Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Apple Watch
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Nem megy az AI az Apple-nek, hullanak a fejek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beprogramoztam a balra és a jobbra parancsot sok egymásutánra egy gombra, így könnyebb átmenni negatívba. Ezért nem postoltam eredményt és nem is szeretnék rész venni a megmérettetésben.
Csak jelezni kívántam, hogy bizonyos eredmények, amelyek felbukkannak majd a topikban, lehetnek hamisak. -
Ha elég gyors valaki, akkor az indításnál a nyilakat nyomkodva túl lehet pörgetni a mérőt, ilyenkor a 10 másodpercből levonódik annyi, amennyivel túlszaladt a mérő. Az 1. és 3. futamon így akár negatív időeredményt is el lehet érni. A csavarozós rész ~15 másodperc alatt teljesíthető.
-
kmisi99
addikt
A csavarozással csomó idő megy el csak meg kell tanulni melyik csavar hol van utána már pofonegyszerű.
-
aero.
veterán

Az én billentyűzetemmel nem működik, érdekes, soha nem láttam még ilyet. Pedig Logitech.
-
FatalEror
addikt
Nekem ennyit sikerült most:[link]
-
kmisi99
addikt
53. secnél nem tudok többet de némi kis csalással megy kevesebb is
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus Garancia 2026.
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fachixy FC-100 fejhallgató mikrofonnal / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest