Új hozzászólás Aktív témák
-
janos1988
addikt
Én nem írtam, hogy konkrétan (csak) az apple-ről lenne szó. De leginkább a fiatalok körében módi, sajnos. Főleg azokban az országokban, ahol jobb az élet, mint nálunk. Szóval Etiópiát leszámítva szinte mindenhol
"szerintem minden használati eszköz esetében fel lehet fedezni ezt a viselkedési formát az embereknél." - Jó, csak ha valaki azért vesz BMW-t VW helyett, mert megteheti és fel (is) akar vágni vele, azért cserébe kap is valamit azért a szép vaskos felárért.
-
Иван
őstag
Abban van igazuk, hogy szerintem most teljesen jogos a kritika. Bugok ide vagy oda, ez egy totál baklövés (Berlin az Antarktiszon?), egy védhetetlen szituáció. Én sem értem minek kellett egy ilyent belerakni a flasghip készülékükbe mint fícsör, mert minden 65 IQ feletti látta, hogy eladhatatlan.
Szerintem teljesen érthető, hogy akár egy zsiger hater vagy egy egység sugarú júzer kiröhögi. Ez persze kinek mi az ingerküszöbe, lehet fröcsögésnek is nevezni, de szerintem a kritika jogos, el kell viselni.
Lehet, hogy 2 év múlva ez lesz a leghiperebbszuperebb map, de jelenleg nem az.
ui: az Apple vásárlókról meg mindenkinek meg van a véleménye, nekem valami ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Xbox Series X|S
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyaralás topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- OTP Bank topic
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- További aktív témák...
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5060/5060Ti/5070/5070Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest