Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beprogramoztam a balra és a jobbra parancsot sok egymásutánra egy gombra, így könnyebb átmenni negatívba. Ezért nem postoltam eredményt és nem is szeretnék rész venni a megmérettetésben.
Csak jelezni kívántam, hogy bizonyos eredmények, amelyek felbukkannak majd a topikban, lehetnek hamisak. -
Ha elég gyors valaki, akkor az indításnál a nyilakat nyomkodva túl lehet pörgetni a mérőt, ilyenkor a 10 másodpercből levonódik annyi, amennyivel túlszaladt a mérő. Az 1. és 3. futamon így akár negatív időeredményt is el lehet érni. A csavarozós rész ~15 másodperc alatt teljesíthető.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest