- Honor 200 Pro - mobilportré
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Magisk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
Igazad van egyébként, nekem jobban az a problémám, hogy nagyon "hézagos" lett a játékipar, eltűnt egy csomó cím a piacról amik hiányoznak, gondolok itt a Socom-okra, Half Lifeokra, Tenchura, Syphon Filterre,Medal Of Honor, Splinter Cell stb. stb. és nyilván ezen játékok amit lefedtek igényeket, azok nem lettek úgymond pótolva, vagy nem olyan minőségben, mint azt elvártuk volna.
Most jön az Atomic Heart, de ha nem jönne, nyilván sok választásom nem lenne, hogy milyen fps játékkal pótoljam a hiányt. Pont visszanéztem játékmegjelenéseket, hogy mikor milyen kínálatok jöttek, és nagyon szembeöltő az, hogy pl. 10 évvel ezelőtt mennyi minőségi játék jött ki 1 évben. Talán el sem hinnénk, hogy egyetlen évben kaptuk azokat meg.
Meg ugye ott van az amit te is említesz, hogy egyszerűen már nincs ötlet, és el is hiszem, igazából ha arra gondolok én milyen játékot készítenék, ami tényleg ütne is sokak számára, hát bajban lennék, valahol azt is megértem. -
Gubu0101
veterán
En is jatszom,de egy vasat nem adtam ki erte,mivel uplay+ on fent van,szerintem nagyon sokan igy jatszak.Alapbol nem adnek egy jatekert sem 50-60€ legyan az barmilyen AAA.Akik meg kezdetektol fogva vegig jatszottak az osszes reszt(mint en),mert pont ezt hagynak ki
Ja mert “igenytelenek”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PS4 Slim + VR szemüveg // Számla // Garancia //
- Lemezes PlayStation 5 + 2 kontroller
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest