- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
no more
veterán
válasz
r3dsnake #205 üzenetére
Elég komoly appok pedig, főleg a SK. Külön számsort lehet berakni, hogy ne a betűk nyomvatartásával váltson át, akkor a billentyű nyomvatartásának idejét is lehet állítani millisecben. Én pl. csak húzok egyet a vesszőnél jobbra és egyből kérdőjelet rak, balra felkiáltójel. Hasznos dolgok ezek, gyári billentyűzetek ilyeneket nem tudnak (még Androidon sem). Mondjuk az iOS-es gondolom butított verzió, de a prediktív engine elvileg ugyanaz(nak kéne lennie).
De, ha nem bejövős, hát nem bejövős.
-
-
Namelesske
addikt
válasz
r3dsnake #155 üzenetére
Inkább nézzük meg verziónként mennyit kap. Szerintem az sem többet mint 7. Két tök más rendszert tök más filozófiával rendelkező vállalattól próbálunk összehasonlítani, aminek a frissítési filozófiája is teljesen eltérő.
Természetesen az Apple sokkal jobban csinálja, a számozást és a frissítéseket is.
-
-
NGA
addikt
válasz
r3dsnake #145 üzenetére
Valóban, a wp7 egy nagy átverés volt. Arra kellett az MS-nek, hogy addig, míg ki nem adható a wp8, addig is legyen valami a piacon, és elkezdjenek alkalmazást fejleszteni. Bár nekem is volt WP7 telefonom, és 2 év után tértem át WP8-ra, nem éreztem átverve magam, mivel nem negyedmillió egy wp telefon, így simán meg tudtam vásárolni az 520-ast. Aztán ahogy ismét letelt a 2 év, ismét vettem, egy 735-öt idén. Ezzel elleszek 2 évig, és ismét lecserélem.
Az egyetlen Apple eszköz, aminek nincs elérhető alternatívája számomra, az Ipad. Bár sok esetben nehézkes, körülményes a kezelése, használata, de mivel erre vannak appok, így nincs értelmes alternativája.
-
Namelesske
addikt
válasz
r3dsnake #126 üzenetére
A HTC HD2-re felmegy minden, és az WM6-os telefon. A WP 7 és 8 is ráment. Csak a hecc kedvéért...
A WP 7-es telefonok egyike sem kapta meg a WP8-at, mert nem volt meg a minimális hardverkövetelmény. Ahogy az iPhone 4 sem kapott például Siri-t.
Egyetlen WP8-as Lumia sem kapja meg a Windows 10-et mert közvetlenül csak Windows Phone 8.1-ről lehet frissíteni, amit történetesen megkapta az összes WP8-as Lumia.
A Windows 10 után már nem a szolgáltató fog dönteni, de ez a korlátozás már most is kikerülhető a Nokia Care Suite segítségével.Szinte biztos hogy az 512-es Lumiák valami kissé lecsupaszított Windows Phone 10-et kapnak majd.
Az 1GB vagy nagyobb modellek egy teljesebb kiadást.
A legújabb Generáció meg a kontinuumot is megkapja.
Az Apple-nél is kb így van skálázva.
-
NGA
addikt
válasz
r3dsnake #138 üzenetére
Hogy jött ki a 10 év?
Az Apple oldala szerint a következő gépeken fut a YosemiteA Mavericks az alábbi Mac számítógépekre telepíthető:
•iMac (2007 közepe és újabb)
•MacBook (13 hüvelykes, alumínium, 2008 vége), (13 hüvelykes, 2009 vége és újabb)
•MacBook Pro (13 hüvelykes, 2009 közepe és újabb),
•MacBook Pro (15 és 17 hüvelykes, 2007 közepe/vége és újabb)
•MacBook Air (2008 vége és újabb)
•Mac mini (2009 eleje és újabb)
•Mac Pro (2008 eleje és újabb)
•Xserve (2009 eleje)Ez max 8 év.
-
azopi74
addikt
válasz
r3dsnake #134 üzenetére
"Apple-nél már rég ingyenes az asztali OS frissítés is"
Azért annyira nem rég. Mavericks volt az első, ha jól emlékszem.
És hát ott egy gyártó van. Windows 10 -et (és utána minden későbbi update-et) pedig bármilyen OEM PC-re,
vagy dobozos licensz esetén akár a saját magad vagy szomszéd Pisti által összerakott cuccra is megkapod ingyen.
Egy Mac felárába pedig bőven beleférne akár 8 éves szoftvertámogatás isDe ebbe inkább ne menjünk bele, mert parttalan vitába kavarodnánk...
-
azopi74
addikt
-
janeszgol
félisten
válasz
r3dsnake #126 üzenetére
Melyik WM6-os telóra ment fel a WP7? - Egyikre sem.
Melyik WP7-es telóra ment fel a WP8? - Egyikre sem.
Melyik WP8-as telók kapják meg a WP10-et? Hmm...Elméletileg minden Lumia megkapja. De én azt mondom lesz egy kivétel és az a Lumia 530, mivel abban 4 giga flash van. De persze ez csak egy személyes tipp.
Sajnos WP frontos voltak más gyártók termékei is. Emlékszem mennyire megsértődött itt egy tag, mert a HTC 8S-t a Lumia 520-hoz hasonlítottam. Szó szerint kikérte magának. Nem tudom ki volt az, de ezúton is bocsánatot kérek, hogy a kiváló 520-at ahhoz a szarhoz vettem. A 4 giga flash-ével, szar kamerájával bizony trutyi. A 8X legalább csak simán szar, nem nagyon szar. -
C4mp3r
addikt
azert kivancsi leszek a sebessegre, a ios 7 is tamogatta a i4-et, de kb elvezhetetlenul szar volt, le is kellett cserelnem i5-re. jo dolog, hogy tamogatjak az ennyire regi hardvert, de ha ez mar jelentosen a felhasznaloi elmeny rovasara megy szerintem nem erdemes eroltetni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest