Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PC emulátorral debütált a Red Magic 10S Pro
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gempas 70
aktív tag
válasz
whatwhatwhat #47 üzenetére
10% ban és sem látom értelmét.. de olyan jó..
.Szaki. Neked bejött az élet..
-
KYZRR
őstag
válasz
Parallaxis #20 üzenetére
Annyira elcsépelt bullshit ez a asztalon lévő feloldás, hogy már fáj...
Millió egy masik olyan készülék van, ahol hátul van az ujjlenyomat olvasó, mégsem fáj senkinek sem...Ja, nem is beszélve arról, hogy ott az írisz scanner is, de ha minden kötél szakad akkor bepötyögök egy istenverte PIN kódot..
-
whatwhatwhat
aktív tag
-
Gempas 70
aktív tag
válasz
whatwhatwhat #42 üzenetére
90% hátlapra teszem le, a maradék 10% fordítva. A Spigen kiemel pont annyit, hogy nem érintkezik a képernyőfelület. Aki nem használ ilyesmit az aggódhat a karcok miatt... Mindegy .. a lényeg, hogy 90 % "normális" vagyok.
-
whatwhatwhat
aktív tag
Meglepődnék ha látnám, de én kb sose látok ilyet, nálunk az irodában talán még senkinél nem láttam úgy, de most körülnéztem 7-ből 7-nél felfelé van. Persze el tudom képzelni, hogy olyan helyzetben amikor egyáltalán semmi nem szeretnéd, hogy látszódjon a képernyőből, akkor úgy teszed le. Na de annyi erővel akár a zsebedben is hagyhatnád... Meg én még ilyen helyzetben se voltam, a kis értesítési led nem zavar senkit. + úgy sok hasznát nem venném az aod-nak.
-
.Szaki.
addikt
válasz
whatwhatwhat #42 üzenetére
Meglepődnél hány embernél látom azt, hogy kijelzővel teszik az asztalra a telefont. De amikor még nem volt ujjlenyomatolvasó akkor is. Mindenesetre én sose értettem, hogy ez miért jó.
-
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
#06658560 #39 üzenetére
Jó igen, mert kijelzővel lefelé teszed le. És most bocsáss meg, de maradjunk a "nomrális" embereknél akik rendesen teszik le az asztalra. Nem itéllek én el, de barbár dolognak tartom.
Most érted, a tv-t se a fal felé fordítva szereled fel.
Remélem érted a viccet, de komolyan, én úgy gondolkodtam, hogy képernyővel felfeli teszi le az ember, ahogyan a legtöbben.
-
Juhaszatti
addikt
válasz
whatwhatwhat #40 üzenetére
Igen, az eggyel korábbi kommentjét nem olvastam, ez a probléma forrása.
Mea culpaEgyébként a családban is van aki kijelzővel lefele teszi le, lehet hogy többen csinálják mint gondolnánk. Én speciel sosem.
-
whatwhatwhat
aktív tag
válasz
Juhaszatti #37 üzenetére
Nem értelek, azt mondta, hogy kijelzővel lefele teszi le. Aztán így ráteszi az ujját a hátlapi olvasóra és mire felveszi és ránéz, már fel is van oldva. Szerintem valamit félreértettél.
-
törölt tag
válasz
whatwhatwhat #34 üzenetére
Nem, mert nem kell fogást váltanom a feloldáshoz. Ahogy felveszem, úgy tudom használni.
#37 Juhaszatti: De, felvettem, mivel kijelzővel lefelé teszem az asztalra.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
whatwhatwhat #36 üzenetére
+1 irodába dolgozok.
Ám macerás még autóstartóban is a feloldás. -
Juhaszatti
addikt
válasz
whatwhatwhat #34 üzenetére
Nem vette fel a példájában, sőt hozzá sem kell érnie
Bár kissé pontatlanul fogalmazott, mert előbb azért rá kell néznie. -
Juhaszatti
addikt
Napi 2x ha asztalon oldom fel, az összes többi esetben kézből. Zsebből elővéve (ami a leggyakoribb eset nálam) talán még praktikusabb is a hátlapi, mert elővétel közben fel lehet oldani, és az azonnali használathoz sem kell fogást váltani.
Jelenleg előlapis a telefonom, szeretem is, de valószínűleg a hátlapit is hamar megszoknám a praktikussága miatt.Na meg jelenesetben ott van ugye a nagyon pontos írisz szkenner is, így az asztalon való feloldásnak nem szabad gondot okoznia.
-
törölt tag
válasz
whatwhatwhat #29 üzenetére
Mert? Mire ránézek, fel van oldva, fogásváltás nélkül.
-
<Lacy85>
addikt
válasz
Parallaxis #20 üzenetére
Micsoda gondok.
Eddig még senki nem halt bele abba, hogy fel kellett venni az asztalról a telefont
Szerintem gyakrabban használják kézben, mint asztalon fekve. -
MikeWazowski
veterán
Reméljük nagy akksi lesz benne. Forma szebb mint az S8, ujjlenyomat-olvasó helye fail.
-
hemaka
nagyúr
Ekkora tepsi nem kellene, meg Samsung se.
-
Juhaszatti
addikt
Szemből nagyon jól néz ki, a hátulja inkább csak elmegy.
Az S8-on szuperül kézre állt az ujjlenyomatolvasó, de úgy érzem hogy ezen már túl magasan lenne. Persze puding próbája az evés, az S8-on is azt hittem rossz helyen van, de kézbevétel után egyből megváltozott a véleményem. -
törölt tag
válasz
Parallaxis #20 üzenetére
Én így fel tudom, ugyanis kijelzővel lefele szoktam letenni.
-
DiamondBack
senior tag
Ennyit nem tudtam volna várni a Note 4 utáni következőre, de mindegy már megszerettem az S8+-t, van élet s-pen nélkül is még ha nehezen is. Amennyire nehezen sikerült elfogadni anno az első Note-ot annyira hiányzik most a palettáról
-
joey04
titán
Itt most 6,4-es kijelzőt írnak, de a többi helyen 6.3 van. Viszont így kávamentesen felmehetnének 6.5"-ra. Ha csak 6.3 lesz, akkor lehet inkább az s8 plusra próbálok rá, kérdés, hogy az s pen adta plusz dolgokon felül még mivel lesz több.
17: neked ott a sájomi akkor.
-
nincskanál
tag
Meglátjuk, mennyibe kerül. Nem bánnám, ha a note3-amat erre tudnám cserélni. Bár még használható, már lassú kicsit.
-
dz1989
senior tag
Külsőleg elmegy. Sajátom szebb (note 4)
Jó lenne ha nem lenne beépitettet aksis.
Az újlenyomat olvasó nagyon jó hátúl. De szerintem ennyi pénzért előre is rakhattak volna.
Az IP68 pedig kifejezetten jó ötlet volt.Valamint a dupla kamera. Arra amúgy kíváncsi leszek.
Ez az végtelen kijelzője is jó mert amúgy a filmek nagyrésze az szélesebb mint a 16:9. -
snecizero
senior tag
Miért akarják mindenkinek a torkán lenyomni ezt a csúnya nyúlánk kijelzőt? Sose veszek note 8 - at amíg evvel a nyúlánk hülyeséggel jönnek. Tiszta ídeg vagyok ettől. Most komolyan ne már, hogy ez valakinek tetszik?! Az újlenyomat olvasó meg mi a bánatomnak nem került középre?! Samsungnál a tervezők rendesen anyagoznak szerintem. Agy f@szt kapok komolyan. Mondjak azért valami jót is. A samsung galaxy j7 (2017) kimondottan tetszetős.
-
Inkvizitor1
tag
A Note5 azért 3 mm-el szélesebb volt. 73.9 mm-nél még a P10 plus is szélesebb. Igazi phablet szerintem 78 mm-el lenne mint az i7p vagy Mate9. És az Edge kijelző mégtovább levon a szélességből. Ez így nekem egy szögletes S8+.
-
.Szaki.
addikt
Nekem ez is baromira tetszik, valahogy a Note szériának mindig megvolt a vonzereje számomra. Ez teljesen más módon szép, mint az előzők, de nagyon jól néz ki.
A méret az egy kérdéses dolog, egyik ismerősöm hosszú idők óta az S-szériát választja, nemrég cserélte le az S7-et az S8-ra (amit én még nem láttam) és azt mondja, hogy alig nagyobb az S7-nél. Más kérdés, hogy nekem már az S7 is nagy ( a kompakt készülékekt preferálom). Szóval nem hiszem, hogy sokkal nagyobb lesz a Note 8 a Note 7-nél, de mondjuk ez a széria soha sem erről szólt, szóval igazából édes mindegy.
-
<Lacy85>
addikt
Állandóan szidják szerencsétlen ujjlenyomat olvasót, pedig egyáltalán nincs rossz helyen. Sőt.
Nekem egyből kézre állt mindkét kézzel, és azok is azt mondták, hogy tök jó helyen van, akik megnézték a telót, mert venni akarnak. Százszor jobb, mint az előlapi home gombos kialakítás volt. -
Lacy6
senior tag
De ronda lett szegény.
Ujjlenyomatolvasó is rossz helyen van... -
Nagyon szép!
-
M5Norbi
őstag
Nagyon jól fog kinézni.
Az S8 páros is szép de talán ez a kis szögletesítés még szebbé teszi. -
Soybex
őstag
Ebben a gold/réz színben de hülyén néz ki.
Mindegy elsőnapos vétel a fekete verzió -
Wesder
titán
Nagyon helyes, hogy ott van, jobb helyre nem tehették volna.
-
jacis
nagyúr
Állati jól néz ki. Remélem normális méretű akksi lesz benne.
-
borand
aktív tag
Szebb ez a szögletes forma, mint az S8 kerekítéses formája, kár, hogy a kijelző sarkait itt is lekerekítették.
-
Nagyon tetszik, de méretileg nekem ez már tablet, tabletet pedig akkor se vennék, ha lenne rá keretem, mert számomra nem elég praktikus!
-
jUUh
addikt
Miért olyan jó az az ujjlenyomatolvasó ott?
-
ak76
senior tag
Dögös.
Gondolom lesz vagy 350K. ez már sajnos nem az én szintem,majd talán 170 alatt,jövő ilyenkor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Projektor topic
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- EAFC 25
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Iphone 14 128GB, Starlight, 98% akksi, MAKULÁTLAN ÁLLAPOT!
- Honor Magic V2 16/512gb - Szép állapot, garanciális, akár beszámítással
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független ÚJ 2028.05.24. iSTYLE jótállás
- Apple Iphone 13 Pro Sierra kék 128 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi 11T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest