- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Freezee
senior tag
Nincs gond miért kellene kompromisszumokat kötni?
Van sok feloldási mód amihez hozzá sem kell nyúlni a telóhoz. Szóval nem számit, se elöl se hátul az olvasó....ui.: mondjuk érdekes hallani ezt a kifejezést "....akkor miért kéne kompromisszumokat kötni egy várhatóan 3 kilós telefonnál" egy Iphone tulajtól
Amúgy túl van ez ragozva, tök mind1 hova rakják max akit zavar nem használja. Van 10 másik mód a feloldásra.
-
Freezee
senior tag
Akkor úgy írom, miért kellene feloldogatni az autós tartóban? Először is baleset veszélyes, ennyi erővel kézbe is tarthatod mert valószínűleg a feloldás után csinálsz is vele valamit, másodszor miért lockolnád a saját kocsidban ki viszi el onnan amíg bent ülsz? Vagy egy CIA-és ül mögötted mindig aki láthatja a navit vagy egy SMS-ed?
Smart lock itt is a megoldás, amint berakod a tartóba kiveszi a lock-ot, amint kiemeled belőle és elhagyod a kocsit visszarakja a pin-t.
Ha meg szivatni akarod magad és ragaszkodsz a feloldáshoz ott a minta. Állíts be egy 3 pötyböl állót az kb annyi idő mint a home gombot simogatni az előlapon.
Van megoldás ami kényelmes csak vannak akik nem akarják, inkább a fogást próbálnak találni a semmin -
somogyib
őstag
Azzal egyetértek, hogy most kompromisszumot kell kötni, de néha így működik a technológiai fejlődés: ami régen kompromisszum volt, az pár év múlva megszokott lesz. Az elérhető megoldásokkal úgyis olyan irányba viszik a usereket, amilyenbe akarják.
(lásd: jack csati hiánya).
"a kérdés, hogy vajon ha rátesz a tulaj egy normális üvegfóliát, akkor az fogja-e befolyásolni az olvasó hatékonyságát."
Remélhetőleg erre gondolnak a gyártók is, mert ha nem, elmehetnek a búsba, olyan patália lesz.
-
whatwhatwhat
aktív tag
Meglepődnék ha látnám, de én kb sose látok ilyet, nálunk az irodában talán még senkinél nem láttam úgy, de most körülnéztem 7-ből 7-nél felfelé van. Persze el tudom képzelni, hogy olyan helyzetben amikor egyáltalán semmi nem szeretnéd, hogy látszódjon a képernyőből, akkor úgy teszed le. Na de annyi erővel akár a zsebedben is hagyhatnád... Meg én még ilyen helyzetben se voltam, a kis értesítési led nem zavar senkit. + úgy sok hasznát nem venném az aod-nak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest