- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kephamos
addikt
válasz
janos1988 #58 üzenetére
A konzumidiotizmus egyik legirritálóbb formája az az, amikor lekonzumidiótáznak mindenkit, aki vett valamit. Ezeknek szoktam javasolni, hogy akkor ők vegyenek csak csupa olyan dolgot, ami nem tetszik, sem senki másnak, ráadásul még szar is. Kéremkapcsoljaki.
rii: "csak a számtech-mobil világnak van egy ilyen márkája ... ami pozitiv vagy negatív értelemben, de egyedülálló
az apple ből egy van ... a másik oldalon meg az összes többi (dell, samsung, sony, hp, nokia)
voltakáéppen ha apple cuccot vennék, nem én lennék a különc, hanem a nem-apple gépeket használók osztanák ki rám a hátam mögött ezt a szerepet ..., vagy képzelnék rólam ... azért ez félelmetes ..."
lol. Az oroszok már a spájzban vannak. Indul a rettegés.
Új hozzászólás Aktív témák
- NEXT LEVEL RACING NLR-A020 - LITE Free Standing Monitor Stand
- 5700X / B550 / 16 GB DDR4 / 250 GB SSD / 4 TB HDD / RM650X
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép. / I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 500GB SSD
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga laptop-tablet (12,5 3K/i5-G7/8GB/256SSD) + ceruza
- HP Elitebook 840 G3 laptop (14FHD/I5-G6/8GB/256SSD/Matricázott) - Akku X
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest