- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
válasz
janos1988 #64 üzenetére
Én is láttam a divatjelenséget, és a velejáró nem szimpatikus egyedeket, meg a megnyilvánulásaikat, de már, nem is tudom, talán kb. egy éve, nem az Apple imádatot tartom a legfőbb problémának, éppen az ellenkezője kezd elhatalmasodni. Ami szerintem pont ugyanolyan primitív dolog.
-
Kephamos
addikt
válasz
janos1988 #58 üzenetére
A konzumidiotizmus egyik legirritálóbb formája az az, amikor lekonzumidiótáznak mindenkit, aki vett valamit. Ezeknek szoktam javasolni, hogy akkor ők vegyenek csak csupa olyan dolgot, ami nem tetszik, sem senki másnak, ráadásul még szar is. Kéremkapcsoljaki.
rii: "csak a számtech-mobil világnak van egy ilyen márkája ... ami pozitiv vagy negatív értelemben, de egyedülálló
az apple ből egy van ... a másik oldalon meg az összes többi (dell, samsung, sony, hp, nokia)
voltakáéppen ha apple cuccot vennék, nem én lennék a különc, hanem a nem-apple gépeket használók osztanák ki rám a hátam mögött ezt a szerepet ..., vagy képzelnék rólam ... azért ez félelmetes ..."
lol. Az oroszok már a spájzban vannak. Indul a rettegés. -
rii
nagyúr
válasz
janos1988 #58 üzenetére
és csak az divatmajom aki apple gépet vesz?
mert szerintem pontosan ide tartoznak a "okostelefont akarok, nem tudom mire jó de az kell, pedig csak telefonálok, és SMSt írok rajta, meg olyan menő a táccsszkrínt böködni" tipusú emberek is, meg a sok tablet tulajdonos is, aki, hogy igazolja h milyen jo egy tablet , ész nélkül töltögeti le rá a sok szar app-ot, a simogatható macskát, meg a gyereknek a tapicskolós programot, csakhogy elmondhassa, milyen jó h megvette, kínjában már rádiót is arról hallgat, mert fél, hogy rá kell jöjjön: hülyeség volt megvenniszerintem minden használati eszköz esetében fel lehet fedezni ezt a viselkedési formát az embereknél.
csak a számtech-mobil világnak van egy ilyen márkája ... ami pozitiv vagy negatív értelemben, de egyedülálló
az apple ből egy van ... a másik oldalon meg az összes többi (dell, samsung, sony, hp, nokia)
voltakáéppen ha apple cuccot vennék, nem én lennék a különc, hanem a nem-apple gépeket használók osztanák ki rám a hátam mögött ezt a szerepet ..., vagy képzelnék rólam ... azért ez félelmetes ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest