- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
janos1988 #58 üzenetére
és csak az divatmajom aki apple gépet vesz?
mert szerintem pontosan ide tartoznak a "okostelefont akarok, nem tudom mire jó de az kell, pedig csak telefonálok, és SMSt írok rajta, meg olyan menő a táccsszkrínt böködni" tipusú emberek is, meg a sok tablet tulajdonos is, aki, hogy igazolja h milyen jo egy tablet , ész nélkül töltögeti le rá a sok szar app-ot, a simogatható macskát, meg a gyereknek a tapicskolós programot, csakhogy elmondhassa, milyen jó h megvette, kínjában már rádiót is arról hallgat, mert fél, hogy rá kell jöjjön: hülyeség volt megvenniszerintem minden használati eszköz esetében fel lehet fedezni ezt a viselkedési formát az embereknél.
csak a számtech-mobil világnak van egy ilyen márkája ... ami pozitiv vagy negatív értelemben, de egyedülálló
az apple ből egy van ... a másik oldalon meg az összes többi (dell, samsung, sony, hp, nokia)
voltakáéppen ha apple cuccot vennék, nem én lennék a különc, hanem a nem-apple gépeket használók osztanák ki rám a hátam mögött ezt a szerepet ..., vagy képzelnék rólam ... azért ez félelmetes ... -
rii
nagyúr
válasz
Retekegér #43 üzenetére
az tényleg undorító volt
és a gépeik is hagynak maguk után kivánni valót (imac-ek panelje belülről porosodik)
ettől függetlenül az apple ösztökélő hatással van az egész iparágra ...
(nincs apple cuccom, 2 pc-m van, telefonban soha nem vennék pasla okostelefont, iphone-t sem, az ajándékba kapott ipad 2-est meg eladtam azonnal, és vettem inkább havercsajnak egy kva jó fotomasinát, ... szóval nem vagyok apple fan)egy 17"-es macbook pro-t viszont elfogadnék
munkahelyen mac-ek vannak, 27-es imac-ek, mac pro-k,
az osx-et megkedveltem ... szerintem a legjobb OS amit valaha láttam .... a pc-men is az megy, meg a notebookra is jó volna felgyilkoni ... -
rii
nagyúr
válasz
Retekegér #38 üzenetére
hát az osx már jórégóta öszökélio a microsoft-ot, hogy jobb rendszert csináljon
az apple azért nem adja külön a rendszert, mert az osx olyan erős tényező a gépválasztás esetén, hogy van aki az osx miatt vesz mac-etde amúgy nem minden gyártó ezt csinálja már jó 30 éve, hogy a lopott ötleteket lopják el attól is már aki ellopta, meg hogy már a szineket is le akarják védetni?
-
rii
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest