most teljesen jogos a kritika. Bugok ide vagy oda, ez egy totál baklövés (Berlin az Antarktiszon?), egy védhetetlen szituáció. Én sem értem minek kellett egy ilyent belerakni a flasghip készülékükbe mint fícsör, mert minden 65 IQ feletti látta, hogy eladhatatlan.
Szerintem teljesen érthető, hogy akár egy zsiger hater vagy egy egység sugarú júzer kiröhögi. Ez persze kinek mi az ingerküszöbe, lehet fröcsögésnek is nevezni, de szerintem a kritika jogos, el kell viselni.
Lehet, hogy 2 év múlva ez lesz a leghiperebbszuperebb map, de jelenleg nem az.
ui: az Apple vásárlókról meg mindenkinek meg van a véleménye, nekem valami ilyesmi.
-
rii
nagyúr
-
Иван
őstag
válasz
"de a drágaszarozós meg konzumidiótázós kommentek már itt vannak."
Mert nincs igazuk?
-
válasz
Mert ők is tudják, hogy jelen esetben igazunk van, az Apple is olyan, mint az Eizo mamár. Régen adott minőséget, ma már inkább csak drága.
-
dreamdancer
őstag
Annyira szép, hogy mindenki ilyen jól látja/tudja innen, ki milyen mértékben és mit tolt el az Apple-nél és ezért kinek kit és mikor kellett/nem kellett volna kirúgnia... Le vagyok nyűgözve az ilyen mélységű tájékozottságtól, komolyan.
Amúgy meg vicces, hogy sehol egy sértődött, a cég mellett vakon kiálló Apple-fan, de a drágaszarozós meg konzumidiótázós kommentek már itt vannak.
-
debrejo
senior tag
Pontosan. Nagy multiknál ez már csak így működik. Ha úgy adják a lapok mindegy mit tettél le előtte az asztalra, repülsz. A kérdés itt is csak az volt, mikor.
Sógoréknál (ott élek) egy bankál lecserélték a komplett szoftverrendszert pár hete. Hiába mondta a fejlesztőcsapat harmadszori nekifutásra is hogy ez még nem teljesen okés, még nem kéne, a nagyfőnök azt mondta hogy nem érdekli, induljon. 3 napos " hol a számlám meg a pénzem" időszak meg pár nagyobb ügyfél elvesztése után a főnök megy a levesbe (a végkielégítést amit zsebretesz meg sem említem), a fejlesztőcsapat meg retteghet az állásáért. Ez így megy. -
Szart drágán. Így kell ám vásárolni!
-
=WiNTeR=
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #21 üzenetére
Egy nagyon nagy!
-
ThePlayer
tag
Rosszul van épitve a világ! Azt kell igazitani az éplmepszhez és nem forditva!
-
tixem
addikt
válasz
Mr.Csizmás #21 üzenetére
-
jacis
nagyúr
válasz
Mr.Csizmás #21 üzenetére
Nagyon gyenge....
-
feliks
senior tag
Nem értem miért rúgják ki őket. Szinte biztos(de ettől még csak feltételezés) hogy a vezetés nyomása miatt adták ki ezt a félkész vackot, így egy normális cégnél (ha az emberek jelezték a vezetésnek) akkor a vezetés lenne a hibás. Mármithogy nem a térképért felelős vezetőt, hanem azt, aki nem adott elég időt a térkép tökéletesítédére..
-
fordfairlane
veterán
A fiaskó miatt először Scott Forstall, az iOS fejlesztésének felelőse kényszerült távozásra, akinek helyét Eddy Cue vett át. Úgy tűnik, hogy Cue nem volt elégedett a térképfelelős munkájával sem, így a Bloomberg értesülései szerint Richard Williamson is távozásra kényszerült.
Tim Cook egyelőre nem áll a helyzet magaslatán. A múltban ilyen szintű döntéseket valószínűleg Jobs hozott meg, nem az alatta levő beosztottjai. Ha Forstallt menesztik a térképfiaskó miatt, az nem technikai, hanem vezetési - irányítási problémára utal.
Az is érthetetlen, hogy minek erőltetik ezt a 3D nézetet, amíg ennyire bugos. Nem létkérdés sem navigációnál, sem áttekintés szempontjából, inkább csak eye-candy valami.
-
Skizz
addikt
Miért nem a térképfelelőst rúgták ki először? Vagy csak félreértem?
-
zooole
senior tag
A Sandy hurrikán sikeresen kijavította az esetleges bugokat, mostmár minden úgy jelenik meg, ahogy az Apple Maps-ban.
-
Angel1981
veterán
Megy az egymásra mutogatás - persze a csúcsvezetés magát nem fogja kirúgni.
-
janos1988
addikt
Ez elérhető böngészőből, mint a Google vagy MS féle megoldás?
-
Dr. Romano
veterán
Hát az a kép biztos nem itt az alföldön készült
-
tixem
addikt
az a kép
priceless. Csak így tovább apple
aki a csalitosba téved ne lepődjön meg ha fennakad egy ágon.
-
Danndi
tag
2 hónapja küldtem be egy csomó hibajavítást a környékünkről, de egy ujjal nem nyúltak hozzájuk, szóval mire ez nálunk használható lesz...
-
Retekegér
MODERÁTOR
Bűnbakot keresni egyszerűbb, mint időt hagyni egy kiforrott(abb) rendszer piacra dobásához...
-
Blyan
félisten
Ezért hulljanak is...
-
drosan
tag
Egyszerűen katasztrófa ez az új Maps alkalmazás, nekem csomó utcanevet nem talált meg (amikor persze manuálisan rákerestem ott voltak a helyükön, szóval nem értem), illetve a POI-k területén teljes a káosz. Remélem mihamarabb elkészül a natív Google Maps.
-
Tewe013
őstag
"tékrpek"
Kis hiba. -
flierqqq
tag
Várható is volt...
-
atike
nagyúr
Ugye...? Megmondtam hogy kéne még...
Bár nem épp erre gondoltam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 1 / 2
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Hobby rádiós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fujifilm X
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- BestBuy topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Monitor Audio silver rx6 eladó.
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060 - 16GB RAM -1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 5 5600 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- 830 G11 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 125U 32GB 512GB ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest