- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Apple Watch
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
james001
veterán
Azt imádom amikor egy szobára írja hogy a rush 35% és sikerül,de a 25%-nál elbukik
Meg amúgy akit kiküldesz a wasteland-re azt nem tudod otthagyni miután kiléptél a játékból? Csak mert tegnap kiküldtem egyet,ma visszaléptem és már kipurcant. Ja és full kiléptem a játékból nem csak úgy egy gombnyomásra. -
james001
veterán
Van aki vett már uzsidobozokat amúgy? Csak kíváncsiságból kérdem.
-
james001
veterán
Na elkezdtem egy új Vault-ot,most jobban megy minden. Jobban odafigyelek a szobák elhelyezésére meg mindenre. Mondjuk most embereket nem adott olyan sokat,alig vagyunk vagy 10-en
Egy terhes nő viszont már van legalább.
-
james001
veterán
Lehet hogy csinálok egy új Vault-ot mert ezt eddig elég bénán megy
Valaki linkelt itt a topikban egy tippeket tartalmazó oldalt a játékkal kapcsolatban,de nem találom,tudná valaki linkelni újra? -
james001
veterán
Köszönöm
Kicsit bénán játszok szerintem,de nagyon jól szórakozok vele.
Számomra ez a legjobb telós játék,hol van a Modern Combat meg ilyenek ehhez képest
-
james001
veterán
válasz
Ver'alor #185 üzenetére
De ennyi máshogy nem lehet őket "toborozni"?
A másik meg hogyha mindenki rosszul van sugárfertőzés miatt,akkor csak várjam meg amíg tudok építeni egy labort ahol RadAway-t tudok csinálni és gyógyítsam meg őket egyesével? Ez kicsit sokáig fog tartani nem? Addigra nem purcannak ki? -
james001
veterán
Üdv!
Lakókat honnan lehet szerezni? Már elég rég csak 17 van,azóta egy se jött. Próbáljak mindekit egynásnak ereszteni (mármint férfit és nőt természetesen) hogy legyen gyerek? Az random jön össze?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁS - Asus TUF FX505DT gamer laptop eladó
- Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm Kozmoszfekete (Telekom gari 2027.10.)
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest