- Realme GT 2 - aláírjuk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Google Pixel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Már régi történet. 2012-ben volt valamelyik tévécsatornán, hogy Egely panaszkodott, hogy egy cég ellopta a találmányát, a mikrosütőre épülő magfúziót [link].
Összetevők:
- 1 db mikrosütő
- kémcső
- grafit + rozsda
- mikrofon hangszóróra és oszcilloszkópra kötve, just for fun
- ígéret, hogy ezzel olcsón fűthetnek a nyugdíjasok (tényleg ez)*Erre lecsapott valamelyik cég, akik pályázati pénzt is szereztek hozzá. Ha jól vettem ki a történetet, akkor Egely nem volt elégedett a cég által kínált részesedéssel, így ejtették és az egészet megtartotta a cég.
Kíváncsi lettem, hogy mi igaz az interjúban szereplő történetből és megtaláltam a nyilvános pályázati adatbázisban a projektet.
Valamelyik videóban elhangzott vagy a cégnév vagy a projekt tudálékosabb neve és abból lett meg.Azt nem tudom, hogy mi lett a projekt vége. Gondolom az a titka az ilyen pályázatoknak, hogy az önrészt rövidtávú hitelként felveszik, bemutatják, majd felmarkolják a megnyert pénzt és lepapírozzák, hogy mire ment el. De ez a pár misi csak csepp a tengerben.
*: amikor facebookon nyugdíjas ismerősömék felkapták a témát és istenítették a "feltalálót", akkor eléggé lincshangulat volt, amiért nem hittem benne, szerintük ezt kéne támogatni meg adakozni neki. Amíg vannak hiszékeny és tudatlan emberek, addig megéri a csalóknak mindenféle áltudományos blablával kizsebelnie őket. A tények nem zavarják meg a butákat, mert a hit erősebb.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AliExpress tapasztalatok
- Realme GT 2 - aláírjuk
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- BMW topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Battlefield 6
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest