Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kétmotoros tereproller, ami nem lett túl drága - Ausom L2 Max Dual
- Nincs megállás akkuméretben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beprogramoztam a balra és a jobbra parancsot sok egymásutánra egy gombra, így könnyebb átmenni negatívba. Ezért nem postoltam eredményt és nem is szeretnék rész venni a megmérettetésben.
Csak jelezni kívántam, hogy bizonyos eredmények, amelyek felbukkannak majd a topikban, lehetnek hamisak. -
Ha elég gyors valaki, akkor az indításnál a nyilakat nyomkodva túl lehet pörgetni a mérőt, ilyenkor a 10 másodpercből levonódik annyi, amennyivel túlszaladt a mérő. Az 1. és 3. futamon így akár negatív időeredményt is el lehet érni. A csavarozós rész ~15 másodperc alatt teljesíthető.
-
kmisi99
addikt
A csavarozással csomó idő megy el csak meg kell tanulni melyik csavar hol van utána már pofonegyszerű.
-
aero.
veterán
Az én billentyűzetemmel nem működik, érdekes, soha nem láttam még ilyet. Pedig Logitech.
-
FatalEror
addikt
Nekem ennyit sikerült most:[link]
-
kmisi99
addikt
53. secnél nem tudok többet de némi kis csalással megy kevesebb is
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- LG OLED55C21LA
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G713QE! R7 5800H / RTX 3050Ti / 32GB DDR4 / 512 SSD
- LG 34GP950G-B - 34", Nano IPS, 3440x1440, 180Hz, G-SYNC, 1ms, HDR600 - Gari 2026.07.04. -ig -
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- Corsair HXi Series HX1500i 1500W 80 PLUS Platinum Tápegység INGYEN FOXPOST
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest