- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
RudY
addikt
Boom Boom:
Expert Tracker - A life of tracking gives Boom Boom an extra edge, allowing him to tag targets from further away and help you plan better for stealth.Chorizo képességei: [link]
Leginkább a brutális gyógyítás hasznos, ha már ki van képezve.(#220) urbi73
Nem lett esetleg valami automatikusra állítva nálad?
~70 óra alatt még nem tapasztaltam ilyet (XSX). -
Az 5 és a new dawnban is voltak azért hasonló helyzetek, pedig nekem is nagy kedvenceim.Ott is ha állat társakat választott az ember akkor vagy vezetés vagy géppuska állás használat volt.New dawnban rengetegszer csináltam országúti portyáim soran hogy mentem es amikor felbukkant egy szétlőhető, kirabolható teherautó vagy kamion akkor gyorsan "átugrottam" a géppuska állásba. Mondjuk még így is jobb volt mintha a gép vezerelte társra biztam volna barmit is mert azok már akkor is csak golyófogónak voltak jók.Talán csak az 5. rész Jess Blackje volt az aki több küldetest is kibirt elhalálozas nelkül es jaték végére kb 200 ellenfelet gyilkolt le a nyilaival. Ő valamennyire azért hasznos volt.A new dawnban olyannal is talalkoztam hogy egy kis csomag vagy táborhely mellett ket civil ferfi volt és ugyan azok a kinézetű,öltözetű, stb npc-k.Na az volt az illuzióromboló igazan. Fogd fel úgy hogy egypetéjű ikrek 😂😂😂
-
.LnB
titán
Akkor már miért nem úgy írtad, hogy "Van más open world fps, ami jobb és mostanában jött ki, és az Ubisoft csinálta, F-fel kezdődik a címe, Y-nal végződik a címe, lehet benne cuki kutyát simogatni?" Na mondjá' ilyet ha tucc'.
Így legalább az önigazolásodat még jobban bebiztosítottad volna.
Mi van, ha úgy teszed fel a kérdést, hogy mennyi jobb játék van, amivel játszhatnál ez helyett?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kuponkunyeráló
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- PlayStation Portal
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Sony PlayStation 4 (PS4) Játékkonzol - Final Fantasy XV Day One Edition játék!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest