- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Namelesske #154 üzenetére
Ha így számoljuk, akkor az iOS meg 50-60 frissítést.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Namelesske #149 üzenetére
Nevetséges reszelgetések voltak ezek a frissítések. Tudom, volt Lumia 710-em.
-
r3dsnake
nagyúr
válasz
Namelesske #142 üzenetére
Felment, gányolva. Az i4 négy főverziót kapott. A WP7 egyet sem.
-
NGA
addikt
válasz
Sőt, droidos telefon is meg fogja kapni a Win 10-et
-
janeszgol
félisten
válasz
A HTC HD2-re az android is fel megy. Szvsz a világ egyik legérdekesebb telefonja.
-
lorinser
senior tag
válasz
Namelesske #74 üzenetére
Hivatalosan az Apple csak 1 év garanciát ad, ezt fentebb linkeltem. Az egy másik dolog, hogy egy-egy kereskedő a saját szakállára, mint ebben az esetben az iSTYLE, ad még +1 évet. De ezt nem kell és nem is szabad összekeverni a gyártói garanciával. Könnyű belátni, hogy mi történne abban a plusz 1 évben a meghibásodott termékekkel, ha ez az üzlet egyszer csak lehúzná a rolót.....
Egyébként az iSTYLE trükkös, mert máshol pedig nem határoz meg garanciaidőt, csak utal a 151/2003. (IX. 22.) sz. Kormányrendeletre. A hivatkozott rendelet pedig a kötelező garanciát 1 évben határozza meg.
-
Tibee86
nagyúr
válasz
Namelesske #68 üzenetére
Menj fel az iStyle honlapjára.
Pollen: iStyle honlapjáról másoltam, csak a drága Sadari kivág ha linkelek, azért maradt le a forrás.
-
hdanit610
aktív tag
válasz
Namelesske #66 üzenetére
Hát ja, de ez olyan, hogy a tesómra én mondhatom, hogy hülye, de ha más mondja, ütök.
Nem vagyok elvakult, bár kissé unalmas már a mindent lehurrogó egyéb platformot használók állandó mantrája, de tény, hogy _számomra_ tegnap valóban nem termett babér. Mások ettől még találhattak csemegét, hiszen aki használ OSX-et, Watchot, iPad-et, esetleg fejlesztő, azok azért örülhettek az újdonságoknak.
Zedz: remélem kitartanak, mert nagyon elégedett vagyok velük. Kérdés, hogy működőképes-e az üzleti modelljük? Persze, ha az Apple Music oda-vissza megveri, azért elgondolkodok majd rajta, de az még messze van, hogy lássam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest