- Telekom mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- Mobil flották
- Huawei P30 - kell ennél több?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZooLee
senior tag
válasz
fordfairlane #65 üzenetére
Hát, lassan ott tartunk, mint a rendőr viccben:
"-Van akváriumod?
- Nincs
- Akkor te b*zi vagy"Kb. ezen a szinten megy lassan az Apple termékek-felhasználók minősítése - tisztelet a kivételnek.
Z.
-
dreamdancer
őstag
válasz
fordfairlane #65 üzenetére
Nagyon egyet értek. Az Apple, a termékei és a júzerei sokakból kihozzák a zsigeri gyűlöletet és az állatot, csak a miértre nem tudom a választ. Persze, ott is vannak idióták, akik három napig állnak sorba egy telefonért, de ezeknek a száma elenyésző a százmilliós nagyságrendű felhasználói táborhoz képest. Aki veszi a fáradságot és benéz egy Apple-oldalra, az láthatja, hogy ott is kritikus júzerek vannak, viták és semmi vak imádat.
Az átlagosnál nagyobb márkahűséget és felhasználói elégedettséget pedig annyival elintézni, hogy konzumidióták, elég primitív dolog.
-
frisco
aktív tag
válasz
fordfairlane #56 üzenetére
Rád (sajnos a mondat elejét nagybetűvel kell kezdenem...) milyen jelző illene?
-
tixem
addikt
válasz
fordfairlane #56 üzenetére
jó szerintem hagyjuk egymást szélmalomharcba nem kezdek. Maradjunk annyiban, hogy apple maps szar.
-
tixem
addikt
válasz
fordfairlane #45 üzenetére
a konzumidióta tőlem indult. Ha magadra vetted sajnállak
nyilván te is felfogtad, hogy nem azokra gondolok akik meg is tudják magyarázni észérvekkel miért vettek almát. Én a sok birkára gondolok, akik napokig sátrakban ülnek a bolt előtt, hogy a 4s-t ami annyira kellett nekik hogy villantsanak, 5-re cseréljék mert az előző már gáz/olcsó/régi.
a személyeskedést pedig kikérem magamnak.
-
Иван
őstag
válasz
fordfairlane #48 üzenetére
Kib@sztál velem.
-
Иван
őstag
válasz
fordfairlane #45 üzenetére
Senki se mondta, hogy csak konzumidióták vesznek.
De azért valamiért az apple júzerek jelentős hányada elvakult fan, ami nem is lenne gond, mert sok esetben én is az vagyok, de sokan nem látják be a hibákat. Én igen.
Kijött ez az értékelhetetlen szolgáltatás, de sokan még az napot is letagadták az égről.Semmi bajom magával az apple-el, mert aláírom, hogy minőségi cuccokat csinál (én mondjuk nem vágyom rájuk), és aki elmondja, hogy neki azért kell apple mert blablabla, az teljesen rendben van. Még ha azt is mondja, hogy neki fontos az apple logó. Érthető indok, elfogadom.
De sok apple felhasználó nem ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Kedvenc zene a mai napra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile (ARPG)
- Végleg leállnak az Anthem szerverei
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest